- 13 Mart 2019
- 356
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.941
Ben daha birşey yok bende endişeleniyorum bazenEvet canım hissediyorum ben 16 haftadan beri net şekilde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha birşey yok bende endişeleniyorum bazenEvet canım hissediyorum ben 16 haftadan beri net şekilde![]()
Ben yapıyorum. İlk başlarda baya düşüktü ki hamilelikte zaten düşük olması iyiymiş şimdi şimdi biraz daha yükseldi ama normal seviyede. Benim de aksi nabzım 60 küsürlerde oluyor düşük bence ama bence seninki de sıkıntılı değil belki hafta ilerledikçe nabız yükselmesi normal olabilir. Bazen yatarken kalbim ağzımdan çıkcak gibi atıyor benim. Normal diye biliyorum . Önemli olan bence yüksek tansiyonun olmaması.Kızlar düzenli tansiyon nabız bakıyor musunuz? Benim tansiyonum iyi ama bu aralar nabzım dinlenirken 100ü görüyor benim sizde durumlar nasıl?
Ben de henüz hissetmedim 17+5Ben daha birşey yok bende endişeleniyorum bazen![]()
Bana 18-19 gbi başlar demisti yarın bı arayım ona göre randevu alayim normalde randevum haftaya cumartesi ben de 18im bugün tamBen de henüz hissetmedim 17+5
Ben de 15. haftada gittim 1 aya hissedersin demiştiBana 18-19 gbi başlar demisti yarın bı arayım ona göre randevu alayim normalde randevum haftaya cumartesi ben de 18im bugün tam
Çok şükür 19+3 olduk biri 294 diğeri 300 gram olmuş ikisinin de ayakları rahim ağzında bütün gün wc taşınmalarıma açıklama getirdikHer şey yolundadır inşallah![]()
Maşallah sübhanallahÇok şükür 19+3 olduk biri 294 diğeri 300 gram olmuş ikisinin de ayakları rahim ağzında bütün gün wc taşınmalarıma açıklama getirdikhepimiz sağlıkla kavuşalım minik kuzularımıza inşallah
![]()
Evet evet tansiyonum iyi doktorum nabzı da normal buldu gittikçe artmayacak diyor böyle yüksek seyreder ama artmaz devamlı dediBen yapıyorum. İlk başlarda baya düşüktü ki hamilelikte zaten düşük olması iyiymiş şimdi şimdi biraz daha yükseldi ama normal seviyede. Benim de aksi nabzım 60 küsürlerde oluyor düşük bence ama bence seninki de sıkıntılı değil belki hafta ilerledikçe nabız yükselmesi normal olabilir. Bazen yatarken kalbim ağzımdan çıkcak gibi atıyor benim. Normal diye biliyorum . Önemli olan bence yüksek tansiyonun olmaması.
İlk 18+1de hissettim tam 3 gün çok güzeldi sonra hissetmemeye başlayıp panikledim meğer sırtıma doğru dönmüşler o yüzden hissetmemişim bu hafta yine başladım hissetmeye bebeklerin kafası göbek deliğimin biraz üstünde ama tekmeleri kasıklarımda hissediyorumMaşallah sübhanallahNe zamandır harekettleri hissediyorsunuz
Oyy maşallah kuzularaÇok şükür 19+3 olduk biri 294 diğeri 300 gram olmuş ikisinin de ayakları rahim ağzında bütün gün wc taşınmalarıma açıklama getirdikhepimiz sağlıkla kavuşalım minik kuzularımıza inşallah
![]()
Bana doktorum 24-28 hafta arasında yaptıracağız dedi canım. Şu an 18+5 imKızlar tetanoz yaptıranınız oldu mu?
Beni bugün sağlık ocağından aradılarBana doktorum 24-28 hafta arasında yaptıracağız dedi canım. Şu an 18+5 im
Endişelenme canım bu haftalarda kesin hissedilecek diye birşey yok. 20 den sonra kesin hissedilir.Ben daha birşey yok bende endişeleniyorum bazen![]()
Oy çok olmuşBeni bugün sağlık ocağından aradılar
20. Haftada yapalım dediler
En son kızıma hamileyken tüm dozları yapmıştım
16 yıl oldu unutmuşum![]()
Yaaa ben son 1 aydır tuvalette yaşıyorumOyy maşallah kuzulara
Amin inşallah canım
Ayy benimki tek, ama saat başı tuvaletteyimhele gece
![]()
Benim 21+1de perinatolog randevum var canım, doktora soracağım ne dersiniz diye. Bazı riskli gördüklerine 30.haftalarda yaptır diyenler olmuş yoksa beni de sağlık ocağı 20.haftada çağırdı uygun değilim 1 hafta sonra gelebilirim dedim perinatolog tamam derse gideceğim.Kızlar tetanoz yaptıranınız oldu mu?