Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Oha yok artık vitaminlerin yerlerde falan mı öyle bile olsa çok fazla bence de ocean yeterli. Bu sefer organları yoracak iyi ki başka doktor a sormuşsun
Ahaha evett ama benim gerçekten vitaminlerim dipteydi bir kısmını topladık d vitamini ve demir kaldı.. bayıldım geçen ay hatta öyle bir bitiklik malesef fakat yine de çok geldi ben kısa süre doktorun dediğin gibi kullandım hatta d vit damlasını sabah 7 aksam 7 kullanıyordum öyle istemişti doktor. Son gittiğim doktor ona da şok oldu tedirgin oldu hatta ne kadar kullandın o şekilde diye ben tabiki her şeyi hemşire arkadaşıma da danışıyorum bir yandan ona da fazla gelmişti bu miktar. Velhasıl ayarladık vitaminleri her ne kadar hersey düşük de olsa bu kadari çok gelmişti gözüme şimdi sadece ocean mummy, aspirin, demir ve d vit kullanıyorum.
Bana da erken gibi geliyor bir şey almadım benim gibi hisseden yok mu bu konuda eski kafalıyım galiba
Ben de sadece 1 tane tulum aldım kızımla birlikte seçtik
Ben de pazartesi günü arayıp alayım o halde teşekkür ederim bilgi için bazı doktorlar eş kabul etmiyor diye biliyorum eş alıyormuş sanırım. İnşallah çok güzel haberlerle çıkarsınız
Nerede oturuyordun canım sen tam olarak ben bahçelievlerdeyim
Kuzucum bizler içimizde büyütüyoruz, babalar gerçekten doğduğu an anlıyor ne olduğunu. Bebek hareket ettikçe onlar hissettikce duyguları pekişiyor fakat tam anlamıyla anlamak için ellerine almaları lazım inan bambaşka oluyorlar

Evet burdaki yorumlarla farklı açıdan bakmaya başladım ben de şimdi. Sanırım benim gibi olsaydı da memnun olmazdım. Şu an beni yavaşlatan onun davranışları oluyor belki de daha doğrusu budur. Biraz yumuşadım kocama

sultangazideyim

Orayı düşünmek istemiyorum. Hamilelik bile beni canavara dönüştürdü çok sıkıntı lohusalık korkutuyor şimdiden

Vallahi sakinleştirdi yazılanlar beni çok teşekkür ederim inşallah doğunca her şey çok daha güzel olur

Kızlar Bende orda hissediyorum ve gıdıklanıyorum

Ben heryerde hissediyorum özellikle akşamları düz uzandigimda göbeğimin orda oynuyor alt kısımları sağ sol canı nerede isterse bakım kremlerimide sürünce hareketleniyormasaji seviyor keratayemek yediğimde özellikle hareketleniyor ayakta hafif egildigimdede hareketleniyor sıkıştırılmaya gelmiyorsağ tarafıma rahat yatamıyorum hiç sol tarafa yatmaktan boynum tutuldu düz yatmayı zaten onermiyolar ama dayanamayıp düz yatıyorum bazen

Ayy yukarıda da mı hissediyorsun zayıf mısın acabaa? Benim göbüş kısmım hissedilmiyor içersi kreş gibi oysaki 2 tane bebek buna rağmen gerçekten yüzümün ve vücudumun sol tarafı benim de felç oldu doğum vakti geldiğinde ağırlık merkezim değişmiş olacak gibi

Arkadaşlar Avrupa yakası için ikiz gebelik 8000 bin tl tek gebelik için sormanız lazım
GALEN LAB şişli de, Cevahir avm nin yanında tavsiye ederim. Perinatoloji doktoru çok tatli biri

Bana da erken gibi geliyor bir şey almadım benim gibi hisseden yok mu bu konuda eski kafalıyım galiba

İkinci Gebelikte Heves Azalması mı, Yoksa Her Şeyin Hazır Olması mı?

İlkinde çok hevesliydim ama bu ikinci gebeliğimde her şeye biraz daha üşeniyorum. Bir de bu sefer biraz para biriktirmem lazım, o yüzden eksiklerimi toplu şekilde online almayı planlıyorum. LCW ve H&M’in bebek reyonlarını çok beğeniyorum, hem ürünleri güzel hem de online fiyatları daha uygun oluyor. Zaten artık fazla ayakta da duramıyorum.

Şöyle bir sayınca aslında neredeyse her şeyim varmış
  • Battaniye
  • Beşik
  • Emzik (Bibs)
  • Philips Avent biberon
  • Anne yanı beşik
  • Hastane çıkışı takımları
  • Giyim, çorap, önlük, ağız mendili
  • Islak mendil, Sleepy yenidoğan bezi
  • Zıbınlar, tulumlar, ayakkabı, patik
  • Müslin örtüler
  • Sallanan anakucağı, manuel anakucağı (BabyBjörn)
  • Oto koltuğu
  • Kabin boy bebek arabası
Bunların dışında birkaç takım elbise de var; bazıları annemden, kayınvalidemden , bazıları eşimden ya da arkadaşlarımdan hediye, bir kısmı da ilk gebeliğimden sakladıklarım.
Anne çantası, bebek çantası gibi şeyleri de saklamıştım.
Böyle sayınca gerçekten hevesimin azalması normalmiş diyorum, çünkü her şeyim hazırmış meğer

Sadece puset almam kaldı — Doona istiyorum çünkü hem puset hem oto koltuğu bir arada. Onu da eşim alacağım dedi.

Bana tek reflü yatağı kaldı onu alacağım, o kadar. Şuanlık yenidoğan için herşey mevcut. Sonra büyüdükçe 0-3 aylık 3-6 aylık bedenlere bakarım ama biraz daha vakti var.
Kapı süsü bakınıyorum onuda sonlara doğru 3 trimester da sipariş vereceğim.

Öyle işte a dostlar

Benim de ikinci gebelik ve eksiklerim
-Kamera(çünkü büyükle uğraşırken küçüğün uyuduğu zamanlarda onu kameradan izleme ihtiyacı duyarım diye düşünüyorum, ilk gebelikte zaten kulağım hep onda oluyordu ara ara gider bakardım ya da direkt yanımda uyurdu.)
-Ateş ölçeri kulaktan almamıştım hep o aklımda kaldı belki onu alırım
-birkaç yenidoğan kız bebek kıyafeti (ilk bebeğim erkek bazı kıyafetleri unisex onları giydiririm ama illa cici bici kız şeyleri de lazım)
3 parça kıyafet aldım bile dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…