- 19 Ocak 2016
- 2.435
- 1.930
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.381
Hangi hastaneden aldınızSistem baya değişmişperinatoloji bölümünden aldım detaylı yapan tek hastane diyebilirim. Randrvu gözüken. 2 haftadır deniyorum burası cıkıyor bi arada sırada oda (hastanemizden takipli hastalar yapılmaktadır)diyor randrvubaldım kasım 8 ine bu cumaya da kadın doğuma aldım. Takipli olmuş olırım inşallah istanbulda bir yerden bir yere gitmek 2 saat sürdüğü için boşa kürekte çekmek istemedim açılcası
Kanuni sultan süleyman da küçükçekmecede ben beyoğlundayımHangi hastaneden aldınız
Evet hepimiz bebişlerimiz için en doğru anneleriz ve hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunu kendime hep tekrarlıyorum. Yetersizlik hissi yaşıyorum çünkü şimdiden kendi adıma. Bebeğimi şimdiden çok seviyorum. Ama eşimde baba olma fikrine uzaktı. Bebeğimizi de istedik aslında ama eşimdeki o korkular ve isteksizlikler geçmedi gibi hissediyorum. Bu da beni çok korkutuyor. Umarım doğum sonrası yalnız kalmam diyorum. Kayınvalidem terkedilmiş tek başına çocuk ve bebek büyütmüş bir kadın. Onun tutumu çok etkiliyor diye düşünüyorum eşimi de. Çünkü o da bebeğe hep bir külfet, zorluk, uykusuzluk ve mutsuzluk olarak bakıyor. Ay içimi de döktüm bir nefeste. Allah korktuğumuza uğratmasın ne diyeyim...Öyle düşünme. Herkesin yaşam standartı çok başka. Hepimiz en doğrusunu yapalım diye elimizden geleni yapıyoruz ve hepimiz en doğrusunu yapıyoruz merak etme
Baba kişilerini de boşver, benimki dediklerini yaptığı halde batıyor gözüme hahaha bu dönem duygu karmaşası olan bir dönem
oyy canım kıyamam. Bazen de içimizi döküyoruz burada işte ne güzel oluyor rahatlıyoruzEvet hepimiz bebişlerimiz için en doğru anneleriz ve hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunu kendime hep tekrarlıyorum. Yetersizlik hissi yaşıyorum çünkü şimdiden kendi adıma. Bebeğimi şimdiden çok seviyorum. Ama eşimde baba olma fikrine uzaktı. Bebeğimizi de istedik aslında ama eşimdeki o korkular ve isteksizlikler geçmedi gibi hissediyorum. Bu da beni çok korkutuyor. Umarım doğum sonrası yalnız kalmam diyorum. Kayınvalidem terkedilmiş tek başına çocuk ve bebek büyütmüş bir kadın. Onun tutumu çok etkiliyor diye düşünüyorum eşimi de. Çünkü o da bebeğe hep bir külfet, zorluk, uykusuzluk ve mutsuzluk olarak bakıyor. Ay içimi de döktüm bir nefeste. Allah korktuğumuza uğratmasın ne diyeyim...
Şu zamana kadar fazla önemsedim onun tavırlarını hiçbir keyif alamadım Hamilelikten. Ama bu kadar üzülmenin de bir anlamı yok çok haklısın.. Bebeğe odaklanayım annesi onu her şeyden çok sevecekoyy canım kıyamam. Bazen de içimizi döküyoruz burada işte ne güzel oluyor rahatlıyoruz
Erkekler bence hepsi bebeği kucaklarına aldıktan sonra baba olduklarını hissediyorlar. Öncesinde hissediyorum diyeni bile ne hissettiğini bilmiyor. Bizim gibi değiller. Öyle düşün lütfen. Kendine şimdiden bunun stresini yükleme. Hem bebeğin artık hissettiğin her şeyi hissetmeye başlayacak, onu düşün
Bence eşin kendini eksik hissettiği şeyleri bebeğine bebeğini gördükten sonra hissettirmemek için elinden geleni yapacak
Ne demek, hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz buradaŞu zamana kadar fazla önemsedim onun tavırlarını hiçbir keyif alamadım. Ama bu kadar üzülmenin de bir anlamı yok çok haklısın.. Bebeğe odaklanayım annesi onu her şeyden çok sevecekşu an bende kucağına alırsa değişecek diyerek kendimi sakinleştiriyorum kendisinin yaşadıklarını bebeğine de yaşatmaz inşallah desteğin çok kıymetli çok teşekkür ederim
Kaçıncı bebiş sizinBenim eşimin pek hevesi yok bebek alışverişinde. Benim de hevesim çabuk kırılıyor. Daha bir şey alamadık resmen üç beş kıyafet dışındahormonlardan mı bilmiyorum yaptığı her şey gözüme de batıyor
Hahsjsjs ben de artık en sevdiğim erkek oğlum diye geziyorumNe demek, hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz burada
Sen kendine ve bebeğine odaklan sadece. Onu şimdiden çok çok seven süper bit annesi var zaten
Erkekler biraz şeyler, şey işte hauqjwj takma onu çok
Oğlum hariç hahahahahaha
İlk bebişimizKaçıncı bebiş sizin
Benim eşimde pek isteksiz ama maddi yönden olduğunu düşünüyorum benİlk bebişimiz
O da var tabi ama daha çok benim eşim baba sorumluluğunu hissedemedi henüz tam olarak diye düşünüyorum. Maddi olarakta gözü korkuyor olabilir işin içine girmek zor geliyor olabilir tabi. Kolay da değil şimdi her şey gerçekten yüksek fiyatlı. Yani eşinizin maddi kaygısı olması da normalBenim eşimde pek isteksiz ama maddi yönden olduğunu düşünüyorum ben
Aynısı valla eşinle benim eşimO da var tabi ama daha çok benim eşim baba sorumluluğunu hissedemedi henüz tam olarak diye düşünüyorum. Maddi olarakta gözü korkuyor olabilir işin içine girmek zor geliyor olabilir tabi. Kolay da değil şimdi her şey gerçekten yüksek fiyatlı. Yani eşinizin maddi kaygısı olması da normal
Allah'tan evin tek gelini benim kayınbabam alıcak bazı şeyleriBizim de payımıza düşen
Zamanla daha da alışırlar inşallah diyelim doğunca da iyice kabullenirler hepsi düzelir inşallahAllah'tan evin tek gelini benim kayınbabam alıcak bazı şeyleri
Ya erkekler bu konuda çoğunlukla aynı çünkü onlar somut bişey görmeden adım atmak istemiyorlar genelde değişik bir olay bizse heyecandan yerimizde duramiyoruzBenim eşimin pek hevesi yok bebek alışverişinde. Benim de hevesim çabuk kırılıyor. Daha bir şey alamadık resmen üç beş kıyafet dışındahormonlardan mı bilmiyorum yaptığı her şey gözüme de batıyor
Ay kesinlikle evet. Ben hayallerde yaşıyorum resmen oğlumlaYa erkekler bu konuda çoğunlukla aynı çünkü onlar somut bişey görmeden adım atmak istemiyorlar genelde değişik bir olay bizse heyecandan yerimizde duramiyoruz
Amin inşallahZamanla daha da alışırlar inşallah diyelim doğunca da iyice kabullenirler hepsi düzelir inşallahen azından destekçi biri var sevindim
Arkadaşların dediği gibi erkekler bebeği kucağına alana kadar biraz odun davranıyolar.Buranın psikolojisi farklı ya okuyunca geç kalıyorum paniği oluşuyor bende. Eşimin de duygularını anlayamamak beni çok sinirlendiriyor zaten. Öyle karnımı sevmek, neyi eksik ne yapalım gibi planı olmamasıbak konuştukça öfkeleniyorum ahahah. İleriki dönemlerde inşallah duygularını belli eder
Ahhaa. Ben de rüyamda şey gördüm. Ayrıntılı USG cekinirken doktor ısrarla bana bebeğin erkek bak bu da pipisi diyorBen de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?