Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Hangi hastaneden aldınız

Evet hepimiz bebişlerimiz için en doğru anneleriz ve hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunu kendime hep tekrarlıyorum. Yetersizlik hissi yaşıyorum çünkü şimdiden kendi adıma. Bebeğimi şimdiden çok seviyorum. Ama eşimde baba olma fikrine uzaktı. Bebeğimizi de istedik aslında ama eşimdeki o korkular ve isteksizlikler geçmedi gibi hissediyorum. Bu da beni çok korkutuyor. Umarım doğum sonrası yalnız kalmam diyorum. Kayınvalidem terkedilmiş tek başına çocuk ve bebek büyütmüş bir kadın. Onun tutumu çok etkiliyor diye düşünüyorum eşimi de. Çünkü o da bebeğe hep bir külfet, zorluk, uykusuzluk ve mutsuzluk olarak bakıyor. Ay içimi de döktüm bir nefeste. Allah korktuğumuza uğratmasın ne diyeyim...

oyy canım kıyamam. Bazen de içimizi döküyoruz burada işte ne güzel oluyor rahatlıyoruz
Erkekler bence hepsi bebeği kucaklarına aldıktan sonra baba olduklarını hissediyorlar. Öncesinde hissediyorum diyeni bile ne hissettiğini bilmiyor. Bizim gibi değiller. Öyle düşün lütfen. Kendine şimdiden bunun stresini yükleme. Hem bebeğin artık hissettiğin her şeyi hissetmeye başlayacak, onu düşün
Bence eşin kendini eksik hissettiği şeyleri bebeğine bebeğini gördükten sonra hissettirmemek için elinden geleni yapacak

Şu zamana kadar fazla önemsedim onun tavırlarını hiçbir keyif alamadım Hamilelikten. Ama bu kadar üzülmenin de bir anlamı yok çok haklısın.. Bebeğe odaklanayım annesi onu her şeyden çok sevecek şu an bende kucağına alırsa değişecek diyerek kendimi sakinleştiriyorum kendisinin yaşadıklarını bebeğine de yaşatmaz inşallah desteğin çok kıymetli çok teşekkür ederim

Ne demek, hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz burada
Sen kendine ve bebeğine odaklan sadece. Onu şimdiden çok çok seven süper bit annesi var zaten
Erkekler biraz şeyler, şey işte hauqjwj takma onu çok
Oğlum hariç hahahahahaha

Hahsjsjs ben de artık en sevdiğim erkek oğlum diye geziyorum oğluşlarımız iyiki varlar

Benim eşimde pek isteksiz ama maddi yönden olduğunu düşünüyorum ben
O da var tabi ama daha çok benim eşim baba sorumluluğunu hissedemedi henüz tam olarak diye düşünüyorum. Maddi olarakta gözü korkuyor olabilir işin içine girmek zor geliyor olabilir tabi. Kolay da değil şimdi her şey gerçekten yüksek fiyatlı. Yani eşinizin maddi kaygısı olması da normal

Aynısı valla eşinle benim eşim

Ya erkekler bu konuda çoğunlukla aynı çünkü onlar somut bişey görmeden adım atmak istemiyorlar genelde değişik bir olay bizse heyecandan yerimizde duramiyoruz

Ya erkekler bu konuda çoğunlukla aynı çünkü onlar somut bişey görmeden adım atmak istemiyorlar genelde değişik bir olay bizse heyecandan yerimizde duramiyoruz
Ay kesinlikle evet. Ben hayallerde yaşıyorum resmen oğlumla eşim doğunca hissedecek sanırım ben de daha fazla sinirlenmicem karar verdim

Arkadaşların dediği gibi erkekler bebeği kucağına alana kadar biraz odun davranıyolar. İstisnalar vardır tabi ki.
Maddi açıdan da herseyin en iyisi en guzeli en pahalısı olacak diye birsey yok. Kendinizi bunaltmayın bence. Ben çocuklarıma yataklarını ranza almam gerekiyordu. 4 yaslarinda aldım. Odam küçük. Park beşikten sonra uzun süre yer yatağı yaptım. Yeri geliyor pazardan alıyorum kıyafet bazen kermesten bazen mağazadan çok şükür hiç bir şeyimiz eksik değil. Şimdi dolap bakıyorum. Hemen bu ay almıcam ama bekliyorum. Biz evlenirkende hereyimiz tam değildi. Düğünümüzü çoğu şeyimizi kendimiz yaptık. Nerdeyse borçsuz evlendik. Sonra zamanla herseyimizi tamamladık. Eşler birbirine yüklendikçe de zor oluyor. Hele instadaki süper annelere hiç bakma. Önemli olan mutluluk huzur. Çocuklarım mutlu ve aşırı sosyal çocuklar mesela
Ben de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallah
Ahhaa. Ben de rüyamda şey gördüm. Ayrıntılı USG cekinirken doktor ısrarla bana bebeğin erkek bak bu da pipisi diyor ben de hayır o kız diye diretiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…