- 28 Haziran 2025
- 311
- 349
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.401
İnanır mısın şimdiye kadar hiç yormadım. Dediğin gibi borçsuz evlendik. Evdeki en ufak detayda bile ikimizin emeği var. Kimseden yardım almadık. Zaten ben de çalışıyorum. Ama şu instamom kısmı çok doğru beni çok etkiliyor. Mutluluktan ağlayan babalar, en pahalı ürünler, mutluluk içinde geçirilen hamilelikler... Kendimi çok yetersiz hissettiriyor. Eşimin de öyle rahatlığını sakinliğini görünce ona karşı çok doluyorum. Sanki etrafımda pervane olmalı beni el üstünde tutmalı her yükü o almalı gibi geliyor ama biz eskisi gibi devam ediyoruz hayatımızaArkadaşların dediği gibi erkekler bebeği kucağına alana kadar biraz odun davranıyolar.İstisnalar vardır tabi ki.
Maddi açıdan da herseyin en iyisi en guzeli en pahalısı olacak diye birsey yok. Kendinizi bunaltmayın bence. Ben çocuklarıma yataklarını ranza almam gerekiyordu. 4 yaslarinda aldım. Odam küçük. Park beşikten sonra uzun süre yer yatağı yaptım. Yeri geliyor pazardan alıyorum kıyafet bazen kermesten bazen mağazadançok şükür hiç bir şeyimiz eksik değil. Şimdi dolap bakıyorum. Hemen bu ay almıcam ama bekliyorum. Biz evlenirkende hereyimiz tam değildi. Düğünümüzü çoğu şeyimizi kendimiz yaptık. Nerdeyse borçsuz evlendik. Sonra zamanla herseyimizi tamamladık. Eşler birbirine yüklendikçe de zor oluyor. Hele instadaki süper annelere hiç bakma. Önemli olan mutluluk huzur. Çocuklarım mutlu ve aşırı sosyal çocuklar mesela
Ahhaa. Ben de rüyamda şey gördüm. Ayrıntılı USG cekinirken doktor ısrarla bana bebeğin erkek bak bu da pipisi diyorben de hayır o kız diye diretiyorum
Tekrar yazarsanız ekleyeyimYapmıştım evet. Ama sizi etiketlememiş olabilirim ondan emin değilim.
bende herkes diyip genelleme yapmak istemem ama geneli böyle. benim eşimde daha vakit var alırız bakarız diyip duruyor çünkü hala babalığı hissedemiyorlar biz gibi değiller bende ona sormadan alıyorum valla napiyimO da var tabi ama daha çok benim eşim baba sorumluluğunu hissedemedi henüz tam olarak diye düşünüyorum. Maddi olarakta gözü korkuyor olabilir işin içine girmek zor geliyor olabilir tabi. Kolay da değil şimdi her şey gerçekten yüksek fiyatlı. Yani eşinizin maddi kaygısı olması da normal
Ben de öyleyim başka doktora da baktırdım ama ödüm kopuyor birkaç ay sonra erkek derlerse diyeBen de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallah
sizin bebişler mi
Kızlar nasıl olmuş
Allah Allah bana 3 ay bitti verdiler ve kullanılıyor dedi ben başladım ki hala tam etki yok araştırma hastanesi varsa orda psikiyatri ye git onlar çok güzel yönlendiriyor canımPasifloralı bi hap canım pasivalem adı anlık iyi geliyor ama ataklarımı geçirmiyor her gittiğim doktor da başka bir şey kullanamazsın dedi ne yapıcam bilmiyorum
nasıl oldun canım kaç hafta oldunPasifloralı bi hap canım pasivalem adı anlık iyi geliyor ama ataklarımı geçirmiyor her gittiğim doktor da başka bir şey kullanamazsın dedi ne yapıcam bilmiyorum
Evet kucağına almadan anlamayacak kabullendim, ben sadece benim eşim böyle sanıyordum. Erkeklerin somutluğubende herkes diyip genelleme yapmak istemem ama geneli böyle. benim eşimde daha vakit var alırız bakarız diyip duruyor çünkü hala babalığı hissedemiyorlar biz gibi değiller bende ona sormadan alıyorum valla napiyim
Evde iki panik iki heyecanlı insan kolay değil bence birinin daha sakin olması dengelerEvet kucağına almadan anlamayacak kabullendim, ben sadece benim eşim böyle sanıyordum. Erkeklerin somutluğuherhalde en son bende kendi kendime almaya başlayacağım
Evet hormonlarımız da normal değil. Ben 6 yıllık evliyim. Normalde tartışan küsen çift degilizdir. Bu hamileliğim ilk 2 ayı falan sürekli tartışmalar yaşadık.İnanır mısın şimdiye kadar hiç yormadım. Dediğin gibi borçsuz evlendik. Evdeki en ufak detayda bile ikimizin emeği var. Kimseden yardım almadık. Zaten ben de çalışıyorum. Ama şu instamom kısmı çok doğru beni çok etkiliyor. Mutluluktan ağlayan babalar, en pahalı ürünler, mutluluk içinde geçirilen hamilelikler... Kendimi çok yetersiz hissettiriyor. Eşimin de öyle rahatlığını sakinliğini görünce ona karşı çok doluyorum. Sanki etrafımda pervane olmalı beni el üstünde tutmalı her yükü o almalı gibi geliyor ama biz eskisi gibi devam ediyoruz hayatımızaBurda kafam karışıyor işte acaba normal miyiz diye hahaha Bebek eşyaları kısmında da her şeyin en pahalısı olsun değil de her şeyin beraber düşünülmesini istiyorum sanırım. Onda da hallederiz sıkıntı yok rahatlığı oldukça ayyy aslında anlattıklarım çok dolu olaylar değil farkındayım ama ben çok bileniyorum öfkelenip öfkelenip ağlıyorum kendime eziyet ediyorum sonra ne gerek vardı diye bende kendime kızıyorum. Bu defa artık ben de salcam hallederiz yeaa kişisi ben olmaya çalışıcam beni hormonlar çok fena etkiledi
Oyy minik kafayı mı hissediyorsun kendini gerdirince herhaldeBende sağ alt tarafada bası orada imiş ama genelde orada hissediyorum dndkdk
Kafa olarak değil aslında elleri ile mi bişey yapıyır anlamadum bende fnfnfj tekmeler tukarıda baya hareketliOyy minik kafayı mı hissediyorsun kendini gerdirince herhalde
Açık olabilir mhrs den deneyin bi isterseniz.Hanımlar , bu ultrason bebeğe zarar veriyor mu acaba ?
Mesela benim ayda 2 kere doktora gittiğim oluyor şimdi Kasım ayında hem devlete gidicem yeşil alan açtırmaya detaylı için araştırmaya bakıcam . Devlet direk açar mı bi bakalım bebeği görelim der mi bilmiyorum ama hem o hem kendi doktoruma hem detaylı derken 3 kere bakılcak tedirgin oluyorum belki devlete baktırmam direk alan açtırmaya çalışırım
Ultrason bir zararı yok kalp atışı dinleme ses dalgası gönderildiği için zararlı ısınıyor kalbi bebeğinHanımlar , bu ultrason bebeğe zarar veriyor mu acaba ?
Mesela benim ayda 2 kere doktora gittiğim oluyor şimdi Kasım ayında hem devlete gidicem yeşil alan açtırmaya detaylı için araştırmaya bakıcam . Devlet direk açar mı bi bakalım bebeği görelim der mi bilmiyorum ama hem o hem kendi doktoruma hem detaylı derken 3 kere bakılcak tedirgin oluyorum belki devlete baktırmam direk alan açtırmaya çalışırım
Benim doktorum çok sınırlı dinliyor her seferinde , ama zarar görsün istemem tabikii öyle bir tedirgin oldum.Ultrason bir zararı yok kalp atışı dinleme ses dalgası gönderildiği için zararlı ısınıyor kalbi bebeğin
Devlet hastanesinden sıra aldım ama araştırmadan perinatologdan alırken devlet hastanesi yeşil alan açması gerekiyormuş o açılmadan ayrıntılı için alamıyorum. Gittiğim özel hastanede ki doktor şansıma kalp ameliyatı olmuş inşallah benim o zamanlarıma denk gelir hiç devlet hastanesi durumuyla uğraşmam ama bakalımAçık olabilir mhrs den deneyin bi isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?