Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Tek doz mu oluyormuş boğmacalı canım biliyor musun?
Bana da 24 e kadar yaptır dedi doktor, haftaya yani 23te yaptıracağım bakalım.
Yan etkisi oldu mu bir de ?
Ben bugun bogmaca olan kombinasyonu oldum .
Ilk gebeligimde sadece kol agriis olmustu simdidr insallah oyle hafif gecer

18+6 da 304 gramdi ama doktor normal dediyse normaldir hic takmayin ben korkuyorum 3.300 u falan gecmesinden dogum zor olur diye ilk bebegim 3.200 dogmustu cok sukur

18+6 da 304 gramdi ama doktor normal dediyse normaldir hic takmayin ben korkuyorum 3.300 u falan gecmesinden dogum zor olur diye ilk bebegim 3.200 dogmustu cok sukur
Oyu maşallah miniğe
Bende Allah nasip ederde 3 kg doğarsa yeter. Çok zayıf olurda tutamam diye korkuyorum

kizlar geçen gün demiştim acilde tahlil verdim diye sadece üreme oldu olarak sonuç gözüküyor baktım enfeksiyon var demekmiş bu sonuç tam anlamıyla çıkmışmı yoksa bazen eklemeler yapıyorlar anlayamadım. akıntımda afedersiniz sanki altıma yapıyormuşum gibi geliyor dünden beri

Eklentiler

• IMG_5531.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Oyu maşallah miniğe
Bende Allah nasip ederde 3 kg doğarsa yeter. Çok zayıf olurda tutamam diye korkuyorum
Cok sagol Canim ama inan o şimdiden belli olmaz oyuzden hic merak etme saglikla 3 kiloyuda gecer insallah .
sadece tavsiye edebileceğim benim yaptigim sey kabak cekirdegi, bol protein , karbonhidrati abartmadan beslenmek birde meyvenin meyve sekerinin ozellikle bebege kilo aldirdigi biliniyor gunde 1 porsiyon yemeye dikkat ediyorum ama mesela sen 2 porsiyon olarak yiyebilirsin belki bir sonraki randevuna kadar bi bak dene istersen.

Ben bugun bogmaca olan kombinasyonu oldum .
Ilk gebeligimde sadece kol agriis olmustu simdidr insallah oyle hafif gecer
Yaa inşallah öyle olur
Ben ertesi gün halsizdim kolum ağrıdı o kadar
Bu boğmacalı tek doz sanirim sonraki sadece tetanoz
Ay iyi bari pek bişey olmamış hmm yine doktora sormak lazım o halde. Benim sağlık ocağı bi tuhaf onların ipiyle kuyuya inilmez

Yaa inşallah öyle olur

Ay iyi bari pek bişey olmamış hmm yine doktora sormak lazım o halde. Benim sağlık ocağı bi tuhaf onların ipiyle kuyuya inilmez
Ben mesela sola yatmalıyız diye sağa yaptırdım bilerek çünkü gerçekten çok acıyor 2 gün
Geçti ama sonrasında ona göre kolunuzu seçip söyleyin

Ben dün oldum tetanoz aşısını 22+6 da, diğer boğmacalı olanı 27. haftada yaptıracağım

Selam kızlar, bugün işten geldikten sonra evde kavaboya girdim idrarımı yaptıktan sonra kalktığımda durduramadığım bi sızıntım oldu eşofmanımı ıslatacak kadar geniş yayıldı. Hemen takipli doktoruma yazdım ama şehir dışındaydı, şehir hastanesi kadın doğum acile gittim alttan muayene ettiler altif bi su akışı göremediler amniyon sıvısı testi yaptılar o da negatif bebeğin suyuda iyi rahim ağzı uzunluğumda normal. 2 hafta önce de kanama yaşamıştım o da sebepsizdi. Ardarda bunları yaşamak çok yıprattı beni. Böyle bi surum yaşayan var mı?

Bisey demedi drum bu konuda, 32 den sonra konusuruz diyerek kapattik ama ben de bunu hic bilmiyodum, aman zaten suni sanciya gerek kalmasin hepimiz icin
Benim ilk doğum suni sancıyla başlayıp sezaryenle bittiği için doktor peşin peşin suni alamazsın demişti.. Yani bu her ssvd için geçerliymiş çünkü suni sancı ameliyat yerinde veya rahimde yırtığa sebep olabilirmiş çok iyi bir hastanede takip edilirsen normal doğum deneyebilirsin ama diğer türlü önermiyorum dedi. Benim çatım vs müsaitti ebeler hatta çooook güzel doğurursun demişti ama her ne kadar kordon doğuma engel değil denilse de benim kızımda tam 3 tur kordon dolanması vardı aşağıya inemedi kanala yerleşmedi, zaten suyum azdı gebelik boyunca ve doğumu artık bu sebeplerle başlatmıştık açıkçası hızlı toparlanmak adına normal doğumu çook isterim çünkü aileden hiç kimse olmayacak.
Daha önce martta doğum yapmış bir anne olarak sonuna kadar katılıyorum mart ve nisan kesinlikle uzun kollu giyiliyor aksi çok istisna bir durum olur. Haziran sonlarına doğru kısa kollulara geçmiştik haziran ayı bölge bölge sıcaklık değişebilir ama ortalama birçok kişi haziran ortasından sonra kısa kolluya geçer bence ve ben hatırlıyorum da akşamları hala incecik uzun pijamalar giydiriyordum ara ara. Sonra havalar tamamen ısınınca çıksın baldır bacaklar ortaya

Bana gebeliği sonlandırma ihtimalim olabildiğini ve bunun kararı için son 2 haftam kaldığını falan söyledi. Dünden beri çok psikolojimi bozdum durup durup ağlıyorum. Bidaha asla aynı doktora gitmem
Mutlaka başka Dr görüşü alın ve yakın zamanda yapın
Kendinizi ve bebeğinizi hırpalamayın bu stresle
Duygu iniş çıkışları yaşamanız çok normal
İçinizi ferah tutun Rabbim sevineceğiniz haberler duyursun size

Benim oluyor maalesef bende korktum doktoruma yazdım geçenlerde devamı yoksa korkma kendini sıcak tut bol su iç demişti

Heh işte böyle bilgileri bayılıyorum
Teşekkür ederim canım hepsini denerimm , benim için de tabi öncelikli olan sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…