Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bebek dusme acisindan sorun olmaz canim ama deniz suyundan enfeksiyon gece bilir. O yuzden doktorlar bazen izin vermiyor.

munzevimsi saat kaçta canım randevum?
Şimdi çıktım canım doktordan. Duyduk kalp atışlarını şükürler olsun. Benim hesaplarima göre 6+4 ama 6+1 ölçüldü. Sat tarihini 2 hazirana çekti doktor. Şimdilik bir sıkıntı yok elhamdülillah. Biraz şişko olduğum için karından göremedik. Vajinal duyduk

Hey maşallah beklediğim haber geldi çok şükür darısı başıma Allahını izniyle

benimde doktor randevum yarın, kalp atışlarını duymuştuk ama daha güçlü duymak için yarın çağırmıştı, allahın izni ile bunu da duyduk mu bi nebze rahatlicam

yarın akşama randevum çalıştığım için 16:00 aldım randevumu.
çıkınca haber ederim kızlar.

Güzel haberlerle gel inşallah canımm

Ah inşallah bitanem inşallah şuan ne hissettiğimi senden iyi kimse anlayamaz inşallah
Haklısın canım kaç aydır görüşüyoruz. Bugünleri görmek için. Elhamdülillah. İnşallah hepimizin sağlıklı ilerler sureclerimiz

Doktordan çıktım ben de 6+3 olarak güncelledi, kalp atışını gördük çok şükür 5 hafta sonra gittiğimde dinletebileceğini söyledi, kanama alanı yokmuş deniz, havuz, uzun yolculuk gibi yasaklara devam ama yürüyüş yapabilirsin dedi. Bir de haşimato hastasıyım o yüzden ayda 1 kan tahlili verip tiroid değerlerime baktırmam gerekiyormuş.

Günün diğer güzel haberi de geldi. Çok şükür canım benim de tiroid biraz yüksek. Tekrar verdim. Duruma göre dahiliyeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…