• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
canım denize girmende nasıl bir sakınca olabilir ki içine sineni yap tabiki de bence sağlıklı bebek hiçbir şekilde düşmez ne yaparsan yap istersen her gün damacana indir kaldır sağlıksızsa hiç ayağa kalkma yine düşer
Bebek dusme acisindan sorun olmaz canim ama deniz suyundan enfeksiyon gece bilir. O yuzden doktorlar bazen izin vermiyor. 😘

munzevimsi munzevimsi saat kaçta canım randevum?
Şimdi çıktım canım doktordan. Duyduk kalp atışlarını şükürler olsun. Benim hesaplarima göre 6+4 ama 6+1 ölçüldü. Sat tarihini 2 hazirana çekti doktor. Şimdilik bir sıkıntı yok elhamdülillah. Biraz şişko olduğum için karından göremedik. Vajinal duyduk 😅🙈

Şimdi çıktım canım doktordan. Duyduk kalp atışlarını şükürler olsun. Benim hesaplarima göre 6+4 ama 6+1 ölçüldü. Sat tarihini 2 hazirana çekti doktor. Şimdilik bir sıkıntı yok elhamdülillah. Biraz şişko olduğum için karından göremedik. Vajinal duyduk 😅🙈
Hey maşallah beklediğim haber geldi çok şükür darısı başıma Allahını izniyle 🌸🌸🌸

benimde doktor randevum yarın, kalp atışlarını duymuştuk ama daha güçlü duymak için yarın çağırmıştı, allahın izni ile bunu da duyduk mu bi nebze rahatlicam :KK200: :KK14:

yarın akşama randevum çalıştığım için 16:00 aldım randevumu.
çıkınca haber ederim kızlar.:dua:

benimde doktor randevum yarın, kalp atışlarını duymuştuk ama daha güçlü duymak için yarın çağırmıştı, allahın izni ile bunu da duyduk mu bi nebze rahatlicam :KK200: :KK14:

yarın akşama randevum çalıştığım için 16:00 aldım randevumu.
çıkınca haber ederim kızlar.:dua:
Güzel haberlerle gel inşallah canımm

Ah inşallah bitanem inşallah şuan ne hissettiğimi senden iyi kimse anlayamaz inşallah
Haklısın canım 🥹 kaç aydır görüşüyoruz. Bugünleri görmek için. Elhamdülillah. İnşallah hepimizin sağlıklı ilerler sureclerimiz 🥹

Evet muhakkak öyle ama daha önce kaybım olduğunu bildiği için muhtemelen çok hareket etmeyi önermedi bana. Normalde yürüyüş, deniz vs rutinimde olmasına rağmen kahverengi lekelenmelerim de olunca ben de daha dikkatli olmaya çalışıyorum 🥲
Doktordan çıktım ben de 6+3 olarak güncelledi, kalp atışını gördük çok şükür 5 hafta sonra gittiğimde dinletebileceğini söyledi, kanama alanı yokmuş 🧿🤍 deniz, havuz, uzun yolculuk gibi yasaklara devam ama yürüyüş yapabilirsin dedi. Bir de haşimato hastasıyım o yüzden ayda 1 kan tahlili verip tiroid değerlerime baktırmam gerekiyormuş.

Doktordan çıktım ben de 6+3 olarak güncelledi, kalp atışını gördük çok şükür 5 hafta sonra gittiğimde dinletebileceğini söyledi, kanama alanı yokmuş 🧿🤍 deniz, havuz, uzun yolculuk gibi yasaklara devam ama yürüyüş yapabilirsin dedi. Bir de haşimato hastasıyım o yüzden ayda 1 kan tahlili verip tiroid değerlerime baktırmam gerekiyormuş.
Günün diğer güzel haberi de geldi. Çok şükür canım 😍🥰 benim de tiroid biraz yüksek. Tekrar verdim. Duruma göre dahiliyeye gidicem 😊

Back
X