- 7 Ekim 2020
- 3.026
- 4.140
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.361
İnssalllaah canım. Beklemek te zorYok keseyi gördüm sadece canım. 10 gün sonra gel demişti doktor. 25 inde gideceğimm. İnşallah o zaman çok güçlü bir şekilde duyarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnssalllaah canım. Beklemek te zorYok keseyi gördüm sadece canım. 10 gün sonra gel demişti doktor. 25 inde gideceğimm. İnşallah o zaman çok güçlü bir şekilde duyarım
Çıkmış mı sonucunuz? Benimki belli ki kesin çarşambaya kalmışAynı ben de sanırım çarşambaya kaldı. Acilde ne güzel 1 saate çıkıyordu ya![]()
Bebek dusme acisindan sorun olmaz canim ama deniz suyundan enfeksiyon gece bilir. O yuzden doktorlar bazen izin vermiyor.canım denize girmende nasıl bir sakınca olabilir ki içine sineni yap tabiki de bence sağlıklı bebek hiçbir şekilde düşmez ne yaparsan yap istersen her gün damacana indir kaldır sağlıksızsa hiç ayağa kalkma yine düşer
Yok çıkmadı sürekli baktık amaÇıkmış mı sonucunuz? Benimki belli ki kesin çarşambaya kalmış![]()
Şimdi çıktım canım doktordan. Duyduk kalp atışlarını şükürler olsun. Benim hesaplarima göre 6+4 ama 6+1 ölçüldü. Sat tarihini 2 hazirana çekti doktor. Şimdilik bir sıkıntı yok elhamdülillah. Biraz şişko olduğum için karından göremedik. Vajinal duydukmunzevimsi saat kaçta canım randevum?
Hey maşallah beklediğim haber geldi çok şükür darısı başıma Allahını izniyleŞimdi çıktım canım doktordan. Duyduk kalp atışlarını şükürler olsun. Benim hesaplarima göre 6+4 ama 6+1 ölçüldü. Sat tarihini 2 hazirana çekti doktor. Şimdilik bir sıkıntı yok elhamdülillah. Biraz şişko olduğum için karından göremedik. Vajinal duyduk![]()
Bildiğim kadarı ile, beta değerinin kaç olduğu değil de, düzenli artıp atmaması önemliBeta değeri neye göre değişiyor biliyor musunuz? Ben de 5+2 yim ama beta değerim 650
Çok sağolasın canım. İnşallah seninde yarın güzel haberini bekliyoruzHey maşallah beklediğim haber geldi çok şükür darısı başıma Allahını izniyle![]()
Ah inşallah bitanem inşallah şuan ne hissettiğimi senden iyi kimse anlayamaz inşallahÇok sağolasın canım. İnşallah seninde yarın güzel haberini bekliyoruz![]()
Bende verdim banada tatilden dolayı carşamba cıkar dedikerÇıkmış mı sonucunuz? Benimki belli ki kesin çarşambaya kalmış![]()
Güzel haberlerle gel inşallah canımmbenimde doktor randevum yarın, kalp atışlarını duymuştuk ama daha güçlü duymak için yarın çağırmıştı, allahın izni ile bunu da duyduk mu bi nebze rahatlicam![]()
yarın akşama randevum çalıştığım için 16:00 aldım randevumu.
çıkınca haber ederim kızlar.![]()
Haklısın canımAh inşallah bitanem inşallah şuan ne hissettiğimi senden iyi kimse anlayamaz inşallah
Benimki de olmasi gerekenden fazla cikinca kaygilanmistim. Ama onemli olan degerin kac oldugu degil, artis olmasiymis.Beta değeri neye göre değişiyor biliyor musunuz? Ben de 5+2 yim ama beta değerim 650
Geç döllenme de olabilir canım. Benim sat 25 Mayıs ama bugün itibari ile artık 2 hazirana çekti doktorumBeta değeri neye göre değişiyor biliyor musunuz? Ben de 5+2 yim ama beta değerim 650
Ilk hamileligimde de yoktu, simdi de henuz yok. 8. Haftadan sonra baslamisti cogu belirti, herkes farkli zamanlarda yasiyordur tabii ama iciniz rahat olsunBana cevap vermemiş hiç kimse![]()
Doktordan çıktım ben de 6+3 olarak güncelledi, kalp atışını gördük çok şükür 5 hafta sonra gittiğimde dinletebileceğini söyledi, kanama alanı yokmuşEvet muhakkak öyle ama daha önce kaybım olduğunu bildiği için muhtemelen çok hareket etmeyi önermedi bana. Normalde yürüyüş, deniz vs rutinimde olmasına rağmen kahverengi lekelenmelerim de olunca ben de daha dikkatli olmaya çalışıyorum![]()
Günün diğer güzel haberi de geldi. Çok şükür canımDoktordan çıktım ben de 6+3 olarak güncelledi, kalp atışını gördük çok şükür 5 hafta sonra gittiğimde dinletebileceğini söyledi, kanama alanı yokmuşdeniz, havuz, uzun yolculuk gibi yasaklara devam ama yürüyüş yapabilirsin dedi. Bir de haşimato hastasıyım o yüzden ayda 1 kan tahlili verip tiroid değerlerime baktırmam gerekiyormuş.