Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar Folik asit kullanıyor musunuz bana doktor folbiol vermişti hamile kalmadan önce yarım kullanıyordum aynı devam et dedi
Folbiolün yarımı bile günlük alman miktardan çok fazla. Bence folbiol kullanma.
Ben vifolic kullanıyorum. Hem içinde başka vitaminler falan da var.

Kızlar Folik asit kullanıyor musunuz bana doktor folbiol vermişti hamile kalmadan önce yarım kullanıyordum aynı devam et dedi
Folbiolün dozu çok fazla haftada bir bile alsan günlük ihtiyaçtan fazla .bence kesip 400 mg olanlarından al her gün bir tane.Önceki gebelikle alakalı sıkıntılar varsa ve doktor bunu öneriyorsa kullan tabii.Ben solgar kullanıyorum

Sat 2 haziran
Tahminen 6 haftalık oluyor dün devlet hastanesinde doktor kontrolüm vardı sadece kese var cuma tekrar gel dedi . Folik aait olarak folidace kullanmamı söyledi . Kan bile vermemi istemedi anlayamadım beta değerime sizce neden bakmamış olabilir . Geçen hafta bugün kan değerim 2600 du beta

Beta değeri neye göre değişiyor biliyor musunuz? Ben de 5+2 yim ama beta değerim 650
aslında bildiğim kadarıyla değerin ne kadar yüksek olduğundan ziyade nasıl katlandığı önemli. bir de döllenmenin veya yumurtlamanın geç olması, daha geç yükselmeye başlaması anlamına gelebilir. ama önemli olan artış takibi kaç olduğuna hiç takılmayın 4 haftalık olup betası 6bin olanlar da gördüm endişelenmiştim ama hiç gerek yokmuş

Bana da kalp atışını duyduktan sonra tahlil verirsin dedi.Devletin prosedürü bu şekilde sanırım hatta aile hekimliği de kalp atışını duyduktan sonra hamilelik kaydı açalım dedi.Keseyi gördükten sonra beta hcg takibi bitiyor kalp atışını bekliyorlar.

Benimde gebeliklerim hep geç göllenme oluyor normalde 6 haftalık olmam gerekirken muhtemelen suan 5 in içindeyim
Ya doğrudur. Sen de pkos falan var mı. Benim ilk iki gebeligim zamanında yumurtlama olmuştu. O yüzden bu tarihlerde oynama olmadı. Ama bu sefer yumurtlama tarihim reglin 20. Gün falan oldu. O yüzden 6 7 gün ileri attı. Ben de hep ona göre gittim doktora acele etmedim. Çok şükür bugün kalp atışlarını duyduk. Darısı sana

Amiin çok sağol evet pkos var 20. Günde yumurtluyorum sat 6 hazıran benım randevumda haftata carsamba bakalım neler olucak senin sat ne zmandı

Kızlar selam pazartesi günü sağlık ocağında kan vermiştim beta böyle gözüküyor neden acaba cihazları 10.000 üstünü mü ölçemiyor acaba sizde nasıl gözüküyor rakamlar??

Eklentiler

• Screenshot_20250715-130350_Drive.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar, benim dünkü randevumda da doktor tahlil vs hepsini kalp atışından sonra yapacağız dedi, betam da öyle çok yüksek değildi ama artışı iyiydi, gayet güzel dedi sağlık ocağı kalp atışını beklemeden kaydımı açtı ama. Bebeğin gelişimine göre sat değiştirirse doktor, haberimiz olsun dedi. Çalışan kadınlarda rapor doğum izni vs açısından sat önemliymiş.

Dünkü muayenede kaç haftalıktınız

Bu arada benim bağışıklık yerlerde.. sinüzit öksürüğe döndürdü, bol su içiyorum vs derken bugün beş tane uçukla uyandım gebelik belirtilerine uçuk yazanlara şaşırıyordum ne bileyim bağışıklığımı bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim hiç. Ben takviye olarak Ocean Mummy kullanıyorum, içeriğine bir bakın isterseniz, folik asit omega diğer vitaminler de var, dün doktoruma danıştım güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…