Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bioderma atoderm 2in1 oil kullanıyorum ben, hamilelikte kullanımında sakınca yok diye biliyorum doktorum kullanma demedi

Neden yemek yiyemiyorsunuz? Bende de bu haftalarda iştahsızlık başladı tekrar biraz üzülüyorum besinsiz kalıyor bebeğim diye

ÜEki Görüntüle 3671924
Ben de indirimde yakaladım şunu aldım da acaba sizdeki bundan mı yüksekliğini tam kestiremedim çok merak ediyorum da
Benimki 8 çekmeceli Hemnes modeli
Robot süpürge için tüm mobilyalar bizde ayaklı
Benimkinin alt çekmeceler derin ortadaki alttakinden bir tık daha az derinlikte, üstteki küçük çekmeceler de çorap ve bebek aksesuarlarını koymak için çok ideal
İkinci çocuğum olduğunda evimiz 2+1 di ve oğluma bu şifonyeri alıp antreye koymuştuk
Sonra 3+1 eve geçtik ve oğlumun odasına mobilya aldık ve bu şifonyer yine antrede kaldı şimdi yeni bebeğe hizmet verecek
Daha evvel tecrübe ettiğim için için yazıyorum rahat rahat yetiyor

Ben ertesi gün halsizdim kolum ağrıdı o kadar
Bu boğmacalı tek doz sanirim sonraki sadece tetanoz
Merhaba ilk yapılan doz tetenoz+boğmaca
İkinci yapılacak olan doz ise tetenoz+difteri ❤
Benimde 1.dozda kol ağrısı çekmiştim 2 3 gün okadar
İnşallah 2.lerde öyle gelir geçer sifa olur

Yükseklik aynı ama di mi alçak mı acaba ya metre ile ölçtüm biraz alçak mı acaba dedim yataş tan alt açma pedi miydi neydi bir şey aldım şifonyer üstüne koymak için de çok mu eğilmek gerekicek emin olamadım

Benimde 3 gün önce siddetli olarak sağ kasiginda ağrı oldu 2 gün cektim nerdeyse özellikle ayağa kalktığımda aşağı bisey çekiyormuş gibi oluyordu.doktora gittim kan vs hersey yapıldı bebegim muayene edildi alttan baktı doktorum sonra sağ tarafım ağrıyor diye komple bakıldı ultrasonla herhangi bi sorun çıkmadı çok şükür bebek büyüdüğü için kasiklarda kasılmalar olabiliyormuş gazimda olmuştu benim magnezyumu günde 2 ye çıkardı çok şükür iyim şuan.doktoruna git sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…