- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.541
Ben de 22. Haftaya geçtim doktorum demir ilacı yazmadı daha, aile hekimi yazdı diye 2 gündür kullanıyorum, bugün doktora sorucam. Burada çoğu kişiye daha önceden başlatıldı demir, 16. Haftadan beri almak lazımmış aile hekimine göre.Merhaba. Benim dr henüz demir kullanmaya başla demedi. Bir dahaki kontrolde o söylemezse ben soracağım. İçinde demir de olan bir takviye (regenesis max) ve magnezyum kullanıyorum şu an sadece. Burada okumuştum gaz yapanları varmış. Siz gyno ferro mu kullanıyorsunuz? Yanlış hatırlamıyorsam gaz yapmıyor diye konuşulmuştu burada. Çoğunluk memnundu ondan.
merhaba bende sizin gibiyim çok afedersiniz bende kaç kere dedim olan belirtileri önemsemedi çok fitil verdi hiç işe yaramadı .aksine daha da arttıDoktoruma bin kere söyledim bu gidişimde de söylicem bakalım belli bi enfeksiyon var önemsiz deyip geçiyor bu kadar takmamaları benim sinirimi bozuyor bazen
Selam canım ben giyim olarak şöyle bi liste yaptım yenidoğan tabi 0-3 olarakHanımlar merhaba,
bebek alışveriş listesi oluşturdunuz mu? yapan varsa atabilir mi fikir amaçlı ,ya böyle saçma sapan şeyler almak istemiyorum internette var ama aşırı kapsamlı gereksizde olabilir.
Ayyy ne kadar sevindim anlatamam gözün aydın. yarın bu saatlerde size böyle güzel haberler veririm inşallah dua edin banaKızlaaar detaylı ultrasondan çıktım herşey yolunda şükürr
Hemen girin sizde hemen
Bebişinizi net görüyorsunuuuz
Evet ben de 2 gün hissetmedim en sonunda fetal dopler var onunla dinledik de kalp atışı vardı sonraki gün hareket etti normalden fazlaKızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
Normal normal, biz detaylıya gittiğimizde 20+6ydık, doktorumuz 23. Haftaya kadar birkaç gün aralıklı hissetmen normal dedi, küçük oldukları için her hareketini hissetmeyebilirmişiz henüz, 23-24. Haftadan sonra daha rahat hissediliyormuş hareketleriKızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
Ya bu bende de var 3 gündür falan, sadece yemek yerken de değil genel olarak yaşıyorum çok rahatsız edici, çözüm de bulamadım bekliyorum çaresizce geçsin diyeKızlar sürekli yeni bişey çıkıyor ortayayemek yerken yemek borumla mide arasında bi acı hissediyorum yutarken, çok çiğniyorum ama yine de oluyor. Reflüden mi kaynaklı olur acaba?
Normal normal, biz detaylıya gittiğimizde 20+6ydık, doktorumuz 23. Haftaya kadar birkaç gün aralıklı hissetmen normal dedi, küçük oldukları için her hareketini hissetmeyebilirmişiz henüz, 23-24. Haftadan sonra daha rahat hissediliyormuş hareketleri
Ya bu bende de var 3 gündür falan, sadece yemek yerken de değil genel olarak yaşıyorum çok rahatsız edici, çözüm de bulamadım bekliyorum çaresizce geçsin diye
Ay ne kadar güzeeeel çok sevindim hadi darısı başımızaKızlaaar detaylı ultrasondan çıktım herşey yolunda şükürr
Hemen girin sizde hemen
Bebişinizi net görüyorsunuuuz
Arada bir bişiler oluyor da emin değilim yaa hissetmiyorum benceKızlar hareketlerini iyice hissediyor musunuz@Mother Night M Miniksercemmm B bimini @Tkgz @Aylinnnce 35smyrna35
Ben ilk çocukta kullanmıştım canım ama kendi doktorum yazmıştı aile hekimine güvenmiyorum ben pek doktoruna sor bence o kullan derse kullan daha rahat eder içinKızlar hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı ? Sağlık ocağından çağırmışlardı kan verdim hafif bir enfeksiyon çıktı aile hekimi de antibiyotik yazdı görünürde bir şeyim yok sadece biraz başım ağrıyor muhtemelen süniZlerimden dolayı yüksek çıktı ama hiç antibiyotik kullanmak istemiyorum. Siz hiç kullandınız mı antibiyotik bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
Evet cnm öyle yaptım doktoruma artım o kullan derse kullanacağımBen ilk çocukta kullanmıştım canım ama kendi doktorum yazmıştı aile hekimine güvenmiyorum ben pek doktoruna sor bence o kullan derse kullan daha rahat eder için
Yaaa ilk hamile kaldigimdan beri hatta oncesinden de bunu konusurduk esimleIlk kez Timur ismine oncelik veren birisini gordum Turkiyyedegenelde cok az kisi kullanir. Biz de Timur adinda kararliyiz
Cogu dilde kolaylikla soylene bilen isim:)
Bi musterimiz Tim diye Ingiltereden bize mesaj atmisti. Meger Turkmis sonradan isminin Timur oldugunu soylemisti. Asiri duygulanmjstim daha dogmayan oglumun adi da Timur demistim
yani birde bizimde tam böyle hava sıcak degik ama kış da degil ya ne alsam şaşırdım kışlık alsam 1 ay sonra giyemez o anlmada zorlandım tulum vs almaya çalıştım bu fermuarlı atlet aldım yarım kol şu an puset örtüsü bir müslim battaniye bir de normal battaniye aldım 4 adet patikli aldım çorap vd daha bakmadım bile 3 tane ablam var onlarda önceden bebekler için kullandıkları teknolojik şeyleri vercekler bebek arabasına kadar ama giyim konusunda kaldımSelam canım ben giyim olarak şöyle bi liste yaptım yenidoğan tabi 0-3 olarak
5 er adet zıbın ( uzun kol, yarım kol)
5 tane yenidoğan tulum
1 tane peluş astronot
5 tane havlu çorap
5 adet normal pamuklu çorap
5 adet yelek
5 adet patiksiz alt (daha uzun süre kullanmak için boyları cabuk uzuyor bebelerin)
Kundak örtü
Ağız mendili 20 adet
Müslin örtü 5 adet
Havlu 2 adet
Battaniye 2 adet penye, 1 adet kalın kışlık
Enfeksiyon nasil önemsiz olabilir ya ilerlerse erken doğum riski varmış dün bana öyle dediler korkuttularDoktoruma bin kere söyledim bu gidişimde de söylicem bakalım belli bi enfeksiyon var önemsiz deyip geçiyor bu kadar takmamaları benim sinirimi bozuyor bazen
Ben de ilk 1 ay için yazdıklarımı alacağım kıyafet olarak hepsinden max 5 adet yeter mantıkenyani birde bizimde tam böyle hava sıcak degik ama kış da degil ya ne alsam şaşırdım kışlık alsam 1 ay sonra giyemez o anlmada zorlandım tulum vs almaya çalıştım bu fermuarlı atlet aldım yarım kol şu an puset örtüsü bir müslim battaniye bir de normal battaniye aldım 4 adet patikli aldım çorap vd daha bakmadım bile 3 tane ablam var onlarda önceden bebekler için kullandıkları teknolojik şeyleri vercekler bebek arabasına kadar ama giyim konusunda kaldımteşekkür ederim bana da fikir oldu
Bana onları bile vermedii. Tamam normal diyor gönderiyor ama yani var görülüyor. Birde her yerde önemli bu deniliyor aile hekiminde bile muhakkak her ay idrar ver baktır dedi e baktırıyorum bu gidişime bakalım yine söylicemmerhaba bende sizin gibiyim çok afedersiniz bende kaç kere dedim olan belirtileri önemsemedi çok fitil verdi hiç işe yaramadı .aksine daha da arttı
Değerlerin o kadar yüksek değil diyor bana. Suyuna falan bakarken suda bulanıklık yok enfeksiyon yok diyor maşallah şükürler olsun ama onun için bi şey yapmıyor bu sefer bi iki değerim daha yüksek galiba anlamadım ama özellikle söylicemEnfeksiyon nasil önemsiz olabilir ya ilerlerse erken doğum riski varmış dün bana öyle dediler korkuttular
Söyle tabiki sakın aksatma önemli şeylerDeğerlerin o kadar yüksek değil diyor bana. Suyuna falan bakarken suda bulanıklık yok enfeksiyon yok diyor maşallah şükürler olsun ama onun için bi şey yapmıyor bu sefer bi iki değerim daha yüksek galiba anlamadım ama özellikle söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?