- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.041
Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Ben de nedense aynı kaderi yaşarmış gibi düşünüyorum. Çünkü isim çok önemli. Ne niyetle koyuldugu da aynı şekilde diye dusunuyorum. Sanki aynı kaderi kızımda yaşarmış gibi hissediyorum. Ki siz benzer bir durum yaşamışsınız. O yüzden de benimde sıcak bakamiyorum. Eşimde bana bırakıyor bu kararı asla ısrarcı değil. Sadece babası tarafından her telefondan hatırlatma oluyorBen ölen birinin adını çocuğa verme işini hiç sevmiyorumBende babamı çok küçükken kaybettim ve oğlum olacak aklımın ucundan geçmedi babamın ismi ki halalarım babamın adını koyacağımı söylüyorlar sağa sola. annemin ailesinde adı Fatma olan herkesin çocuğu 5-6 yaşında yetim kalmış. Benimde annemin adı Fatma. Bende aynı yaşta babamı kaybettim. O yüzden bunu ben istesem bile annem asla ne kendi ne babamın adını koymama izin vermezdi
Son 5 sene içinde olmadıysanız olun dediler bana koruyuculuğu en fazla 5 yılmış.İki doz tetanoz zorunlu mu acaba?
Ben 6 sene önce falan 2-3 doz olmuştum.
2 doz mu olmam gerekiyor? Sağlık ocağı göremedi sistemde. Doktoruna sor kaç doz yapalim diye dedi
Doktorum detaylı ultrasonda bakılan şeylerin listesini gösterdi en az 30 40 madde vardı zaten 10 dk normal ultrason süresinden bile düşük.Günaydın kızlar. Ben detaylı ultrasonu üniversite hastanesinde yaptırdım 21. Haftada yani geçen hafta. Doktor bize her şey yolunda sıkıntı yok dedi. Resim falan da vermedi. En fazla 10 dakika inceledi. E nabıza düşer her şey dedi fakat yazılı bir sonuçtan başka bir şey düşmedi maalesef. Hiç memnun kalmadım. Özelde yaptıranlara doktor ne verdi onu merak ediyorum.
bio oil in sarı olanının içeriği gebelikte güvenli kullanabilirsiniz turuncu olan önerilmiyor kantoran yağını duymadım ama hindistan cevizi yağıda öneriliyorKızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası
Canım benim doktorum bana, tekil gebelikler de 20.haftadan sonra haftada 500 gr alınmasını normal karşılıyoruz demişti. Bu hesaba göre senin ikiz oldugu için bence senin de normal ilerliyorevet evet gebelik şekerime bakıldı benim çok şükür o iyiydiİlk 21 hafta 6 kilo aldım, 22 ve 23te haftada 1 hatta 1,5 kilo oldu işte. Bir kaç gün sonra 6 ay bitiyor 8-9 kilo olmuş olcak. Bebekler 1200 gram ediyor gerisi benim
Bu haftalarda çok normal ama gerçekten çok rahatsız edici bi durum. Acile gidin boş serum taktırın biraz rahatlatıyor. Sabahları zencefil çayı önermişti doktorum.Merhabalar ,8+2 yim ben belki cozum bulmussunuzdur diye sormak istedim. 2 haftadir bulantim var ve bu 2 gundur cok siddetli yedigim krakeri bile çikartiyorum affedersiniz. Prilam sonra da onxyd yazdi doktorum ama ise yaramiyor. Bir cozumu olan var mi ? Gercekten yemek yemeyi ve su icmeyi ozledim daha simdiden
Bende bilmeden sarısını değil de diğerini aldım en büyük boyunubio oil in sarı olanının içeriği gebelikte güvenli kullanabilirsiniz turuncu olan önerilmiyor kantoran yağını duymadım ama hindistan cevizi yağıda öneriliyor
Hemen aklına kötü şeyler getirme zaten kötü bi şey olsa söylerdi noktorun beklerken strese girme . Gerçi demesi çok kolay bende stres çok çabuk oluyorum ama , yine de kendi kendini korkutma Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallahBenim özelde yapıldı detaylı ultrason nerdeyse 2 saat uğraştık yürüdüm yattım kalktım döndüm ama dönmedi kızımız doktorumuz kendi hastanesine çağırdı en son devlete orda ki cihazla yeniden deniycez. Dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıklı çıkar sonuçlar 2 gündür içim içimi yiyor özellikle defalarca sordum neden oraya çağırıyorsunuz bir sorun mu var diye ama sorun yok diye üst üste tekrarladı yarın belli olacak bakalım.
Oyyy maşallah yaaaTeyzeleri oğluma bakındudakları kalın mı bana mı öyle gelir Bana benziyor kızlar bu bebek gözleri de büyük sanki
Çok teşekkürlerBen bio oil in sarı olanını kullanıyorum ama daha çok Hindistan cevizi yağı ile nemlendiriyorum bence en güzeli de o
Olmaz olmaz canım genetik de oluyor bazen çatlayacağı varsa da çatlar diye düşünüyorum. Ben çok dikkat etmiyorum olacağı varsa olsun bebeğimden kıymetli değil yaÇok teşekkürlerbende bio oilin diğer renkli olani aldım bilmeden bı kaç kez sürdüm ama bişey olmaz herhalde birazdan pazara gidicem hindistan cevizi yağı da alayım bulursam
Ben ilk gebrlikte tüm dozları oldum 2014 yılı gebelik sonrasına 2 doz mu ney kalıyırdu onlarla beraber. O zamanda senin ömür boyu koyulucugın var hayvan tırmaladığımda yada ısırdığında hatırlatma yapılıt dedi. 2 gebelikte de 1 hatırlatma oldum bunda gerek yok dedi mesela hiç olmicam ömğr boyu korunursun sen dedi.İki doz tetanoz zorunlu mu acaba?
2 doz mu olmam gerekiyor? Sağlık ocağı göremedi sistemde. Doktoruna sor kaç doz yapalim diye dedi
Ben 22+6da ilk doz tetanoz oldum, 27.hafta sonra tdap olanı yapalım dediler doktorum böyle ok dediİki doz tetanoz zorunlu mu acaba?
Ben de organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem mis gibi kokuyo hem de nemlendirmesi çok güzelÇok teşekkürlerbende bio oilin diğer renkli olani aldım bilmeden bı kaç kez sürdüm ama bişey olmaz herhalde birazdan pazara gidicem hindistan cevizi yağı da alayım bulursam
Ben de onu kullanıyorum Gerçekten nemlendirmesi güzel hem de %100 Hindistan cevizi yağı olduğu için koruyucu da içermiyor kokusu da aşırı güzel yiyesim geliyor zaten yenilebilirBen de organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem mis gibi kokuyo hem de nemlendirmesi çok güzel
Evet buraya yazdıktan sonra doktoruma da yazdım o da aynısını söyledi vurulup geldim ben de bugün5 yıl içinde olmadıysan ol demişti doktorum
Hayırlı uğurlu olsunEvet buraya yazdıktan sonra doktoruma da yazdım o da aynısını söyledi vurulup geldim ben de bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?