- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.521
Lcw da oluyor hamile reyonu.ordan bakabilirsin.Ben de İzmir'deyim nerde hamile kıyafetleri satılır hiç bilmem. Deneyerek almak istiyorum ama bulantıdan gezme fırsatım da yok. Ebebekte falan satılıyor müdür acaba
22. Hafta dünden beri hissedemiyorum ben de çok telaşlandım ama okuldayım düşünmemeye çalışıyorum. Geçen haftalarda da olmuştu. Normaldir inşallah uyuyorlardır herhalde yaKızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
açımCanim mide yukari cikti.e senin ikiz bebek birde.normal yani.ben son trimesterda cok cekmistim gazdan ve mide yanmasindan:) azar azar sık sık ye.
Benimde kolda agri oldu.dun vuruldum.bu aksam rahatlariz heralde.kolumu kaldiramiyorum.kas agrisi var vurulan yerde.Canim kol agrin oldu mu ? Benimde dun yapildi kol agrim cok oldu ya
kesinlikle öyle canım 23e gireceğim hala öyleKızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
Onceki hamileliktenaçımmidem yanmıyor bari şükürler olsun ama balon gibi hissediyorum hatta oburiks gibi hissediyorum üstte top gibi bir karın Eki Görüntüle 3670407
Onceki hamilelikten
Benim idrar tahlilim de bakteri falan cıktı belli enfeksiyon var bakalım pazartesi gidince bende o zaman göstericem bana da belki bi ilaç vs verir. Öyle bi ağrım yok ama sık idrar cıkma durumum var. Muhtemelen ondan diyorum .Dün güzelce dinlendim bugün kendimi daha iyi hissediyorum ama en ufak bir ağrıdan da doktora gitmeyi düşünüyorum Dün acildeki ilaçları da kullanmadım enfeksiyon için vermişti ama yanma falan yok idrar tahlili de temiz çıktı bir sıkıntı olmazsa haftaya perşembe randavum var ona gideceğim
21+2bugun oldun tetanoz boğmaca birarada 22ye kadar hissedersin demişti doktorum bende bu hafta daha net hissediyorum ama hangisi hareket ediyor bilmiyorumkizlar saglık ocagında hangi asıyı yaptırıyoruz ve tam vakti ne zaman?? birde ilk gebelikte ne zaman hissettiniz bebişinizi ben yarın tam 19 olucam hala hissetmedim
Al benden de o kadar hiç böyle olacağını düşünmemiştimaçımmidem yanmıyor bari şükürler olsun ama balon gibi hissediyorum hatta oburiks gibi hissediyorum üstte top gibi bir karın Eki Görüntüle 3670407
güzel ama az acılı gibi bir şeyAl benden de o kadar hiç böyle olacağını düşünmemiştimgüzel duygular
Boğmacalı Tetanoz oldum ben canım 1 ay sonra bir doz tetanoz daha olacağım 21. Haftamda çağırdı sağlık ocağı. Ben bebişi tam net olarak dün hissettim 22. Haftadakizlar saglık ocagında hangi asıyı yaptırıyoruz ve tam vakti ne zaman?? birde ilk gebelikte ne zaman hissettiniz bebişinizi ben yarın tam 19 olucam hala hissetmedim
Amin canım benim sanada çok geçmiş olsun karnım büyüdükçe rahatsızlığım artmaya başladı 20.haftada bir anda büyüdü hiç anlamadım böyle olmasını tahmin etmiyordum karnım baya gergin zaten idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık görülüyormuş zaten sende dikkat etBenim idrar tahlilim de bakteri falan cıktı belli enfeksiyon var bakalım pazartesi gidince bende o zaman göstericem bana da belki bi ilaç vs verir. Öyle bi ağrım yok ama sık idrar cıkma durumum var. Muhtemelen ondan diyorum .
Geçmiş olsun sana da canım. Sağlıklıca halledelim şu süreci inşallah
Evet hayatım ben hissetmeye başladım çok şükürKızlar hareketlerini iyice hissediyor musunuzMother Night M Miniksercemmm B bimini T Tkgz A Aylinnnce 35smyrna35
Doktoruma bin kere söyledim bu gidişimde de söylicem bakalım belli bi enfeksiyon var önemsiz deyip geçiyor bu kadar takmamaları benim sinirimi bozuyor bazenAmin canım benim sanada çok geçmiş olsun karnım büyüdükçe rahatsızlığım artmaya başladı 20.haftada bir anda büyüdü hiç anlamadım böyle olmasını tahmin etmiyordum karnım baya gergin zaten idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık görülüyormuş zaten sende dikkat et
normalde hangi bedenseni bir beden küçüğünü alın kalıbı zaten genişler ben 1.63 - 72 kiloyum şuan Small aldım bu taytlarda öyle düşünün baya likralı ve göbek kısmı yüksek olduğu için baya rahatlar büyük almanıza gerek yok bi beden küçük bile oljr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?