• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
kızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)
Ben de maxi cosi leona2 bebek arabası
Coral 360 oto koltuk
Elele bonte park yatak aldım

bunları da kaydettim teşekkür ederim canım
Daha uygun bişey bakayım dersen, kraft kenya veya tokyo almayı planlıyorduk biz. Onlara da bak istersen 🫶🏻
Bana da biraz maliyetli gelmişti ama chicconun anne yanı beşiği de güzel, indirimde şu an; oda aklında olsun 🫠

Vallahi ben de korkma değil de endişelenmeye başladım o kadar bilgi var ki o kadar ayrıntı var ki deliricem yani bu işin hiç mi iç güdüsel kısmı yok mesela annelerimiz de bu kadar ayrıntının içinde bogularak mı büyüttü bu kadar çocuğu. 🤷🏼‍♀️ insallah hakkıyla yaparız biz de hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunda 🤲🏻💙
Beni sakinleştiren o zaten annelerimiz anneannelerimiz bişey bilmeden büyütmüş
bugün bir arkadaşım bana bebekle çözüceksin her bebek ayrı akışına bırak ikiniz düzen kuracaksınız dedi
Haklı sanırım
Ben yine de evde elimin altında olması gerekenleri alıp kendimi rahatlatmak istiyorum :(

Tetanoz aşisi için sağlik ocagindan 18. Haftada gel demişlerdi 18+4 de bugün gittim yaptılar ama genelde burda okuduklarima göre 20lerde de giden var kafam karıştı sorun olmaz herhalde benim gibi 18lerde yaptıran var mı ? 1 ay sonra da diğeri için çağırdılar öyle çok abartılı bı ağri olmadı çok şükür 1 saat kadar kolum bedenime yapışık gezdim o kadar yavaş yavaş kaldirabildim sağ tarafa daha çok yatabildigim için sola yaptırdım hem sağ kol daha çok kullanılıyor diye korkarak gitmiştim sorun olmadı 🤭

kızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)
Ben bebek arabası kraft Kenya aldım anne yanı da yine kraft tiger anne yanı beşiği aldık ben memnunum ✨

Dün gece rüyamda 29. Haftada nişan(doğum belirtisi akıntı) geldiğini görüp çok üzülüp uyandım galiba plesantayı kafaya çok taktım.
Yine az önce düşünürken kızım tekmeledi kendime geldim🥹🥹
Herşey çok güzel olucak lütfen olumlu düşün kızını üzme annesi oda hissediyor üzüldüğünü 🥹

Kızlar herkes kaçıncı haftasında şuan
Nasıl gidiyor?
Herşey yolunda inşallah 🙏🏼
Neler aldınız bakalım
18+4 ikinci tremesterin birinciden farkı yok bende + sorunlar da var hayırlısıyla geçecek inşallah 🤲 çok inanarak direniyorum ya da ilerliyoruz diyim şimdiden herşeyi hazır etme imkanım olsa yapardım yine aldık birşeyler park yatagi ayrıca içine yatagini nevresimi yastığı dolap puset birkaç takım kiyafet 2 biberon 2 emzik çorap patik vs. Kasım cikmadan bebek arabasinıda alırız büyük ihtimal bu ay alışveriş ayı olacak bizim için cidden ay sonuna kadar favoridekileri sırayla alicam🙂çok ıvır zıvır var ne kadar alırsak kar en son bez stoğu 😅

Bebek arabası ne Almayı düşünüyorsunuz hanımlar
İkizler için de fikir alabilirim

Bu arada İstanbul da yaşayanlar için tekli bebek arabası doona müdaili var 8 bin tl ye öneririm

Canım ölçüyo musun tansiyonunu ağrı olduğunda? Kaç çıkıyor?
Evet ölçüyorum 13e 6 arasında en yüksek olanı buydu ama benim genelde 10a 6 falandır ondan dolayı biraz evham yaptım Sanırım yemekten dolayı oldu ve demir ilacımı biraz geç saatte aldım o gün, o etki etti.
Şimdi iyiyim ama takip ediyorum.
Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🫶

Back
X