- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.641
çok teşekkürler bir bakayım bunlaraBen bebek arabasını peg perego city look, Anne yanı park yatağı da kraft paris aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler bir bakayım bunlaraBen bebek arabasını peg perego city look, Anne yanı park yatağı da kraft paris aldım![]()
Ben de maxi cosi leona2 bebek arabasıkızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)
bunları da kaydettim teşekkür ederim canımBen de maxi cosi leona2 bebek arabası
Coral 360 oto koltuk
Elele bonte park yatak aldım
Daha uygun bişey bakayım dersen, kraft kenya veya tokyo almayı planlıyorduk biz. Onlara da bak istersenbunları da kaydettim teşekkür ederim canım
Beni sakinleştiren o zaten annelerimiz anneannelerimiz bişey bilmeden büyütmüşVallahi ben de korkma değil de endişelenmeye başladım o kadar bilgi var ki o kadar ayrıntı var ki deliricem yani bu işin hiç mi iç güdüsel kısmı yok mesela annelerimiz de bu kadar ayrıntının içinde bogularak mı büyüttü bu kadar çocuğu.insallah hakkıyla yaparız biz de hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunda
![]()
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben bebek arabası kraft Kenya aldım anne yanı da yine kraft tiger anne yanı beşiği aldık ben memnunumkızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)
Canım ölçüyo musun tansiyonunu ağrı olduğunda? Kaç çıkıyor?kızlar 20. Haftadan bildiriyorum 2 gündür akşam yemeğinden 2-3 saat sonra tansiyonum yükseliyor baş ağrısı yapıyor. Bunu yaşayan var mı ne yapıyorunuz yüksek tansiyonu olan varsa ?
Ben 22 haftalık oldum hiç bişe almadım dahaKızlar herkes kaçıncı haftasında şuan
Nasıl gidiyor?
Herşey yolunda inşallah![]()
Neler aldınız bakalım
Herşey çok güzel olucak lütfen olumlu düşün kızını üzme annesi oda hissediyor üzüldüğünüDün gece rüyamda 29. Haftada nişan(doğum belirtisi akıntı) geldiğini görüp çok üzülüp uyandım galiba plesantayı kafaya çok taktım.
Yine az önce düşünürken kızım tekmeledi kendime geldim![]()
bugün 19 oldum vıttırı vızzık ıvır zıvır ne varsa aldımKızlar herkes kaçıncı haftasında şuan
Nasıl gidiyor?
Herşey yolunda inşallah
Neler aldınız bakalım
18+4 ikinci tremesterin birinciden farkı yok bende + sorunlar da var hayırlısıyla geçecek inşallahKızlar herkes kaçıncı haftasında şuan
Nasıl gidiyor?
Herşey yolunda inşallah![]()
Neler aldınız bakalım
Evet ölçüyorum 13e 6 arasında en yüksek olanı buydu ama benim genelde 10a 6 falandır ondan dolayı biraz evham yaptım Sanırım yemekten dolayı oldu ve demir ilacımı biraz geç saatte aldım o gün, o etki etti.Canım ölçüyo musun tansiyonunu ağrı olduğunda? Kaç çıkıyor?