Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Yok ya hiç tepki yok cinsiyeti erkek
Canım hiç panik olmak benimki dün 21+1 deyim ben şu an o kadar hareketliydi ki kendim de şaştım durmadı bugün yürüyüşe falan çıktım yok yarısı kadar bile hareket yoktu. Panik olma bence. Bazen çok hareketlenip bazen hiç hareket etmeyebiliyorlar

Eğer yükseklik varsa coraspin falan kullanmak gerekiyor diye biliyorum bir de tuz diyeti. Tabi onlar da destek için yapılabilir ama gebelik zehirlenmesi yaşanmaması için coraspin veriyolar
Benim yazdığım normal imsanlar için gebeliktte elbette tedavisi vs farklı normalde tehlikeli iken gwbelilte daha fazla tehlikeli bi durum

Hayırlısıyla doğsalardı. Her günümüz endişe. Ben bugün tekrar ölçtüm sabah. 13 9 çıktı. Akşam gideceğim acile

Hayırlısıyla doğsalardı. Her günümüz endişe. Ben bugün tekrar ölçtüm sabah. 13 9 çıktı. Akşam gideceğim acile
canım bence gidin doktora belki de çok çok basit bir sebep ve çözecek. Bir de en son alt ve ast değeriniz iyi miydi? Ya da detaylıya girdiniz mi damar direnci vs çıktı mı? hilda01 munzevimsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…