Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Hadi gözün aydin ne güzel her sey yolundaymis

Ohh maşallah canımm çook sevindimbende pazartesi günü 21+5'te gittim. Fl değeri benim 35,2 mm yazıyor. Buna göre boyunu nasıl anlıyoruz? Fl 4 gün geride görünüyor bende.
O değeri çarpı 7 yapıcaksın canımm 24 küsür seninki de sanırım maşallah değerleri ileri geri çıkıyor ama sistem onların ortalamalarını alıyor önemli olan gelişimlerini uyumlu gitmesi maşallah

Teşekkür ederim canım. Benim bebişin boyu kısa kafası büyük biraz fl gerideyken kafası da 1 hafta önde görünüyor. Bu ölçüler kafamı karıştırdı biraz ama takılmamaya çalışıyorum. Önemli bir şey olsa dr söylerdi mutlaka. İnşallah sağlıkla gelsinler

Yavrum ona zaten tek tek bakmıcaksın. Sistem hepsini bir alıp doktor sana kâğıt veriyor ya en son ortalama kaç haftalık olduğu yazıyor. Ona bakarsan benim de kafası bi hafta göbeği 5 gün ileri geri çıkıyor önemli olsa inan doktor söyler

Cidden şeker yüklemesinden sonra o 2 saatte napacağız ben açlıktan bayılırım yiyoruzdur herhalde demi
Hangi haftada oluyordu bu şeker yüklemesi ?
Ben 24. Haftada gidicem kısmetse kendi doktorumu kapıdan gördüm bugün önce kan testi isticem gerek yoksa yaptırmıcaz dedi ama bilemiyorum açlık tokluk kan şekerine bakıcaz dedi.

Öyle tek tek bakma canım, kafan karışmış bak. Eğer geride olsaydı, önemli bir durum olsaydı doktor muhakkak söylerdi. Detaylı ultrasona bunun için giriyoruz sonuçta. Sıkma canını, her şey yolunda

24-28 hafta arasında diye biliyorum. Beni 24 de çağırdı, yarın sabah gideceğim bakalım 24+3 oluyoruz bakalım

Çok önemli şeyleri bence unutmayız ya. Ivır zıvır şeyler unutulur gibime geliyor benim

Bende okuyunca e bu çocuğa bi sürü şey aldım ama hiç bişeyi yokmuş dedim ahaah
İnşallah çok önemli şeyleri unutmayız. Bunu bulmadan önce kendime hastane için liste yaptım zıbından biberona kundaktan eldivene her şeyi yazıp bez yazmamışım, miniklerin altına yaptığını unutmuşum sanırım gerçekten çok uzaktım bu konulara

Sağlık olsunlar yeter ki yaa mis kokulu şeyler ah düşününce bile mükemmel

Ya hahahahah özür dilerim çoook güldüm çok önemli şeyler listesinde ilk sıralarda bez var bir de hahaha kıyamam ya

Oyy maşallah sen yarın doktorundan öğrenirsin bakalım . Benim daha 24 e 2 haftam var bana çok geliyor
Öğrenip hemen yazarım size
Ama her doktor sanırım şeker yüklemesi yapmıyor. Bazıları açlık tokluğa bakıyor. Yine bil ama doktorun ne derse onu yaparsın

Öğrenip hemen yazarım size
Ama her doktor sanırım şeker yüklemesi yapmıyor. Bazıları açlık tokluğa bakıyor. Yine bil ama doktorun ne derse onu yaparsın
Evet benim doktorum zaten gel açlık tokluk yaparız ona göre dedi . Benim doktorum şeker yüklemesini çok önerenlerden değil gerekliyse yaparız dedi ama bakalım. Doktor ne derse o tabi.

Evet benim doktorum zaten gel açlık tokluk yaparız ona göre dedi . Benim doktorum şeker yüklemesini çok önerenlerden değil gerekliyse yaparız dedi ama bakalım. Doktor ne derse o tabi.
Öbür türlü insanın kafası çok karışıyor ya. Hep bi acabalar oluyor. İlk zamanlar takıyordum başka doktor istemiş benimki niye istemedi veya istedi diye ama artık hiç takmıyorum. Demek ki o doktor öyle seviyor benimki böyle deyip geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…