- 2 Aralık 2024
- 2.827
- 1.391
- 48
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.641
Canm ilk bebegn sanırım. Biraz telaşlı gbisin tatlı telaş yaniAnalarının guzuları
Nasıl rahat ediyorlarsa öyle dursunlarda bizi de çok korkutmasınlar ahahaha
Benim kaç gündür dediğin şekildeydi. Hatta sancım da oluyordu. Bebeğim dik duruyormuş. Kafası yukarda ayakları aşağıda. Bu sebeple baskı oluyormuş. Normal dedi doktorum.Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Benimde genelde orada canim hatta bazen mesanemde ve tam alt kisimda hareketleri sebebiyle agri hissediyorum zipliyor sanirim bazenKızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Mideni yormuyorsa yutsbilirsin ama limonlu su ile aynı anda yapma derimEvet benimde öyle oluyor. İki gündür gündüz daha iyiyim. Ama gece yine çok doluyor. Burnum tam anlamıyla aksa rahatlıcam. Akmıyor bir türlü. Ama geçen haftaya göre daha iyiyin en azından. İnşallah sende iyilesirsin. Ciddi bir salgın var. Butun salgınlar bize uğruyor. Eşim öğretmen çocuklarda okullu olunca
Tansiyonum 127/7 ydi. Ama nabzım baya iyiydi. 75 ti. Şuan ne alemde bilmiyorum. Birazdan bakıcam. İnşallah bundan fazla yükselmez. Limonlu su içicem artık bol bol.. bir de sarımsak mı yutsam günlük diyorum. ? İşe yarar mı ki ?
Tamamdır teşekkür ederimMideni yormuyorsa yutsbilirsin ama limonlu su ile aynı anda yapma derim
Maşallah bebişe sağlıkla koskocaman olsunİyi geceler kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Büyümüş kuzucum. 340 gr olmuş.
Cinsiyet yine kesinleşmedi. Bacakları kapalıydı. Ama doktor yine kıza benziyor dedi.
Haftaya da detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım.
Doktorum grip aşısı da yaptır dedi. Aranızda yaptıran var mı?
Aynen aynen benim de öyle oluyor ama ilk defa o kadar aşağıda hissettim dedim noluyor ahahaha neyse normal demek kiCanm dha yerleri geniş çok normal ben de öyle oluyorum akşam üstü idrar torbama vuruyordu resmen kızama 1 saat kdr önce de göbek delgmde vurdu durdu tam
Çok belli oluyor di mi ilk olduğu ahahahaCanm ilk bebegn sanırım. Biraz telaşlı gbisin tatlı telaş yani
Ayy o kadar rahatladım ki yorumlardan sonra .. Aman iyi olsun yaBenim kaç gündür dediğin şekildeydi. Hatta sancım da oluyordu. Bebeğim dik duruyormuş. Kafası yukarda ayakları aşağıda. Bu sebeple baskı oluyormuş. Normal dedi doktorum.
Benim ki basen çok hareketli bazen çok az ama , dün çok hareket etti ama bölgeyi karıştırdı galiba hahahah çık annem yukarı rahat rahat takılBenimde genelde orada canim hatta bazen mesanemde ve tam alt kisimda hareketleri sebebiyle agri hissediyorum zipliyor sanirim bazen
Ama cok hareketli benim bebegim surekli yeri degisiyor
çoookk geçmiş olsun kısa sürede toparlarsın inşallahTeşekkür ederim. Evet yatış yapıldı. 4-5 gün buradayım sanırım. İnşallah her şey yolunda olur.
Kendimden biliyorum çünküÇok belli oluyor di mi ilk olduğu ahahaha
ben yaptırdım 1 hafta sonra hastalandımİyi geceler kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Büyümüş kuzucum. 340 gr olmuş.
Cinsiyet yine kesinleşmedi. Bacakları kapalıydı. Ama doktor yine kıza benziyor dedi.
Haftaya da detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım.
Doktorum grip aşısı da yaptır dedi. Aranızda yaptıran var mı?
Senin kızçen maşallah kocaman olmuşKendimden biliyorum çünkü2.de çoğu aşamayı bilince soğukkanlı oluyor insan biraz daha. Heves Sevinç aynı ama ister istemez tecrübe devreye girebiliyor çok güzel heyecanlar doya doya yaşa cok tatlı heyecanın yansıt bize de enerjimiz yükselsn ay ben cok nadir siteye bakablyordum. Kızım var 7 yaşında hayat cok hızlı akıyor geçiyor vallahi
Her türlü içeceksin canım ilk önce aç karnına bir kan vereceksin sonra içeceği içip 1 saat sonrası ve 2 saat sonrası 2 kere daha kan veriyorsunMerhaba kızlar bir sorum olacak size haftaya kontrolüm var şeker yüklemesi aç karna gel diye not yazdı doktorum şimdi bu işlem aç karna şekere bakıldığında kandaki değere göre mi o içeceği içip içmeyeceğimize karar veriyorlar yoksa her türlü içecek miyim yapan varsa bilgi verebilir mi
Teşekkür ederim canımHer türlü içeceksin canım ilk önce aç karnına bir kan vereceksin sonra içeceği içip 1 saat sonrası ve 2 saat sonrası 2 kere daha kan veriyorsun
Peki 1 saat sonra ve 2 saat sonra da aç mı oluyoruz? Hep aç mıyız?Her türlü içeceksin canım ilk önce aç karnına bir kan vereceksin sonra içeceği içip 1 saat sonrası ve 2 saat sonrası 2 kere daha kan veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?