- 1 Aralık 2022
- 1.401
- 633
- 53
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.701
Doktora güvenmek çok önemli. O kadar para verdiysem güvenmem gerek ahajajajaÖbür türlü insanın kafası çok karışıyor ya. Hep bi acabalar oluyor. İlk zamanlar takıyordum başka doktor istemiş benimki niye istemedi veya istedi diye ama artık hiç takmıyorum. Demek ki o doktor öyle seviyor benimki böyle deyip geçiyorum
Hahqha herhalde canım parayı boşuna mı veriyoruzDoktora güvenmek çok önemli. O kadar para verdiysem güvenmem gerek ahajajaja
Acıbadem’e gidiyorum ben ama bence ultrasın kalitesi düşük. Bir başka yer buldum cam gibi çıkıyor çocuk , çocuğun güzel fotoğrafını almak için bi ona gidicem ahahahah
Evet , ben bugün fotoğraf aldım mesela bebek çok harekette ettiği için suratı bulanık , mesela bi arkadaşım farklı bir doktordan aldığı fotoğrafı gösterdi cam gibi aşırı farkediyor benceHahqha herhalde canım parayı boşuna mı veriyoruz
Ben ultrason kalitesinden hiç anlamıyorum ya, bir de başka doktora gitmedim hiç karşılaştıramıyorum da. Nasıl anlıyorsun onu? Ultrason fotoğraflarından mı?
Detaylıda verdikleri renkliyle doktorun verdiği hemen hemen aynı, o zaman iyidirEvet , ben bugün fotoğraf aldım mesela bebek çok harekette ettiği için suratı bulanık , mesela bi arkadaşım farklı bir doktordan aldığı fotoğrafı gösterdi cam gibi aşırı farkediyor bence
24ten itibarenmiş şeker yüklemesiHangi haftada oluyordu bu şeker yüklemesi ?
Ben 24. Haftada gidicem kısmetse kendi doktorumu kapıdan gördüm bugün önce kan testi isticem gerek yoksa yaptırmıcaz dedi ama bilemiyorum açlık tokluk kan şekerine bakıcaz dedi.
Benim ikiside aynı hastane olduğu için ayrım yapamadım . Tabi bu işin eğlenceki kısmı önemli olan farklı doktorların bebeği sağlıklı görüyor olması buna sabah akşam şükredebilirimDetaylıda verdikleri renkliyle doktorun verdiği hemen hemen aynı, o zaman iyidir
Gebelik okulunun faydası oluyor ilk gebelikse bir sürü şey ögreniyorsun bizim 3 hafta sürdü bı kaç ders de uzadı olması gerekenden fazla oldu dış hekimi diyetisyen psikolog ebe fizyoterapist hepsi ders verdi çok iyi bence imkanı olan herkes gitsin benim annem yanımda olacak hep ama onun bile bilmediği bir sürü detay var söyleyince şaşırıyorKızlar ben ilçedeki devlet hastanesine de randevu aldım orada da kaydım olsun diye ayrıca gebelik okuluna da gitmek istiyorum emzirme doğum egzersizleri hakkında bilgi veriyorlar beş hafta sürüyormuş bakalım gidince bilgi alacağım
Kendi doktoruma ildeki bir özel hastane her hafta oraya gitmekte zorlanırım o yüzden bir devlet hastanesine gideyim diyorum
Evet çok istiyorum ben de ilk bebişGebelik okulunun faydası oluyor ilk gebelikse bir sürü şey ögreniyorsun bizim 3 hafta sürdü bı kaç ders de uzadı olması gerekenden fazla oldu dış hekimi diyetisyen psikolog ebe fizyoterapist hepsi ders verdi çok iyi bence imkanı olan herkes gitsin benim annem yanımda olacak hep ama onun bile bilmediği bir sürü detay var söyleyince şaşırıyor
Doğru söylüyorsun. Yeter ki iyi olsunlar, zamanında sağlıkla gelsinlerBenim ikiside aynı hastane olduğu için ayrım yapamadım . Tabi bu işin eğlenceki kısmı önemli olan farklı doktorların bebeği sağlıklı görüyor olması buna sabah akşam şükredebilirim
Tabiki canım şekil A daki gibi bebek emzirmeyi bile en ince detylarina kadar anlattılar çok iyi bi deneyim oldu benim için sizin içinde öyle olur inşallahEvet çok istiyorum ben de ilk bebiş
Ne ile karşılaşacağını bilerek doğuma gitmek bence işi kolaylaştırır diye düşünüyorum
Çok doğruYa hahahahah özür dilerim çoook güldümçok önemli şeyler listesinde ilk sıralarda bez var bir de hahaha kıyamam ya
Bende kuru öksürük burun akıntısı kaldı dün kulaklarım ağrıyordu bugün iyiyim düne göreGrip olan kızlar nasılsınız? Boğazımda ağrı acı yok ama baş ağrısı var ufaktan bir de eklem ağrısı halsizlik. Başka bişey değildir di mi
Ya hahahah çok tatlısınÇok doğruYerim popişlerini bez aldım onlara chatgptye sorarak 1 numara yazıyordu inşallah doğrudur
Kimseye saldırdığım yok sadece gerçeklikten uzak o anki haklı olma isteğine göre yorum yapanlara bir çift lafda söylememiz de gerekiyor.
Geçmiş olsum çok yatış yapıldı mı?
Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evine dön inşallahbebişin de sen de hep iyi olun allahın izniyle gelip geçer bu durum
Beslenme kaynaklı ya da stres kaynaklıysa o ortaya çıkar, inşallah en makul sebeple en kısa zamanda evine dönersin çok geçmiş olsun
Çoook geçmiş olsunsağlıkla bir an önce evinize dönersiniz inşallah dediğiniz gibi hastanede güvendesiniz, dinlenmenize bakın yalnızca
Çok teşekkür ediyorum canlar.Çok geçmiş olsun
Tansiyona odaklanmamaya çalışın, stres tetikliyor
Birkaç gün güvenli ellerde izlenip sağ Salim döneceksiniz Allah’ın izniyle
HoşbuldummBende senin gibiyim merak etme hoşgeldin aramıza
Evet yaa yetişemicek diye çok korkuyorum herkes alışverişi bitirmiş yıkamak için gün sayıyor ben daha çok yeni başladımBenimde bitmedi bu ay indirimlerini gördükçe biraz hızlandım ama aldıkça hep eksik çıkıyor sonu yokinşallah doğmadan tamamlamış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?