Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Bence iyi yapiyosunuz. Zaman ilerledikce enerji daha düsük olabiliyor güzel güzel düsünüp alisverisler yapilsin artik bence
Öyle yapıyorum vallahi artık yetişen yetişcek yetişmeyenleri de doğumdan sonra online alırız yapacak bişeu yok hepimiz sağlıklı doğuralım da

Başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun tek tek okudum Buraya bir yazıp kayboldum iyi gelir sandım ama olmadı yatılı kalanlar vardı onları da yolculayınca ancak biraz daha iyi hissediyorum herkes çökmüş durumda ama hayat da devam ediyor herkes işine gücüne döndü, çok üzüntülü ağlamalı bir ay oldu stres içinde geçti bebeğim içinde üzülüyorum ama bundan sonra dikkat edeceğim mecburen.

Herkese bolca sağlık diliyorum birçok kişi detayliya gidip güzel sonuclar almış ben de çok merak ediyorum hiçbir testi yaptırmadığım için.
26sında gideceğim inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun her hastalığın, allahın izniyle zamanında güzel bi şekilde doğacak kucağına gelecek inşallah

Maşallah bebişe sağlıkla koskocaman olsun
Ben eylül ayında grip aşısı oldum doktorum önermişti, Allaha şükür çevremde herkes grip ben iyiyim tabi şimdilik daha kış uzun da :)
Günaydın kızlar Bizim de iki gün önce kontrolümüz vardı 400 gram 24 cm olmuş miniğim Haftaya da detaylı ultrason var hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah
Haftaya hangi gün? Benim de perşembe. Çok heyecanlıyım
Ben de hem alerjiğim hem griplerim çok ağır geçer ve en ufak hastalık bana bulaşır.

Ben de grip aşısı olayım o halde kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…