- 22 Temmuz 2016
- 1.183
- 1.445
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.781
Öncelikle bebeklerin kilosu gayet iyi. MaşallahBir de kan uyuşmazlığı olan var mı aramızda doktorum 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olmak için çağırdı beni.
Aynı şekilde erken doğum benimde en büyük korkum zaten tansiyona falan o yüzden takıntılıyım. Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziCanım o erken gelme mevzusu benim en büyük fobim ya ahahaha ama tabi senin ikiz olması seni daha tedirgin ediyor olabilir ama risk hepimiz için var ben her gittiğim de hocam zamanında gelir mi ? Hocam risk oranı nedir diyorum
Adam bıktı benden ahahaha
O yüzden tam haftasına uygun mu gidiyor diye artık tüm haftaların ölçümlerini biliyorum ezberledim ahaha
Kötü düşünmeyelim tabi sağlıkla gelcek inşallah minnoslarımız
AmiiiinnnnAynı şekilde erken doğum benimde en büyük korkum zaten tansiyona falan o yüzden takıntılıyım. Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
bennn. ilk kürtajımdan sonra rhogam igne vurulmuştum simdi 28 de tekrar vurulacagimBir de kan uyuşmazlığı olan var mı aramızda doktorum 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olmak için çağırdı beni.
Canım ilaçla bile 1 haftayı bulmuştu sesini sakın yormaNe kadar zamanda iyileşmişti seninki canim
İğne olmamak çok tehlikeli neden istemiyorsunuz ki bir zararı yok. Ben kızıma hamileyken birden fazla oldum doğum sonrası da kızım pozitif olduğu için yine oldum. şimdi oğlumda da 1 kere oldum ama 28. Haftada tekrar ve doğum sonrası tekrar iğne olucam çünkü bu bebişte pozitif.Öncelikle bebeklerin kilosu gayet iyi. Maşallaherken gelme mevzusunu düşünmemeye çalış diyeceğim ama benim zaten öyle bir öyküm olduğu için şimdi bile korkuyorum inşallah erken gelmez bebisler.
Benim kan uyuşmazlığım da var. İkizlerde 28. Haftamda olmuştum. Doğumdan sonra olmadım. İkisi de (-) negatif doğdukları için.
Bu gebeliğimde de ara ara lekelenmem olduğu için 17. Haftam da tedbir amaçlı yaptılar. 28. Haftada vurdukmak istemiyorum ama bakalım ne olacak
Doğumu nerde yapacaksın?Ayyy iki gün var aramızda benim de 28 Mart tahmini doğum tarihi
Canım benimde çarsamba günü 690 ve 710 gramlardı. İkizlerin haftalarıyla uyumlu kilo alması ama çok kilolu olmaması bu haftalar da daha önemli çünkü rahim taşımakta zorlanabilir erken doğumu tetikleyebilir. Bizim organ gelişimi için ileri haftaları görmemiz önemli inşallah hepimiz 37 leri görürüzKızlaar ben de doktordan çıktım şimdi iki bebişte 680 gram ve ikisi de 34 cm çok şükür iyilerama 24+6 iken bebişler 24+4 gözüktü. İkiz anneleri sizin de böyle mii biraz daha kilo almaları için bir şeyler yapmak istiyorum ama zaten yemem gereken her şeyi yiyorum ekstra yapacağım bir şey de kalmadı. Doktor 2 gün hiç sorun değil dedi ama insan tombiiş şeyler duymak istiyor
Canım ben doğumu Bodrum da yapıcam burda yaşadığım için Acıbadem hastanesinden paket almıştım doğum falan içinde . Maalesef burda devlet hastanesi çok kötüDoğumu nerde yapacaksın?
Ben doğum izni alır almaz Ankara’ya gitmeyi planlıyorum. İnsallah Ankara’da yapacağım.
Özel hastane vs de istemedim belirsiz her şey ama şehir hastanesi iyi diye duydum. Ankara’da doğum yapacak olan var mı?
Kaç haftalıksın şu an ?suyu fazla olduğu söylenen oldu mu , doktor karbonhidratı kes dedi önden gidiyordu zaten adet tarihimi 1 hafta geriye çekmişti, şimdi yine 1 hafta önde, yani normal adet tarihime göre 2 hafta önde
Kaç haftalıksın şu
21 hafta 6 günlükKaç haftalıksın şu an ?
Eğer risk teşkil eden bir durum olmazsa olmaya gerek yokki. Çünkü önemli olan doğumdan sonra bebek pozitifse ilk 72 saat içinde olmak. Riskim vardı 17. Haftamda oldum zaten. Eğer kanama vs olmazsa şuan gereksiz. Doktora da söyledim o da bakarız duruma göre dedi. Birde şuan hamileliginizde ki bebeğin pozitif olduğunu nasıl biliyorsunuz ?İğne olmamak çok tehlikeli neden istemiyorsunuz ki bir zararı yok. Ben kızıma hamileyken birden fazla oldum doğum sonrası da kızım pozitif olduğu için yine oldum. şimdi oğlumda da 1 kere oldum ama 28. Haftada tekrar ve doğum sonrası tekrar iğne olucam çünkü bu bebişte pozitif.
Canım benim arkadaşım çok yakın zamanda suyu fazla dediler bunun için sadece şeker yüklemesi yaptırın demiş perinatolog onun dışında maşallah 38. Haftada doğurdu daha dursa durdurdu kendileri sezeryanla aldırdı. O yüzden ne kadar fazlası zara bilmiyorum ama zaten doktorun ona göre yönlendirir21 hafta 6 günlük
BEnde var canım 28 haftada olacağım. Kızımda da oldum dogduktan sonra olmadım çünkü oda negatiftiBir de kan uyuşmazlığı olan var mı aramızda doktorum 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olmak için çağırdı beni.
Fetal DNA da kan grubu baktılar pozitif çıktı.Eğer risk teşkil eden bir durum olmazsa olmaya gerek yokki. Çünkü önemli olan doğumdan sonra bebek pozitifse ilk 72 saat içinde olmak. Riskim vardı 17. Haftamda oldum zaten. Eğer kanama vs olmazsa şuan gereksiz. Doktora da söyledim o da bakarız duruma göre dedi. Birde şuan hamileliginizde ki bebeğin pozitif olduğunu nasıl biliyorsunuz ?
Anladım. fetal DNA da bakıldığını bilmiyordum. Fetal DNA yaptırıp kan uyuşmazlığı olanlar için güzelmis.Fetal DNA da kan grubu baktılar pozitif çıktı.
Tamam canım benim dikkat ediyorum en kısa zamanda düzelir inşallahCanım ilaçla bile 1 haftayı bulmuştu sesini sakın yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?