• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ya evet bazen arada kayanaabilyo mesajlar maelesef. Su an nasilsiniz agriniz devam ediyo mu. Bana da direk klinikte verdi sarip sarmalayip yolladi eve 😀 ama ben ilerleyen haftalarda fizyoterapi isterim heralde, yastan mi nedir önceki hamileliklerimde bu zamanlarda zerrre böyle agrim olmuyodu
Benim bel ağrısı değil ama iki gündür kasiklarım ağrıyor havalar soğudu pazar günü biraz ince giyinmistim o da etkilemiş olabilir.
Yine sormayı düşünüyorum çalışırken iyi gelebilir tabii fazla kullanmak iyi mi bilmiyorum ☺️

😐 Bilmiyorum ki. Röntgen hiç çekilmedi. İnşallah sıkıntısız geçer.
Ben de hiç cekmedigim diş ağrıları çekiyorum. Geçen hafta artık o kadar ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım ağladım. Dedim artık ne olursa olsun yaptircam bu sefer. Kanal tedavisi ni oldum zaten. Perşembe den beri ağrım yok. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz 😔
Ay ben de bugün dolgu yaptırdım ama sinirlere inmiş ağrı olurda kanal tedavisi dedi. İnşallah ağrı olmaz da doğumdan sonraya kadar idare eder şu dişler bizi 🥺

Günaydın kızlar. 27+1 oldum. Bana yeni gelen güncellemede hiç huzurum yok. Sürekli ağlama hali geliyor. Sanki 3 günde büyüdü bebiş ve karnım yırtılacak gibi gergin. Sanki taş taşıyormuşum gibi ağır. Karnımı ve kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yürüyemiyorum bile ayağa kalkasım gelmiyor. İşe gitmek çileye dönüştü. Vücudum bu hisse alışacak mı acaba yani bebeğin ağırlaşma hissine? Sanırım bu haftalar hızlı bir büyüme oluyormuş. Üstüne kabızlık da olunca felaket bir şey oluyor.
Ben henüz 25. Haftadayım ama inan bunları yaşıyorum . Doktor 24. Haftasından sonra birden büyüceksin dedi. Ki benim karnım çok çıkmamıştı akşam kardeşim abla haftasonuna göre resmen büyümüşsün diyor .
İşe gitmek bana da zor geliyor ama herkes gidebildiğin kadar git evde daha çok stres yapıyorsun kendine kafam dağılsın diyorlar ondan bi süre de daha gitsin diyorum.

Ay ben de bugün dolgu yaptırdım ama sinirlere inmiş ağrı olurda kanal tedavisi dedi. İnşallah ağrı olmaz da doğumdan sonraya kadar idare eder şu dişler bizi 🥺
İnşallah ağrı olmaz 🥺 gerçekten çektiriyor. Bir ara su icemedim abdest alırken ağzımı bile calkayamadım sızlamasından 😐 şimdi iyi ki olmuşum diyorum. Bir haftadır çok rahatım. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz 😬

Ben henüz 25. Haftadayım ama inan bunları yaşıyorum . Doktor 24. Haftasından sonra birden büyüceksin dedi. Ki benim karnım çok çıkmamıştı akşam kardeşim abla haftasonuna göre resmen büyümüşsün diyor .
İşe gitmek bana da zor geliyor ama herkes gidebildiğin kadar git evde daha çok stres yapıyorsun kendine kafam dağılsın diyorlar ondan bi süre de daha gitsin diyorum.
Evde de sürekli kendimizi dinliyor olurduk herhalde. Sanırım haklılar. Ama ben daha 1 hafta önce spor bile yaparken bu hal çok tuhaf geldi. Sanki karnımda bir şeyler boşalıyor arada ayakta durmaya mecalim kalmıyor. Hakikaten burada konuşuyorduk ne zaman karnımız çıkacak diye. O günlere geldik sonunda. :)) Sağlıkla geçsin. :KK200:

İnşallah ağrı olmaz 🥺 gerçekten çektiriyor. Bir ara su icemedim abdest alırken ağzımı bile calkayamadım sızlamasından 😐 şimdi iyi ki olmuşum diyorum. Bir haftadır çok rahatım. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz 😬
Ayyy canım benim inşallah yaaa . Çok 3. Trimester de kalmak istemiyorum gerçi artık giriyoruz da o sürece ama en azından şu son 1 ayda biten bitsin. Sana da çok geçmiş olsun canım 🌺

Evde de sürekli kendimizi dinliyor olurduk herhalde. Sanırım haklılar. Ama ben daha 1 hafta önce spor bile yaparken bu hal çok tuhaf geldi. Sanki karnımda bir şeyler boşalıyor arada ayakta durmaya mecalim kalmıyor. Hakikaten burada konuşuyorduk ne zaman karnımız çıkacak diye. O günlere geldik sonunda. :)) Sağlıkla geçsin. :KK200:
Amiiiiiinnnnn 🤲🏻
Bir yandan az kaldı gibi geliyor bir yandan daha çok var gibi geliyor 🤭
Belli bi zaman sonra 1 aylık kontroller iki haftada bir e düşüyormuş doğuma yakın aylarda ne zaman oluyor acaba o ? Biliyor musunuz ?

Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 😍😍 sizin de çift yumurta ikizi demek sürecimiz kolaylıklarla geçsin 🤍 denk mi gidiyor kiloları boyları nasıllar küçük kuzular ☺️
23+2 olduk. Artık hiç durmuyorlar sert hareketle gelmeye başladı geceleri durmuyorlar, hele ki ikisi bir harekete başlayınca aman🤣🤣🤣artık karnımda belirgin dışarıdan da hareketler belli oluyor. Sizinde mi ikizdi uzun süredir girmeden buraya hatırlayamadım sesini de hamileliğiniz çok güzel gidiyordur inşallah. Benim nabzım 130-160 arası hareket edince sadece kalp zorluyor ama diğer sıkıntılar önemli değil. Aralarında 20 gr vardı en son boy kilo eşit gidiyor şükür 🧿🧿

Merhaba kızlar bugün randevum vardı şeker yüklemesi yapıldı çok şükür normal çıktı haftası da son adet tarihine göre 25 hafta ama ultrasonda 26+2 çıkıyor 913 gram oda normalmiş çok şükür bunu da atlattık 🤗ayakları da aşağıdaymış oturunca hissettiğim acı meğer tekmeleriymiş

23+2 olduk. Artık hiç durmuyorlar sert hareketle gelmeye başladı geceleri durmuyorlar, hele ki ikisi bir harekete başlayınca aman🤣🤣🤣artık karnımda belirgin dışarıdan da hareketler belli oluyor. Sizinde mi ikizdi uzun süredir girmeden buraya hatırlayamadım sesini de hamileliğiniz çok güzel gidiyordur inşallah. Benim nabzım 130-160 arası hareket edince sadece kalp zorluyor ama diğer sıkıntılar önemli değil. Aralarında 20 gr vardı en son boy kilo eşit gidiyor şükür 🧿🧿
Oyyy maşallah ya 😍😍 benim de ikiz evet nabzım benim normalde çok düşüktü şimdi 100 civarında bu bile fazla geliyor tabi bünye neye alıştıysa üstü yoruyor. Özellikle soluma yatınca boğazımda hissediyorum kalbimi. Benim de 26+3 dışardan gözle gözüküyor 2 haftadır iş yerinde hatta insanlarla bir şey konuşurken dikkatleri dağılıyor 😂 bizim de boy kilo eşit gidiyor şükür 🥹🥹🤍🤍 benim göbeğimin altında maalesef kırmızı damar damar gibi çatlaklar başladı tüm nemlendirme çalışmalarıma rağmen

İkiz için bebek arabası çok kısıtlı
Prego Ibiza plus var kuşetli kullanım için
Başka pusetle kullanım için yok
Yani halen hangi arabayı alacağıma karar veremedim
Ben aldım ibiza plus son çıkan modelini. İnternette BabyMall da 38 bin. Ama mağazada 30 bine düştüler. Ben barış bebeden aldım kasım başında 29 bine indi hem araba hem 2 adet puset. Araba ile de seyahat edeceğim için oto koltuğu şart o yüzden pusetli aldım

Eklentiler

• IMG_5835.webp
    IMG_5835.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ağrılara dayanamadım Dr a gittim
İdrar yolu enfeksiyonum artmış, ağrıları o tetikliyormuş
İlaç verdi
Bebek 26+3 kilosu 1 kilo 60 gram 🧿
Gelişimi gayet iyi inşallah şeker çıkmaz dedi Dr iri duruyor bebek dedi
Cumartesi şeker yüklemem var, yine mutlaka yapalım dedi
Maşallah öncelikle, benim.bebiste 1 hafta önde çıktı kilosuda 1180 gr 27 haftalık tam dün şeker yüklemesi yaptırdım hiç bir problem cikmadi herseh yolunda her iri bebekte şeker şüphesi oluyor ama bak gördüğün gibi cikmayadabiliyor birazda genetik bizde esimle boy ve kilo olarak iri insanlariz cunku 🤣

Kızlar tahlillerim çıkmış ama anemiyim kanlar bitik durumda çok üzgünüm herşeyi yaptım yükseltmek için ama yok doğumda nasıl olur bilmiyorum büyük ihtimalle kan takviyesi alıcam 😔

Kızlar tahlillerim çıkmış ama anemiyim kanlar bitik durumda çok üzgünüm herşeyi yaptım yükseltmek için ama yok doğumda nasıl olur bilmiyorum büyük ihtimalle kan takviyesi alıcam 😔
Yaa geçmiş olsun canım benim. Doktorunla görüştün mü? Ne diyor?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ablam doğumdan önce ve sonra kan nakli oldu. Bir sıkıntı yasamadi. İnşallah seninde sıkıntısız geçer

Sagolasın canım. Gerçekten zorlu geçti. Doğumdan sonra da zor olursa diye artık yaptırayım dedim.
Bu arada artık bol bol dinlenmeye çalış. Zaten doğumdan sonra lazım olacak 😁
Ev işine ayrıntılı girme. Bol su iç. Magnezyumunu al. Kan da düşük çıkmamış ama bu tarz vitaminlerde asıl hücre içi bakılması gerekiyormuş. Onu da doktorlar bakmıyor. Orada düşük olabilir. Allah kolaylastirsin 🤗
Sağol bitanem çalışıyorum olduğu kadar 😃

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ablam doğumdan önce ve sonra kan nakli oldu. Bir sıkıntı yasamadi. İnşallah seninde sıkıntısız geçer
Amin inşallah takıldı gebelikten önce ama alerji yapmışti 1 saat filan vücudum kaşındı sonra geçmişti gerek kalmadan yükselir inşaallah ama umudum yok 😞

Hic endişelenme kuzucum, benimde yükselmiyor açıkçası gerekirse kan verirler hiçbirsey olmaz. Bu arada kan değerin kaç çıktı ve kan vermekten önce damardan demir takviyesi de yapabiliyorlar.
Tşk ederim doktorum daha önce zaten demişti eğer hapa rahmen yükselme olmazsa anemisin bunun altında yatan sebelerine bakicaz demişti yine düşük demirim 3 lerden yukarı çıkmıyor maalesef
Benim de 4 bu arada yükseltmek zor zaten malesef hayat kalitesini çok düşürüyor ama olmayınca da olmuyor..

Son düzenleme:
Back
X