Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kanım 10 çıkmış benim için yüksek bile bu rakam normalde 8 lerde tabi gebelikte ve normalde bu rakamlar istenmiyor maalesef

Kanım 10 çıkmış benim için yüksek bile bu rakam normalde 8 lerde tabi gebelikte ve normalde bu rakamlar istenmiyor maalesef
Değerlerimiz hemen hemen aynı benim de 10 küsür birşeydi demir ve d vitaminim hic yükselmiyor. Ama 10 11 gibi doğumda sorun oluşturmuyor sanırım yani inşallah öyledir. Acaba nasıl bir yol izler doktorunuz kan vermek son seçenek ama gerekirse verilecek.. kızıma hamileyken böyle sorunlar yaşamadım bunda ruh gibiyim bu sebeplerden

Valla hapı 2 ye çıkardı sabah akşam olmak üzere ama anlamadım yine damardan kan takviyesi olabilir inşallah gerek kalmaz

Valla hapı 2 ye çıkardı sabah akşam olmak üzere ama anlamadım yine damardan kan takviyesi olabilir inşallah gerek kalmaz
Amiin inşallah hiç gerek kalmaz, ben kabızlıktan dolayı ihmal ediyorum yalan yok ama şunu hatırlıyorum kızımda kansız değildim fakat kanı alt sınırdaydı yine de. Doğumdan sonraki yapılan kan testlerimde kanım 9a düşmüştü. Bende bu yüzden tedirginim inşallah toparlanacaktır

Amiiiiiinnnnn
Bir yandan az kaldı gibi geliyor bir yandan daha çok var gibi geliyor
Belli bi zaman sonra 1 aylık kontroller iki haftada bir e düşüyormuş doğuma yakın aylarda ne zaman oluyor acaba o ? Biliyor musunuz ?
Bildiğim kadarıyla 32. haftadan itibaren. Bana çok az kalmış gibi geliyor. Daha dün hamile olduğumuzu öğrenmiştik sanki

Bildiğim kadarıyla 32. haftadan itibaren. Bana çok az kalmış gibi geliyor. Daha dün hamile olduğumuzu öğrenmiştik sanki
Az önce kese fotoğrafı var buzdolabının üstünde diyorum kendi kendime buydun ne oldun Maşallah
Ne bileyim bazen hızlı geçiyor gibi geliyor bazen geçmiyor gibi geliyor . Panik olmasak birde daha iyi olcak

Bende yeniyim canım. İlk günüm diyette. Şeker meyve suyu kuru meyveler hamur işi vs yasak. Zaten bunları minimum yiyordum ama bugün itibariyle tamamen kestim. 15 gün sonra tekrar gideceğim. İnşallah insüline gerek kalmadan düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…