Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yok olur mu öyle şey çok teşekkür ederim insan bir yolunu bulmaya çalışıyor haklısın şimdiye kadar çok önemsemedim böyle ağrılarım yok diye doktoruma gitmeyi ama bir yolunu bulup uğramam lazım içimi rahatlatmak için artık. İnşallah bir an önce düzelir gerçekten en çok istediğim şey, çok yoruldum artık her şeye yetişmekten ve ekstra işe gitmekten

Ay tek boş günümdü ya artık acile giderim. Ben de çok üzülüyorum gerçekten kendimi güvende hissedemiyorum
Valla bende devlete gidicektim ordada kaydım olsun diye ama kayınbabam tek doktordan devam et kızım şimdi oradakiler başka bişe der çocukla ilgili canını sıkar dedi hiç gitmedim mantıklı geldi banada o yüzden tek doktor daha mantıklı gidebilirsen kendi doktoruna şikayetlerini bildir kafan rahatlar en azından

Ayyy ağzın bal yesin ben de öyleymişim hep uyumusum annem oyle anlatıyo inşallah benim oğlan da öyle olur

Çok doğru konuşmuş en güzeli bir doktorla ilerlemek. Desteğin için çok teşekkür ederim

maşallah canımm

Kızlar ya geçen hafta burda okudum ağız içi aft sorunu yaşayanlarınız vardı. Bende de bu hafta başladı bi şey yiyemez oldum. Ne yapabilirim yardım edin

Benim tek oldugu halde böyle gecenlerde bir komşum dogum yakın sanırım dedi. Mart başı diyemedim, subat sonu dedim cok şaşırdı, benim böyle büyük oluyo dedim ne diyebilirdim ki
Ay yakın tabi mart başı da yakın şubat sonu da az kaldı çok paniğim ben eksikleri düşünüyorum bir de erken doğurursam daha da yakın şimdi yine anksiyetem tetiklendi hatta

Ay yakın tabi mart başı da yakın şubat sonu da az kaldı çok paniğim ben eksikleri düşünüyorum bir de erken doğurursam daha da yakın şimdi yine anksiyetem tetiklendi hatta
Bence 35 ten önce doğurmayacaksın, aktep hissiyatı ona göre 30 dan sonra izne ayrılır dinlenirsin güzelce kalan eksıklerını tamamlarsin hiç sıkıntı etme

Kızlar ya geçen hafta burda okudum ağız içi aft sorunu yaşayanlarınız vardı. Bende de bu hafta başladı bi şey yiyemez oldum. Ne yapabilirim yardım edin
Tek kullanımlık ilaç var benım onla gecmisti senelerr öncetdi ismini hatırlayamadım ama buntarz bişeydi simdi baktım internetten

Eklentiler

• IMG_3688.webp
    44 KB · Görüntüleme: 102
Ben çoğu zaman o sağda toplanmayi hissediyordum. Bebek toplaniyo falan saniyodum. Detaylı da doktorum rahmini çok kasiyosun demisti. Bende günde mutlaka 1 kere oluyo dedim. Gergin misin veya ağır bir şey mi kaldırdın diye sormuştu. Sonrasında kendi doktoruma da bahsettim. Magnezyum yazdı ben öyle deyince. Kasilmalarim olmasın diye. Magnezyumdan sonra sanki o durum azaldı gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…