- 28 Haziran 2025
- 408
- 451
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.181
Ay tek boş günümdü ya artık acile giderim. Ben de çok üzülüyorum gerçekten kendimi güvende hissedemiyorumValla böyle sorumsuz doktorlardan nefret ediyorum idrar tahlili yapmak çok mu zorlarina gidiyor anlamıyorum başka doktora da git bence
Yok olur mu öyle şey çok teşekkür ederim insan bir yolunu bulmaya çalışıyor haklısınCok gecmiş olsun, bir arkadasın falan götürse keske kendi druna için rahatlardı ya da aşırı uzak değilse taksi alternatifiyle. Ben bunları düsünemiyo muyum diye düsünme lütfen bazen kafamız bi yere kitlenebiliyo. Aklıma gelmişken söylemek istedim. Eşin de toparlar ins en kısa zamanda, kötü denk gelmiş
Valla bende devlete gidicektim ordada kaydım olsun diye ama kayınbabam tek doktordan devam et kızım şimdi oradakiler başka bişe der çocukla ilgili canını sıkar dedi hiç gitmedim mantıklı geldi banada o yüzden tek doktor daha mantıklı gidebilirsen kendi doktoruna şikayetlerini bildir kafan rahatlar en azındanAy tek boş günümdü ya artık acile giderim. Ben de çok üzülüyorum gerçekten kendimi güvende hissedemiyorum
Ayyy ağzın bal yesin ben de öyleymişim hep uyumusum annem oyle anlatıyo inşallah benim oğlan da öyle olurBenden de pozitif yorum gelsin o zaman, benim bebeklerim o kadar güzel uyuyolardı ki. Yani uykusuzluk hiç yaşamadım desem abartmıs olmam. Hastalık vs dısında tabi. Gerçekten bakın böylesi de cok, insanlar nazar degmesin diye anlatmıyolar sanırım hep olumsuzları duyuyoruz
Çok doğru konuşmuş en güzeli bir doktorla ilerlemek. Desteğin için çok teşekkür ederimValla bende devlete gidicektim ordada kaydım olsun diye ama kayınbabam tek doktordan devam et kızım şimdi oradakiler başka bişe der çocukla ilgili canını sıkar dedi hiç gitmedim mantıklı geldi banada o yüzden tek doktor daha mantıklı gidebilirsen kendi doktoruna şikayetlerini bildir kafan rahatlar en azından
Rica ederim ne demek burda aile gibi olduk hepimizÇok doğru konuşmuş en güzeli bir doktorla ilerlemek. Desteğin için çok teşekkür ederim
Bir ikiz göbeği de bizden gelsinKızımı karnım bu kadarkenn doğurmuştum daha iki ay var ne kadar büyüyecegiz bakalım Hepiniz gibi yataktan zor kalkıyorum vr namazları oturarak kılmaya başladım Ama çok şükür kasık ve bacak ağrılarım azaldı biraz daha iyi hissediyorum
O sırada benim 6 ayda bile ciyak ciyak ağlamam peki elden ele dolaşıyormuşum kimse susturamıyormuşAyyy ağzın bal yesin ben de öyleymişim hep uyumusum annem oyle anlatıyo inşallah benim oğlan da öyle olur
Nazlı bir prensesmişsin demekki seeeenO sırada benim 6 ayda bile ciyak ciyak ağlamam peki elden ele dolaşıyormuşum kimse susturamıyormuşinşallah bana çekmez
Ay yakın tabi mart başı da yakın şubat sonu da az kaldı çok paniğim ben eksikleri düşünüyorum bir de erken doğurursam daha da yakın şimdi yine anksiyetem tetiklendi hattaBenim tek oldugu halde böylegecenlerde bir komşum dogum yakın sanırım dedi. Mart başı diyemedim, subat sonu dedim cok şaşırdı, benim böyle büyük oluyo dedim ne diyebilirdim ki
Bence 35 ten önce doğurmayacaksın, aktep hissiyatı ona göreAy yakın tabi mart başı da yakın şubat sonu da az kaldı çok paniğim ben eksikleri düşünüyorum bir de erken doğurursam daha da yakın şimdi yine anksiyetem tetiklendi hatta
Tek kullanımlık ilaç var benım onla gecmisti senelerr öncetdi ismini hatırlayamadım ama buntarz bişeydi simdi baktım internettenKızlar ya geçen hafta burda okudum ağız içi aft sorunu yaşayanlarınız vardı. Bende de bu hafta başladı bi şey yiyemez oldum. Ne yapabilirim yardım edin
Fit anne benim boy kısa basenler aldı başını gidiyorBenden de gelsin 27+1 im 3.trimesterden selamlar
Ben çoğu zaman o sağda toplanmayi hissediyordum. Bebek toplaniyo falan saniyodum. Detaylı da doktorum rahmini çok kasiyosun demisti. Bende günde mutlaka 1 kere oluyo dedim. Gergin misin veya ağır bir şey mi kaldırdın diye sormuştu. Sonrasında kendi doktoruma da bahsettim. Magnezyum yazdı ben öyle deyince. Kasilmalarim olmasın diye. Magnezyumdan sonra sanki o durum azaldı gibi hissediyorum.yamuk oluyor mu senin de ya bunun adı kasılma mı acaba birine sordum bunlar doğuma hazırlık dedi günde kaç tane olduğu önemli dedi ödüm koptu doktora mı gitsem bugün. Tam böyle soluma yatarken sağımda görüyorum arada toplaşmış yumruk kadar yuvarlak sert bir şey.
Çok guuuzeeel nereye yaptırdın acaba çok begendim
Tamam canım teşekkür ederim bi sorayım doktora bunuTek kullanımlık ilaç var benım onla gecmisti senelerr öncetdi ismini hatırlayamadım ama buntarz bişeydi simdi baktım internetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?