Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de devlet hastanesine gittim ağrılarım çok diye ama doktor ne enfeksiyon ne erken doğum sen kendini çok yormuşsun üşütmüşsün bebekte büyüyor ağrılar normal dedi. Hiç tatmin olmadım. İdrar testi bile yapmadı o gerginlikle boyu kilosunu da sormayı unuttum ay ağlıycam çok üzüldüm

Ay hafta sonu başıma neler geldi
Cumartesi gece sancıyla uyandım. Sol bel boşluğumda. Ne yaptıysam geçmedi, acile gittim. Kan idrar temiz, bebekte iyi ama sancı neden bilmiyorum bugün biraz daha iyiyim gelip gidiyor ara ara. Doktorla görüştük bugünde takip et olmazsa böbreklere bakalım dedi. Çok şükür bebek iyi de öyle idare edebiliyorum.
Sizlerde ne var ne yok? Herkes iyidir umarım

Geçmiş olsun canım benim de sağda var üşütmüşsündür inşallah kötüye yorma

İdrar tahlili nasıl yapmaz ya geciştirmiş resmen

Geçmiş olsun canım benim de sağda var üşütmüşsündür inşallah kötüye yorma
Bende ona yoruyorum artık canım. Panikten herhalde bebeğin hareketlerini hissedemedim, hissedemeyince daha da panik oldum falan derken daha yeni kendime geliyorum gerçekten. Bu havalarda dikkat edelim kendimize gerekiyorsa ekstra saralım göbeğimizi belimizi

Bazen böyle garip agrılar gelip bi kaç gün yoklayıp gidiyor ya inşallah öyle bişeydir. Cok geçmiş olsun

Evet gerçekten ben de geçen uyuyakalmişim popo bel açik o kadar ağrıdı ki dün sağ taraf

Arkadaşım doğum yaptı sıfır uykuyla hayattayım diyor
Benden de pozitif yorum gelsin o zaman, benim bebeklerim o kadar güzel uyuyolardı ki. Yani uykusuzluk hiç yaşamadım desem abartmıs olmam. Hastalık vs dısında tabi. Gerçekten bakın böylesi de cok, insanlar nazar degmesin diye anlatmıyolar sanırım hep olumsuzları duyuyoruz

Ay maşallah darısı başımıza

İdrar tahlili nasıl yapmaz ya geciştirmiş resmen
Tam ben ağırlaşmaya başlayınca eşim çapraz bağlarını kopardı. Yatıyor öyle evde. Kendi takipli doktorum bize baya baya uzak kaldı arabayı da ben o trafiğe girmeye korkuyorum diye kullanamıyorum. Epeydir gidemedim doktoruma. Böyle başka doktora gidip ne olduğunu bile anlayamayınca çok öfkeleniyorum her şeye. Yüzüme bakarak teşhis koydu ya bebeğimin boyunu kilosunu bile sormayı unuttum o da fotoğraf bile vermedi ve ben bunu alık alık otobüs beklerken farkettim

Benim tek oldugu halde böyle gecenlerde bir komşum dogum yakın sanırım dedi. Mart başı diyemedim, subat sonu dedim cok şaşırdı, benim böyle büyük oluyo dedim ne diyebilirdim ki

Aman maşallah kız abla göbek çok güzel görünüyor

Valla böyle sorumsuz doktorlardan nefret ediyorum idrar tahlili yapmak çok mu zorlarina gidiyor anlamıyorum başka doktora da git bence

Cok gecmiş olsun, bir arkadasın falan götürse keske kendi druna için rahatlardı ya da aşırı uzak değilse taksi alternatifiyle. Ben bunları düsünemiyo muyum diye düsünme lütfen bazen kafamız bi yere kitlenebiliyo. Aklıma gelmişken söylemek istedim. Eşin de toparlar ins en kısa zamanda, kötü denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…