- 28 Şubat 2025
- 1.019
- 1.074
- 48
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.141
Ya yicem seni ve benzetmeleriniben tekil gebelik aşko şükür iyiyim rahatım karnım büyüyor zorlamaya başladı artık ufak ufak eğilirken falan. Ama hala hamile olduğumu unutuyorum sonra oğlum kasıklarımı ağrıtarak hissettiriyor 25+1 im bugün hareketler de daha son 2 haftadır net diyebilirim ama yine çok çok değil. En son geçen hafta 860 gr 32 cm idi her sey olağan su an için.. Veeee erken doğum korkusu bende de var yalnız değilsin
çatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmiştiBenim tek gebelik 72 ile başlamıştık 84-85 ile devam ediyoruzo kadar yağ kullanıyorum yine de bütün karnım çatladı valla saldım ben de bi yerden sonra gece uykumu alamıyorum artık yarım saatte bir uyandığım için en çok o zorluyo
bu bir lüks ve rahatlıktırAyyyy maşallahhh benim göbeğim senin çeyreğin ahahhsjsjjsjsd
çok tanıdık bir görüntüYanlız değilsin
Arkadaşım doğum yaptı sıfır uykuyla hayattayım diyorValla bilemedim nasıl yapacaz ama anneme diyorum daha bunlar iyi günlerin diyor
Bu kadar yemeye ben tombiş oldum zahmet olmazsa oğlum da olsun en azından yaradı der avunurumoh maşallah tombiş bir bebek olcak gibi biz ne kadar olduk acaba bilmiyorum bikaç gün sonra kontrole gidicem bakalım idrar kültürü sonucumun çıkmasını bekliyorum. Erken gelmesinler lütfen amiiin :)
ay şu görsele bakınca bile bel ağrım hafiflediArka fonda şu vızırdayan sivrisinek var ya o çalıyor bende ahahahhaha
Bende böyleyim geçen gün biri daha yüksekte diğeri alçak karnım yamuk oldu o kadar korktumki artık evdede biraz fazla hareket edince ağrım oluyorEki Görüntüle 3683230
Benim güncel durumu şuraya bırakıyorum ben desırt üstü yatınca kalkamayangillerden
yamuk oluyor mu senin de ya bunun adı kasılma mı acaba birine sordum bunlar doğuma hazırlık dedi günde kaç tane olduğu önemli dedi ödüm koptu doktora mı gitsem bugün. Tam böyle soluma yatarken sağımda görüyorum arada toplaşmış yumruk kadar yuvarlak sert bir şey.Bende böyleyim geçen gün biri daha yüksekte diğeri alçak karnım yamuk oldu o kadar korktumki artık evdede biraz fazla hareket edince ağrım oluyor
Buraya ekleyince hafif gibi görünmüş çatlaklar ama baya kırmızı ve damar gibi evet bütün alt karnım böyleçatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmiştisanırım kalıcıymış çatlaklar lazer ile geçiyormuş bir tek napcazz
tamamen aynı çatlaklarım birebir ortada yok sağ altta ve sol altta. Valla sağ salim bir doğurayım lazer mazer ne varsa tüm tuşlara basıcam ben deBuraya ekleyince hafif gibi görünmüş çatlaklar ama baya kırmızı ve damar gibi evet bütün alt karnım böylevalla kocama son çare 360 derece vücut yenilemeye giricem dedim estetik lazer lipo ne varsa yaptırıp çıkıcam galiba ya bi de benim kız hep göbeğimin alt tarafında takılıyo normal mi acaba onu takmaya başladım kafama bu ara
benimde üst bacağımın iç tarafları böyle aynı daha da belirgin ve kalın damarlar ilkte şok geççirdim tabi ama alıstım artık coğalıyor günden güne sanki,doğumdan sonra geçer diye ümitlenerekBuraya ekleyince hafif gibi görünmüş çatlaklar ama baya kırmızı ve damar gibi evet bütün alt karnım böylevalla kocama son çare 360 derece vücut yenilemeye giricem dedim estetik lazer lipo ne varsa yaptırıp çıkıcam galiba ya bi de benim kız hep göbeğimin alt tarafında takılıyo normal mi acaba onu takmaya başladım kafama bu ara
Çok komik kalkıyorum ben önce sağa sonra sola dönüyorum eşim yittiriyor yoksa mümkünü yok kalkmanınçok tanıdık bir görüntüevet çorap nasıl giyiyorsun yatarken soldan sağa nasıl dönüyorsun sırt üstü kalınca napıyorsun karın kaslarımızı yırtmamamız lazım bu arada o da kalıcı oluyormuş yataktan nasıl kalkılır videoları var karnımızdan destek almadan falan onları deniyorum ben debelene debelene
Bu iyi günlerimiz desene olsun yaw napcaz sağlıklı olsunlarda valla uykuyu hallederiz bir şekilde ben zaten uykuyu seven bir insan değilimArkadaşım doğum yaptı sıfır uykuyla hayattayım diyor
O sırada uyandığı için etrafı cehenneme çeviren benBu iyi günlerimiz desene olsun yaw napcaz sağlıklı olsunlarda valla uykuyu hallederiz bir şekilde ben zaten uykuyu seven bir insan değilim
Benim de aynıııı ahahaha bakalım en son detaylıya gittiğimde doktor bu zamandan sonra hızla büyür demişti beklemedeyimay benimde böyle hattta bu kadarda yok bazenbide böyle yayvan gibi ya benim karnım ileri dopru gitmiyor üzücü ahahahah kimse anlamıyor bile hamile olduğumu çok dar gyimediğim sürece
Ahahahahahhaha maşallah evet şu ana kadar bel ağrım olmadı hiç desem yeri var. Şükürler olsun ama inşallah birazcık çıkar yaay şu görsele bakınca bile bel ağrım hafifledimaşallahh
Ekledim canım muhtemelen biz aynı zamanlarda doğururuz gibi benim de 18-19 gözüküyorMerhabaogretmenhanim tabloya beni de ekleyebilir misin
İlk çocuk
SAT:11.06.2025
Kese:6+0
Kalp Atışı:6+0
Tahmini cinsiyet:Erkek
Tahmini Doğum:18.03.2026
İsim: Doğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?