Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
oh maşallah tombiş bir bebek olcak gibi biz ne kadar olduk acaba bilmiyorum bikaç gün sonra kontrole gidicem bakalım idrar kültürü sonucumun çıkmasını bekliyorum. Erken gelmesinler lütfen amiiin :)

çatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmişti sanırım kalıcıymış çatlaklar lazer ile geçiyormuş bir tek napcazz

Yanlız değilsin
çok tanıdık bir görüntü evet çorap nasıl giyiyorsun yatarken soldan sağa nasıl dönüyorsun sırt üstü kalınca napıyorsun karın kaslarımızı yırtmamamız lazım bu arada o da kalıcı oluyormuş yataktan nasıl kalkılır videoları var karnımızdan destek almadan falan onları deniyorum ben debelene debelene

oh maşallah tombiş bir bebek olcak gibi biz ne kadar olduk acaba bilmiyorum bikaç gün sonra kontrole gidicem bakalım idrar kültürü sonucumun çıkmasını bekliyorum. Erken gelmesinler lütfen amiiin :)
Bu kadar yemeye ben tombiş oldum zahmet olmazsa oğlum da olsun en azından yaradı der avunurum Allah hepimize vaktinde doğum nasip etsin aşkom en büyük korkum o benim de

Bende böyleyim geçen gün biri daha yüksekte diğeri alçak karnım yamuk oldu o kadar korktumki artık evdede biraz fazla hareket edince ağrım oluyor
yamuk oluyor mu senin de ya bunun adı kasılma mı acaba birine sordum bunlar doğuma hazırlık dedi günde kaç tane olduğu önemli dedi ödüm koptu doktora mı gitsem bugün. Tam böyle soluma yatarken sağımda görüyorum arada toplaşmış yumruk kadar yuvarlak sert bir şey.

çatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmişti sanırım kalıcıymış çatlaklar lazer ile geçiyormuş bir tek napcazz
Buraya ekleyince hafif gibi görünmüş çatlaklar ama baya kırmızı ve damar gibi evet bütün alt karnım böyle valla kocama son çare 360 derece vücut yenilemeye giricem dedim estetik lazer lipo ne varsa yaptırıp çıkıcam galiba ya bi de benim kız hep göbeğimin alt tarafında takılıyo normal mi acaba onu takmaya başladım kafama bu ara

Eklentiler

• IMG_0679.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 102
tamamen aynı çatlaklarım birebir ortada yok sağ altta ve sol altta. Valla sağ salim bir doğurayım lazer mazer ne varsa tüm tuşlara basıcam ben de benim bebeklerden biri baş aşağı ve onun tekmeleri kaburgamınn orada dışardan gözle görülür şekilde. Dİğer bebek tam tersi ve tekmeleri neredeyse bikini bölgemde hissediyorum.

benimde üst bacağımın iç tarafları böyle aynı daha da belirgin ve kalın damarlar ilkte şok geççirdim tabi ama alıstım artık coğalıyor günden güne sanki,doğumdan sonra geçer diye ümitlenerek

Çok komik kalkıyorum ben önce sağa sonra sola dönüyorum eşim yittiriyor yoksa mümkünü yok kalkmanın bir kere düz yatıyordum öyle kalkmayı denedim bir daha tövbe ettim

ay benimde böyle hattta bu kadarda yok bazen bide böyle yayvan gibi ya benim karnım ileri dopru gitmiyor üzücü ahahahah kimse anlamıyor bile hamile olduğumu çok dar gyimediğim sürece
Benim de aynıııı ahahaha bakalım en son detaylıya gittiğimde doktor bu zamandan sonra hızla büyür demişti beklemedeyim

Bir ikiz göbeği de bizden gelsinKızımı karnım bu kadarkenn doğurmuştum daha iki ay var ne kadar büyüyecegiz bakalım Hepiniz gibi yataktan zor kalkıyorum vr namazları oturarak kılmaya başladım Ama çok şükür kasık ve bacak ağrılarım azaldı biraz daha iyi hissediyorum

Eklentiler

• 1000017878.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…