- 24 Temmuz 2025
- 129
- 286
- 18
- 35
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.201
Ben hamile kalmadan önce yoğun spor yapıyordum hamilelikte de bırakmadım.Fit anne benim boy kısa basenler aldı başını gidiyor
Aminnnn inşallah azmine hayran kaldım vallaBen hamile kalmadan önce yoğun spor yapıyordum hamilelikte de bırakmadım.
Günde 10 km yol yürüyorum peşine kardiyo, pilates veya yoga ekliyorum. O kadar spora ve harekete fit gözükmeseydim üzülürdüm
Hepimiz çok güzeliz doğum sonrası eski halimize döneceğiz
22 sinde de benim var her kontrol öncesi heyecandan ölüyorum resmenKızlar kontrolleriniz ne zaman benim 18 Aralık'ta randevum var bakalım çok heyecanlıyım
teşekkürler :))Doktordan durum bildirir raporu aldım işte 24 haftalık gebedir diye yazıyor kağıtta. Okula da dilekçe yazdım ilgili maddeyi yazarak buna istinaden nöbetten muaf olmak istiyorum diye. Ek olarak durum bildirir raporu da ekledim
Ay hiç ciddiye alma bize de sordular ismini bizde hiç duyulmamış bir ismi beğendik sonra dalga geçerler okulda zorbalarlar falan filan dedi sanki yorums istiyoruz. Anne babasının düşünmediğini herkes düşünüyor zaten .. Negatif yorumlardan etkilenip vazgeçecektim isimden allahtan eşim boşver biz beğendik kime ne deyip kendime getirdi beni :)Ayy kızlarr biz Bayadır isme karar veremedik ben beğeniyorum eşim beğenmiyor derken sonunda Doğa isminin güzel olduğuna kadar verdik büyük ihtimal de koyacağız ismi. Bugün görümcem isme karar verdiniz mi dedi bende büyük ihtimal doğa olacak dedim bana ne dese beğenirsiniz ne o öyle dedi bende beğenemedin heralde deyince beğenmedim dedi benim kan beynime sıçradı zaten böyle saçma sapan herşeye yorumu çok olur valla biz beğendik sonuçta annesi babasıyız ya dedim artık araya kayınvalidem girdi 5 dk sonra falan bana diyor ki görümcenim ben senin ne tersledin öyle beni ben o kadar beklediniz daha farklı bir isim verirsiniz diye düşünmüştüm falan dedi bende sen bana desen ben senin düşündüğün isme beğenmedim falan demem sonuçta senin kararın dedim bu baya bozuldu konuyu kapattı haksız mıyım sizce düşündükçe hala sinirleniyorum
Şuana kadar duyduğum en güzel şey ah kalbimi bıraktım inşallahhhBence 35 ten önce doğurmayacaksın, aktep hissiyatı ona göre30 dan sonra izne ayrılır dinlenirsin güzelce kalan eksıklerını tamamlarsin hiç sıkıntı etme
Bebişler poposunu yaslıyor sandığım şey kasılmaymış sanırım birkaç yerden daha okudum yarın doktoruma randevu aldım bakalım gidicem korktumBen çoğu zaman o sağda toplanmayi hissediyordum. Bebek toplaniyo falan saniyodum. Detaylı da doktorum rahmini çok kasiyosun demisti. Bende günde mutlaka 1 kere oluyo dedim. Gergin misin veya ağır bir şey mi kaldırdın diye sormuştu. Sonrasında kendi doktoruma da bahsettim. Magnezyum yazdı ben öyle deyince. Kasilmalarim olmasın diye. Magnezyumdan sonra sanki o durum azaldı gibi hissediyorum.
Çooook geçmiş olsun canım yaYine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyibu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
Çok geçmiş olsun eminim çok zorlamıştır. Neyden zehirlendiniz? Tavuksa bütünüyle tavuğu bırakmayı düşünüyorum gerçekten uzun süre..Yine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyibu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
Çok geçmiş olsuuunnYine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyibu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
Çooook geçmiş olsun canım yaşimdi nasılsınız? Hay evde neyden zehirlendiniz ki? Çok üzüldüm ya
Çok geçmiş olsun eminim çok zorlamıştır. Neyden zehirlendiniz? Tavuksa bütünüyle tavuğu bırakmayı düşünüyorum gerçekten uzun süre..
Allah razı olsun kızlarÇok geçmiş olsuuunn
Benim de 19unda heyecanla bekliyoruzKızlar kontrolleriniz ne zaman benim 18 Aralık'ta randevum var bakalım çok heyecanlıyım
Çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsunYine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyibu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
Ben skiphop düşünüyorum biraz maliyetli ama takip ettiğim bir drun eşi aldı başta kol çantası şeklinde aldı. Hiç memnun kalmamış hafif bir sırt çantası aldı Ona bakabilirsiniz fiyatlar 4 ile 6000 arasıKızlar bebek çantası aldınızmı
Çok kararsızım ben ya
Tavsiye edeceğiniz çantalar varsa linkini atabilirmisimiz :)
önermiştiKızlar ya geçen hafta burda okudum ağız içi aft sorunu yaşayanlarınız vardı. Bende de bu hafta başladı bi şey yiyemez oldum. Ne yapabilirim yardım edin
Çok geçmiş olsun canımYine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyibu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
Aktarlarda olan dimi canımkaradut özü çok iyi geldi arkadaşlar
önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?