Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Fit anne benim boy kısa basenler aldı başını gidiyor
Ben hamile kalmadan önce yoğun spor yapıyordum hamilelikte de bırakmadım.
Günde 10 km yol yürüyorum peşine kardiyo, pilates veya yoga ekliyorum. O kadar spora ve harekete fit gözükmeseydim üzülürdüm
Hepimiz çok güzeliz doğum sonrası eski halimize döneceğiz

Aminnnn inşallah azmine hayran kaldım valla

Kızlar merhaba bel fıtığım olduğu için fizik tedavi doktoru normal doğuma izin vermedi sanırım doğum tarıhı alan benim 7 Mart olucak sezaryen olucak normal doğum olsaydı 20 marttı sağlıkla gelsinler inşallah

teşekkürler :))
Ay hiç ciddiye alma bize de sordular ismini bizde hiç duyulmamış bir ismi beğendik sonra dalga geçerler okulda zorbalarlar falan filan dedi sanki yorums istiyoruz. Anne babasının düşünmediğini herkes düşünüyor zaten .. Negatif yorumlardan etkilenip vazgeçecektim isimden allahtan eşim boşver biz beğendik kime ne deyip kendime getirdi beni :)

Bebişler poposunu yaslıyor sandığım şey kasılmaymış sanırım birkaç yerden daha okudum yarın doktoruma randevu aldım bakalım gidicem korktum

Yine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyi bu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..

Çooook geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsınız? Hay evde neyden zehirlendiniz ki? Çok üzüldüm ya

Çok geçmiş olsun eminim çok zorlamıştır. Neyden zehirlendiniz? Tavuksa bütünüyle tavuğu bırakmayı düşünüyorum gerçekten uzun süre..

Çok geçmiş olsuuunn

Çooook geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsınız? Hay evde neyden zehirlendiniz ki? Çok üzüldüm ya
Çok geçmiş olsun eminim çok zorlamıştır. Neyden zehirlendiniz? Tavuksa bütünüyle tavuğu bırakmayı düşünüyorum gerçekten uzun süre..
Çok geçmiş olsuuunn
Allah razı olsun kızlar İnanır mısınız ben de tavuktan korkarken evde yaptığım menemenden zehirlendik.. sanırım yumurtadan ama kırdığımda herhangi bir dağılma yoktu asla anlayamadım. Menemen yapmıştım, acı biber koydum içine diye kızıma ayrı tavada tatlı biberle yapmıştım çok şükür o yemedi. Geçen hafta da arkadaşımın eşi çiğköfteden zehirlenmiş.

Çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsun

Kızlar bebek çantası aldınızmı
Çok kararsızım ben ya
Tavsiye edeceğiniz çantalar varsa linkini atabilirmisimiz :)
Ben skiphop düşünüyorum biraz maliyetli ama takip ettiğim bir drun eşi aldı başta kol çantası şeklinde aldı. Hiç memnun kalmamış hafif bir sırt çantası aldı Ona bakabilirsiniz fiyatlar 4 ile 6000 arası

Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…