- 27 Eylül 2018
- 5.824
- 11.662
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #18.001
İnanılmaz bir artış olmuş gerçektenEvet canım 65-75 bin arası Medipol sabitleme yok ocakta zamlanacakti bende Medipol u ilk gebeligimde memnundum o yüzden istiyorum doktorlarda tecrübeli eski Nisa hastanesi zaten ama 2 senede 5 katı fiyat çok ben 15bine doğum yapmıştım 2 sene önceUykusuz Koala
Kızlar bende size bişe sorcam mantar enfeksiyonu olmuşum yarın eczaneye gitsem hamileyim desem durumu anlatsam fitil krem verir mi yoksa perşembeyi mi beklesem randevumu
Aşko bence probiyotik kullan. Motiflor var doktoruna sor yine ama en iyisi o. Genel ilaçlar kısa vadede çözüm ama bu direkt çözüm oluyor
Annem sürekli olarak bana bunu söyleyip duruyordu iki çocukta daBu arada kızlar sizlere bir şey söylemek istiyorum nacizaneben yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptığım dönemde de ikizlerim prematüre doğdu büyüttüğüm dönemde de ıslak mendil kullandım. Yani tabi ki size kalmış bir şey ama. Su bazlı , güzel ıslak mendilleri baya iş görüyor. Pamukla ekstra ekstra uğraşmak çok zor. Düzenli alt değişimi olursa arada da zeytin yağı falan sürerseniz pişik olmazlar Allah ın izniyle.
Bebek Sürekli pamuğa alışırsa sonradan ıslak mendile geçmek zor olabilir. Yeni arastirmalar alerjen maddeyle erken tanışan bebeklerde alerjik hastalıklarin daha az görüldüğünü göstermiş. İstisnalar vardır tabi ki. Yine de söyleyim dedim.Hepinizi seviyorum
Birşey diyeyim mi bu bennnn bennAnnem sürekli olarak bana bunu söyleyip duruyordu iki çocukta da
İkisi de alerjen ve ciltleri çok hassas
Ben de pimpirik
En zor yol nereyse hep oradan gittimyeğenlerime bildiği gibi yaptı annem ama ben çok zor hamilelik dönemi geçirdiğimden bebeklerime de hep buldumcuk gibi davranıyorum onlarda 9 ay yıpranan psikolojime verip ne diyorsam onu yapıyorlardı Allah razı olsun
Her yaptığında da bak doğru yapmıyorsun kızım çocuğun çok hassas olacak diyordu
Ve öyle de oldu
Dediğinize kesinlikle katılıyorum yeğenlerimde gördüm haklı olduğunuzu
Ama ben yine kesin bildiğimi yaparım, aşamıyorum
İnşallah rahat olurum bunu ben de çok istiyorum ama bu insanın elinde olan birşey değilBirşey diyeyim mi bu bennnn bennyani gerçekten kendime aylardır bunu kodluyorum daha rahat bir anne olmalıyım.. inşallah başarabiliriz gerçekten çocuk içinde yıpratıcı oluyor bence bizler için de. Benim de ilki yıllar sonra ve tüp bebekle olunca birde daha hassas hissediyordum. Açıkçası en çok ek gıda döneminde rahat olmayı hedefliyorum en zor yolları hep her konuda denemiş biri olarak şimdi akışa bırakmak istiyorum huyumuz suyumuz belli ama olduğu kadar işte annelik zaten zor kendimize ekstra zorluk çıkarmayalım
Evet malesef öyle ama sadece çocuk konusunda değil hayatımı yaşarkende bu böyleİnşallah rahat olurum bunu ben de çok istiyorum ama bu insanın elinde olan birşey değil
Bu tutum Bebekken ilk 6 ay nispeten daha kolay emekleyince ve ek gıdaya geçince asıl yük oluyor
Bunlar kulağıma küpe oldu şuan tabi uygulamak ne kadar mümkün bilemiyorumBende merak ediyordum vallayaptım oldu dermişim ikizleri emziremedim. Yıllarca emzirme eğitimi veren biri olarak içimde ukte kaldı. Bir de yardımcım yoktu. İkizlerin bebekligini çok zor geçirdim. Sanki anneleeri değil de bakıcı gibi olmuşum. Fotoğraflara bakınca öyle hissediyorum 2 yaşlarına kadar. Sanki çok az sarılmışım o zamanların kıymetini bilememisim gibi hissediyorum. Şimdi daha bilinçli bir anne olarak yola devam edicem inşallah. Ben çocuk seviyorum. Hep hayalim 2 kızım 2 oğlum olsun moduydu. Ama çocuklu hamilelik bir miktar beni zorladı. O yüzden benimde bu son olacak. Yine ben de büyük konusmayim insan bir süre sonra bebiş kokusu istebiliyor. Ama zaman ve şartlar çok zor. Panik atak + anksiyeteli biri olarak ne kadar sorumluluk o kadar kalp çarpıntısı.
Ayyyy maşallah bahtları açık olsunKız benim ilk çocuğum ikinci gebeliğim ikisi de erkek
İlk trimesterda bi kullandım ama su an sormadan içmiyim dedim doktora. Bugün bi sorucam ne verirse içcem artıkRennie serbest kullanıyor musun canım
Evet canım magnezyum eksikliği diyor doktor bana. Magnezyum alıyorum günlük sodamı da içiyorum yine de aynıGüzel anneler günaydınn
Ya ben yine bi soruyla geldim . Ben uyurken özellikle uyurken, bacağına romatizma ağrısı gibi aşırı yoğun bi ağrı giriyor ve uyutmuyor . Var mı bunu yaşayan
Bunları almak için şartlar var mı ? Hane Geliri etkiliyor mu ben bir bilgi bulamadım.İlk çocukta bir kere alınıyor
2. Çocukta 1500 her ay 60 aya kadar
3. Çocukta 5000 her ay 60 aya kadar
(İkisinde de 60. Aylar dahil)
Bende alıyorum yani düzenli olmasa da ama aşırı bi ağrı . Bir sonraki gidişimde bende bi doktora sorayım şu son iki gündür aşırı hattaEvet canım magnezyum eksikliği diyor doktor bana. Magnezyum alıyorum günlük sodamı da içiyorum yine de aynı
İlkinde iki isim koyunca diğerlerine de koyduk insalalh saglikla gelsin tüm yavrularimizAyyyy maşallah bahtları açık olsunsahi bebeklerin tek yumurta ikiziydi 2 erkek ikinci ismi koymak konusunda gelgitlerim vardı böyle gördükçe de aklıma düşüyor ya az vaktim kaldı bir bakınayım ben
Yine piyasaya göre iyi medicalparkta. Falan bahsetmiyorum bile 177 bin diyen vardiİnanılmaz bir artış olmuş gerçektenmeltem hastanesi 39k normal doğum, 47k sezaryen fiyatı diyor tabi 2025 fiyatı
Bende dün gece içmeyi unuttum sabaha karşı iki bacakta da ağrı magnezyumdan dolayı canım birde varıs varsa daha da agriliGüzel anneler günaydınn
Ya ben yine bi soruyla geldim . Ben uyurken özellikle uyurken, bacağına romatizma ağrısı gibi aşırı yoğun bi ağrı giriyor ve uyutmuyor . Var mı bunu yaşayan
Yok canım çalışan çalışmayan tüm doğum yapacak annelere veriliyor bu arada doğumdan sonra ağrınız falan olur halkbankasinda şimdiden hesap açın doğum olunca basvurunca o hesaba yatacak aile ve sosyal pol.bak.internet sitesinde yardımlar kısmında yazıyor bilgilerBunları almak için şartlar var mı ? Hane Geliri etkiliyor mu ben bir bilgi bulamadım.
Annem sürekli olarak bana bunu söyleyip duruyordu iki çocukta da
İkisi de alerjen ve ciltleri çok hassas
Ben de pimpirik
En zor yol nereyse hep oradan gittimyeğenlerime bildiği gibi yaptı annem ama ben çok zor hamilelik dönemi geçirdiğimden bebeklerime de hep buldumcuk gibi davranıyorum onlarda 9 ay yıpranan psikolojime verip ne diyorsam onu yapıyorlardı Allah razı olsun
Her yaptığında da bak doğru yapmıyorsun kızım çocuğun çok hassas olacak diyordu
Ve öyle de oldu
Dediğinize kesinlikle katılıyorum yeğenlerimde gördüm haklı olduğunuzu
Ama ben yine kesin bildiğimi yaparım, aşamıyorum
Ben düzenli alıyorum ama bazı günler cok ağrıyor. Haftanın 5 günü ağrımıyor mesela diğer 2 gün canıma okuyorBende alıyorum yani düzenli olmasa da ama aşırı bi ağrı . Bir sonraki gidişimde bende bi doktora sorayım şu son iki gündür aşırı hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?