- 28 Şubat 2025
- 1.116
- 1.195
- 48
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #18.081
Ah çok teşekkür ederimBebislere masallahcerkezköy irmette arkadasim dr istersen sorabilirim heralde bilgisi olur ya da sorabilir. Esim yari tekirdagli, ben de tekirdagda yasadim bir dönem Trakya ben
Yani sezeryanda bir nebze anlarım fiyatın yüksekliğini ama normal doğumda ciddi anlamda haksız bir kazançya kizlar ben tabi senelerr önce hamileyken dra testlere deli gibi para ödüyoduk, sonra o yil medipol mega acilmis okuldan bi arkdas oraya gidiyodu. Benim dr yememe kiloma cok karisinca ben de bi gidelim baska dr deneyelim demistim medipole. muayene ücretsizdi. Ordaki bi doktorda esimin kuzeninin üni den sinif arkadasiymis, öyle bi gittik sonra gayet güzel devam etti, yani dogum da o kadar ucuzdu ki diger hastanelere göre. Ve her sey yepyeni mis gibiydi. Resmen o zaman bedava gibi biseye dogum yapmistim. Simdi nasil da artmis rakamlar
Kesinlikle haklisin. Ben türkiye icin fiyat algimi kaybettim zatenYani sezeryanda bir nebze anlarım fiyatın yüksekliğini ama normal doğumda ciddi anlamda haksız bir kazanç
Max Dr un senle uğraşması yarım saat
Sancıyı kendi kendine çekiyorsun ebe açıklığı kontrol ediyor çatal da 10/15 dk birşey
Nedir yani bu rakamlar
Ah çok teşekkür ederimsanırım bulduk yarın sabah bizden önce kapan olmazsa Lüleburgaz’da. Trakya kalp ben de imkanlarımız az maalesef Lüleburgaz’da yaşıyoruz küvez olmadığı için ve ikizler genelde ihtiyaç duyduğu için çoruya da gidiyoruz 2 doktor takipliyim mekik dokuyoruz bu arada çerkezköy irmete de gidicektim ama küvez sayısı az diye vazgeçtik Edirne’de de fakültede detaylı için gitmiştik gerçek bir Trakya turu oluyor bizim için İstanbul’da böyle sorunlar hiç yok ne güzel
Haklisin imkanlar kisitli, ben ordayken cocuk nefrologuna oglumu takip icin istanbula götürüyodum. Kizimi da tekirdag yasam hastanesinde dogurdum sükür ekstra bisey gerekmedigi icin sikinti yasamadikAh çok teşekkür ederimsanırım bulduk yarın sabah bizden önce kapan olmazsa Lüleburgaz’da. Trakya kalp ben de imkanlarımız az maalesef Lüleburgaz’da yaşıyoruz küvez olmadığı için ve ikizler genelde ihtiyaç duyduğu için çoruya da gidiyoruz 2 doktor takipliyim mekik dokuyoruz bu arada çerkezköy irmete de gidicektim ama küvez sayısı az diye vazgeçtik Edirne’de de fakültede detaylı için gitmiştik gerçek bir Trakya turu oluyor bizim için İstanbul’da böyle sorunlar hiç yok ne güzel
Sezeryandan sonra zaten doktorlar pek onermiyor deepend canım terletiyor dikis yerini kapatıyor enfeksiyon riski var lohusa pedi en iyisi o bile mumkun oldugunca dikis yerine temas etmemeliDepend aldıktan sonra karşıma çıkan videobenimkinin de pek bir kıymeti yok sanırım almayanlar için videoyu paylaşmak istedim
Yaa ben bunu iade mi etsem ilgilendim diye arka arkaya depend hakkında kötü videolar görüyorumSezeryandan sonra zaten doktorlar pek onermiyor deepend canım terletiyor dikis yerini kapatıyor enfeksiyon riski var lohusa pedi en iyisi o bile mumkun oldugunca dikis yerine temas etmemeli
Aldıktan sonra karşına çıkması kötü olmuşYaa ben bunu iade mi etsem ilgilendim diye arka arkaya depend hakkında kötü videolar görüyorumkeşke almadan önce görseydim. lohusa pedi mesela önerdiğiniz bir marka var mı
Ay bende aldımDepend aldıktan sonra karşıma çıkan videobenimkinin de pek bir kıymeti yok sanırım almayanlar için videoyu paylaşmak istedim
Ben bundan kullanıyorum bana iyi geliyor doktorunuza danışıp yazdırabilirsinizKizlar selam nasıl gidiyor hamilelik.
Size Bir şey danışmak istiyorum 24 haftadayiz fakat 2-3 gündür geceleri yada gündüz 4-5 ten sonra olan sürekli bir miğde yanmasi var bende bu msjida şuan sabahın 5 inde yaziyorum uyuyamiyorum asla uyutmuyor son radde kussam bile geçmiyor kalan zaman benim için böyle geçerse nasıl geçer hiç bilmiyorum.benim gibi olan ve bir çözüm bulabilen varmı ?
Bende alacaktım Allah razı olsunDepend aldıktan sonra karşıma çıkan videobenimkinin de pek bir kıymeti yok sanırım almayanlar için videoyu paylaşmak istedim
Medipol Mega ya gidiyorum. Doğumumu da orada yapacağım. 2025 fiyatları Normal doğum 45, zorunlu sezeryan 60, isteğe bağlı sezeryan 100 bin tl. Hastane çok güzel, çok hijyenik ve ilgililer çok fazla tanıdığım orada doğurdu çok tavsiye ettiler. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için fiyatlarda biraz indirim olacak ama tabi 2026 zamları nasıl olacak göreceğiz.Sezaryen ve normal doğum arasında ilk defa bu kadar fark gördüm medipol mega maşallah yani
İstanbul'da neden normal doğum ve sezeryan fiyat arası bu kadar uçuk ya. Burda en en fazla 5 10 bin oynuyor. İsteğe bağlı olsa da olmasada.3
Medipol Mega ya gidiyorum. Doğumumu da orada yapacağım. 2025 fiyatları Normal doğum 45, zorunlu sezeryan 60, isteğe bağlı sezeryan 100 bin tl. Hastane çok güzel, çok hijyenik ve ilgililer çok fazla tanıdığım orada doğurdu çok tavsiye ettiler. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için fiyatlarda biraz indirim olacak ama tabi 2026 zamları nasıl olacak göreceğiz.
İstanbul'da her hastane böyle malesef inanılmaz uçuk fiyatlar.İstanbul'da neden normal doğum ve sezeryan fiyat arası bu kadar uçuk ya. Burda en en fazla 5 10 bin oynuyor. İsteğe bağlı olsa da olmasada.
Şehirden şehire bile değişiyor demekki
Medicana da bana sezeryan için 90 fiyat verdi tabi bu yılın fiyatı. Bu çevrede doğru düzgün hastane yok başka donanımlı. eşim burda ameliyat olmuştu çok ilgililer ve çok temizdi. Kızımı götürdüğüm diğer hastane var onun doktoruna sordum burayı önerir misiniz diye buranın çocuk yoğun bakımı iyi değil dedi bunları da hesaba katmak gerekiyor dedi yani aslında verdiğimiz fiyata her şey içinde oluyor uygun olanların yoğun bakım iyi değil malesef bazılarında hiç yok. Hiç gerek olmaz inşallah tabiki ama düşünmek lazım bence.İstanbul'da her hastane böyle malesef inanılmaz uçuk fiyatlar.
Liv, Memorial falan normal doğumlar 100 bini geçiyor onların yanında Medipol ucuz kalıyor o derece.
Sağlığımızı düşünerek, keyifli, ilgili doğum yapmak bile maddi açıdan külfet olmuş resmen.
Bende çok şaşırıyorum ben Adana'da medicalpark'a gidiyorum doğumda orada olacak dpgum paketi vs almadim gereksiz geldi bana testler detayli vs çünkü devlette yaptirdik normal doğum ve sezeryan ayni fiyat 37.500 şuan yilbasi zamı ile ne olur bilmiyorum ama gayet makulİstanbul'da neden normal doğum ve sezeryan fiyat arası bu kadar uçuk ya. Burda en en fazla 5 10 bin oynuyor. İsteğe bağlı olsa da olmasada.
Şehirden şehire bile değişiyor demekki
Bursa da 100 bine olan yerler vardır onu bilmiyorum da normal doğum ve sezeryan doğum arasindaki fiyat farkı aşırı çok geldiİstanbul'da her hastane böyle malesef inanılmaz uçuk fiyatlar.
Liv, Memorial falan normal doğumlar 100 bini geçiyor onların yanında Medipol ucuz kalıyor o derece.
Sağlığımızı düşünerek, keyifli, ilgili doğum yapmak bile maddi açıdan külfet olmuş resmen.
Bizim de 40 45 şuan fiyatlarBende çok şaşırıyorum ben Adana'da medicalpark'a gidiyorum doğumda orada olacak dpgum paketi vs almadim gereksiz geldi bana testler detayli vs çünkü devlette yaptirdik normal doğum ve sezeryan ayni fiyat 37.500 şuan yilbasi zamı ile ne olur bilmiyorum ama gayet makul
İstanbulda yaşayanların Allah yardımcısı olsun gerçekten ya ,buradada var elbet cok ucuk fiyatli hastaneler acibadem vs ama alternatif çok neysekiBursa da 100 bine olan yerler vardır onu bilmiyorum da normal doğum ve sezeryan doğum arasindaki fiyat farkı aşırı çok geldiRabbim gönlünüze göre bir yer nasip etsin.
Bizim de 40 45 şuan fiyatlarama sezeryanla normal arasında çok fark yok. Atıyorum normal 40 da sezeryanı 45 e yapıyorlar. İstanbul'da nerdeyse iki kat fark var. Pahalı gerçekten her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?