Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
benim bi kaç fiyat aldıgım hastane var tabi bu senenim fiyatları önümüzdeki sene ne olur bilmiyorum
özel güngören hastanesi normal 20k sezaryen 34k
medicine atlas bagcılar normal 25k sezaryen 55k
medipol mega bagcılar normal 45k sezaryen 100k
esenler avicenna normal 20k sezaryen 30k

Zorunlu sezeryan 25 denildi fiyat sabitleme yok ocakta zam gelecekmiş Gulnar hanıma gitmiştim canım bilgin olsun

Medipol mega nin yüksek olduğunu duymuştum GOP avrasya hastanesi de 55bindi

Zorunlu sezeryan 25 denildi fiyat sabitleme yok ocakta zam gelecekmiş Gulnar hanıma gitmiştim canım bilgin olsun
Forumdan yeni doğum yapmış birine denk geldim ona yazdım son yanıtlarıma bir bakarsanız bulabilirsiniz o da çok memnun kalmış hastaneden ve Gülnar hanıma gitmiş o da. 22k dedi ama 25de olur fark etmez meltem hastanesine gidecektim ama bakalım 2 hafta sonrasına randevu alıp bir gideyim bakayım ben de nedir ne değildir

Bende yaklaşık 5 yıl önce 3250 TL ye doğum yaptıydım zamanla birlikte para algımız da gidiyor
Maşallah yavrucaklarina
Kan uyuşmazlığı testinden sonra 3 gün içinde iğneni olman lazım. Eğer olamazsan sanırım kan testini tekrarlar. Devlet hastanelerinde hazır bulunuyor. Ben hiç eczaneden aramadım yani devlete gidince o seni hemşireye yönlendiriyor. Orda evrak falan doludurup iğneni oluyorsun. Bazı yerlerde yarım saat gözlemde tutuyorlar. Zaten yatış yapıyorsun dosya açılıyor. Bir sıkıntı yoksa hemen taburcu ediyorlar.

Sezaryen ve normal doğum arasında ilk defa bu kadar fark gördüm medipol mega maşallah yani

Medipol mega nin yüksek olduğunu duymuştum GOP avrasya hastanesi de 55bindi
detaylıyı avrasyada yaptırdım aslında hastane mükemmel arkadaşımda orada çalışıyor normale 45 dediler ama yinede yüksek dogum hedıyesı bılezık ve telefon istiyorum eşimden cok yüksek tutar olursa kesin birini almaz o yüzden daha uygunnn yada devlet olması lazım

Hic güleceğim yoktu yine şuan ahahahs

Canim ben oldukca rahat bir anne sayilirim cok pimpirikli degildim ama kizimin sadece disarida islak mendille sildim altini , evdeyken cesmeyi ilik suya hazirlamak 2 saniyemi aliyor sadece guzelce lavaboda yikadim muslin kucuk bezleri ile kuruladim yine oyle yapmayi dusunuyorum hic pisik olmadi kizim

Ay bacım konforundan ödün verme sen yine de ama çok pahalı hastanelere gerek yok yani şöyle yeterli yoğun bakım olmalı temiz olmalı ekip iyi olsun yeter cidden

Aa yatış neden bir sıkıntı olabiliyor muu

Tamam canım hayırlısı bakalım

Bebislere masallah cerkezköy irmette arkadasim dr istersen sorabilirim heralde bilgisi olur ya da sorabilir. Esim yari tekirdagli, ben de tekirdagda yasadim bir dönem Trakya ben

Himm simdi okudum ins alirsin hemencik ordan

ya kizlar ben tabi senelerr önce hamileyken dra testlere deli gibi para ödüyoduk, sonra o yil medipol mega acilmis okuldan bi arkdas oraya gidiyodu. Benim dr yememe kiloma cok karisinca ben de bi gidelim baska dr deneyelim demistim medipole. muayene ücretsizdi. Ordaki bi doktorda esimin kuzeninin üni den sinif arkadasiymis, öyle bi gittik sonra gayet güzel devam etti, yani dogum da o kadar ucuzdu ki diger hastanelere göre. Ve her sey yepyeni mis gibiydi. Resmen o zaman bedava gibi biseye dogum yapmistim. Simdi nasil da artmis rakamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…