• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Merhaba. Benim de iki katı artmadı kese göründü ama. Doktora sorduğumda artık iki katı artmasını beklemiyoruz yüzde 60 artsa yeter dedi kese göründükten sonra beta takibine gerek yok dedi. Bence içinizi ferah tutun
Evet canim başka bir başlıkta açıp sordum keseden sonra beta iki katı artmayabiliyormus. Doktoruma da yazdım artışlar çok güzel dedi nasıl rahatladım anlarsınız beni 🤲💜

Hayır canım güzel artmış bende 1 gün arayla vermiştim 1900den 2100 çıktı bir gün sonra tekrar verdim 5000lerde çıktı 🤗
Canim doktoruma da mesaj attım artışlar çok güzel dedi. Bende yeni öğrendim kese gorundukten sonra beta tam iki katı artmayabiliyormus o sebeple suan rahatlamış durumdayım çok şükür 🤲💜

17. Haziranda öğrendikten sonra sonra 23 Haziran'da kan verdim 628 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı doktor 2 gün sonra gel Altan muane edelim kese görelim dedi ben gebelikte Altan muane olmak istemediğim için gitmedim 8 temmuz'da gidecektim randevumu iptal etmişler 10 temmuzda yarın gidecem inşa çok heyecan var birde 4. Bebeğim yani yinde kalbim pır pır acba kalp atışı da duyar mıyım bilmiyorum 7. Haftanın içindeyim 6 hafta 3 günlük oldum son adet tarihim 26 Mayıs
Maşallah görünür inşallah 🌸🌸

Kızlar devlete gidenler için bişi sorabilirmiyim ilk gittiğinizde henüz kalp atışı yokken napıyolar sadece ultrasonla mı bakıyorlar kan tahlili vs yapıyolar mı ?
Ben dün gittim canım baktı ama görünmedi kese beta vermiştim önceki gün zaten bu beta ile görünmezmis dedi. Bugün tekrar verdim. Cuma yine beta vercem

Aynıyız gerçekten 😅 benim şuan midem günlerdir hiç bir şey yememiscesine aç. Birazdan yemek koycam. Ama az yesem de hemen tıkanıp şisiyorum. Bir de sindiremiyorum. O yüzden sabahları ilk iki tane gün kurusu yiyorum. Peşine baya su iciyorum ki sisligim insin sonra birşeyler yiyeyim 🫠 ama yinede kilo vermedim. İnşallah almam da 😅 midem de bazen bulancak gibi oluyor. Sonra vazgeçiyor. 🤣
İlk zamanlar öyle gerçekten bebek anneden besleniyor ama en nihayetinde vücudumuz fazla çalışıyor yeni bir can var artık. Hem onu büyütmeye calısırken enerji kaybı oluyor. Bence o yüzden böyleyiz. 😀
member: 730772"]
Maşallah görünür inşallah 🌸🌸
[/QUOTE]
Sağol canım kese gözükür de kalp atışı da dinlenir diye düşünüyorum

Kızlar benim bugün 5+1 oldu ve hafif leke geldiği için doktora gittim progestan verdi. Sabah akşam vajinal yolla almamı söyledi. Benim 18 aylık kızım var emzirirlen kullanmakta sakınca var mı doktor biraz tuhaftı o an sormakta aklıma gelmedi. İlk hamilelikte böyle leke olmuştu bu da aynı benim kaderim sanırım.
Bana cevap verebilecek olan yok mu ?

Kızlar benım beta 92 çıktı muhtemelen 4. Haftanın başlarında gibiyim hiç belirti yok ya normal mi sizde belirtiler basladımı
5. Haftam bitiyor. Belirti olarak ara gelen kasık ağrısı batmalar falan oluyor. Çok çabuk yorulma. Ve göğüs hassasiyeti var. Bulantılar falan başlamadı daha

Back
X