• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var
Ben aliyorum , 10 kg kizim.riskli bir gebelik gecirmiyorum , agrim sizim yok.yabancilar fitness halter kaldiriyor karni burnunda iken🫣 kendini en iyi sen tanirsin.bedenin seni yonlendirir.hala yapabiliyorken esirgemiyorum.sonucta onlarda hala ana kuzusu🥰🥰anne kucagi hala yerleri.alabiliyorken boool bool alacagim ben 🥰🥰

Hahahah o zaman aynıı durumdayız ben de sevdim bu işi ama kilo almadığım için mi ne hala tam bir hamile karnım yok ilk gebelik bi de o yüzden sanırım merakla karnım cıksın diye bekliyorum 😅🐣
Gerçekten benimde 6. Aya kadar hiç adam akıllı bir karnım olmadı ilkinde 😄 şuan 3 ay bitti ama karnım var şaşkınım. Dışarıdan belli olmuyor fakat kıyafetlerden dolayı. Göbek büyümeye başlayınca durmayacak annesi kocaman olup kocaman tekmeler atacak 😄 ben o dev göbeği son 2 ayda gördüm diyebilirim.. o zamana kadar standarttı

Gerçekten benimde 6. Aya kadar hiç adam akıllı bir karnım olmadı ilkinde 😄 şuan 3 ay bitti ama karnım var şaşkınım. Dışarıdan belli olmuyor fakat kıyafetlerden dolayı. Göbek büyümeye başlayınca durmayacak annesi kocaman olup kocaman tekmeler atacak 😄 ben o dev göbeği son 2 ayda gördüm diyebilirim.. o zamana kadar standarttı
Ya benim de pantolon eşofman belleri sıkmaya başladı pantolonların bazısı zor kapanıyor bazısı kapanmıyor sadece alt karın var cunku üst daha tam belirginleşmedi bi değişik durumdayım erkek diye sivri mi olcak nedir anlamadım gitti ama insan o hamile karnına heves ediyormuş onu anladım 😅

Ya benim de pantolon eşofman belleri sıkmaya başladı pantolonların bazısı zor kapanıyor bazısı kapanmıyor sadece alt karın var cunku üst daha tam belirginleşmedi bi değişik durumdayım erkek diye sivri mi olcak nedir anlamadım gitti ama insan o hamile karnına heves ediyormuş onu anladım 😅
Ediyor etmez mii🥰🥰 birde toplu taşıma kullanıyorsanız kimsecikler yer vermiyor ahaha

Bende pantolonun kemerini 2 delik birden gevşettim🥹

2. de sanırım karın kasları gevsediği için hızlı büyüyor. bende eskiş fotolara bakıyorum 28. hafta göbeğim gibi suanki göbeğim 17+6 yım suan

2. de sanırım karın kasları gevsediği için hızlı büyüyor. bende eskiş fotolara bakıyorum 28. hafta göbeğim gibi suanki göbeğim 17+6 yım suan
Kesinlikle öyle hep söylerlerdi ama bu kadarını beklemezdim 😄 mide yanması var mı? Benim günlük hayatta da yanardı zaten şuan bir minik çoğaldı bile

Ben de bu aralar giyecek bir şeyler bulmakta çok zorlanıyorum zaten normalde de mevsim geçişlerinde ne giyeceğimi bilemezdim şimdi malum tam hamile kıyafeti giysen olmaz dediğin gibi pantolonlar sıkmaya başladı zor durumdayız kızlar ne giycez ahshsh

Ben de bu aralar giyecek bir şeyler bulmakta çok zorlanıyorum zaten normalde de mevsim geçişlerinde ne giyeceğimi bilemezdim şimdi malum tam hamile kıyafeti giysen olmaz dediğin gibi pantolonlar sıkmaya başladı zor durumdayız kızlar ne giycez ahshsh
aynen öyle alsak olmaz kışlık içinde erken ben 2 tane kot aldım lcw den bir beden büyük aldım kışın giyeyim diye onlarda ilk giymede daha da genişledi onlarıda giyemiyorum :)

Canım 10 gündür bende de var bu haftada özellikle diş etlerimiz şiştiği için aşırı hassas oluyormuş fırçalarken sert bi şey yerken dikkat et ve tuzlu gargara yap o iyi geliyo
Ay evet o tuzlu gargarayı yapayım olmadı , gargara yaparken de her seferinde midem bulanıyor ya offf 🥹 Neyse mecbur yapıcaz. Teşekkür ederimm beybi 💖

aynen öyle alsak olmaz kışlık içinde erken ben 2 tane kot aldım lcw den bir beden büyük aldım kışın giyeyim diye onlarda ilk giymede daha da genişledi onlarıda giyemiyorum :)
ayy ilerleyen haftalarda giyersin artık onları ben de oyshonun hamile taytını aldım ispanyol paça olanı daha gelmedi ama onun da karın kısmı yine bol gelecek muhtemelen sonuç olarak şu sıralar giyecek şeyimiz yine yok :)

ayy ilerleyen haftalarda giyersin artık onları ben de oyshonun hamile taytını aldım ispanyol paça olanı daha gelmedi ama onun da karın kısmı yine bol gelecek muhtemelen sonuç olarak şu sıralar giyecek şeyimiz yine yok :)
aynen oyle giyecek bişey bulmak zor. nette pantolon kemeri genişletici bir parca satıyorlar gebeler için ondan alayım diyorum üstler neyse de pantolon sıkıntı

Back
X