• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ben aliyorum , 10 kg kizim.riskli bir gebelik gecirmiyorum , agrim sizim yok.yabancilar fitness halter kaldiriyor karni burnunda iken🫣 kendini en iyi sen tanirsin.bedenin seni yonlendirir.hala yapabiliyorken esirgemiyorum.sonucta onlarda hala ana kuzusu🥰🥰anne kucagi hala yerleri.alabiliyorken boool bool alacagim ben 🥰🥰
Benim de risk yok aslında ama bu aralar daima kucağımda ve aşırı bel ağrısı yaşıyorum tam hastalığı bitmişti bu sefer tekrar hastalandı yeğenim hastaydı hep yüzüne yüzüne öksürdü sanırım virüsler farklı olunca tekrar hastalandı 2 gündür ateşli hiç kucağımdan inmiyor indirince ağlıyor bir de ben 14. haftadan beri bebeğin hareketlerini hep hissediyorum enteresan bir şekilde ama 2 gündür hiç hareket yok o yüzden acaba etkiledi mi diye düşündüm de bilemedim sanırım bir doktora gideceğim bebişi görmeye

Kızlar bugün 17+3 üz. Dün geceden beri sağ alt karnımda büyük bi çekilme oluyo. Bugün iş yerinde ayağıya kalktığım anda beni aşağı doğru çeken bi acı var. Bunu yaşayan var mı acaba

Ben kilo almaya yatkın biri de değilim ama düşük korkusundan yerimden kıpırdamaya korkmaktan sabahları bir şeyler yiyemeyip gece acıkmalarından bayağı kilo aldım kızlar 🤭🤭
bundan sonra yürüyüş yaparsın bol bol. doğum sonrası veririrz inşallah sağlıkla doğsunlar biz sağlıkla doğuralım veririrz :)

18-22 arası yapılıyor demişlerdi bana ilkine de bu haftalarda gitmiştim bilemedim şimdi
İlk hamileliğimde doktorum özellikle 22ye almamı istedi 21de bir organ varmış gelişimini tamamlayan, 22de daha net görülür demişti bende kısmetse 22ye almayı düşünüyorum yine

Back
X