• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Kızlar günaydın kaç kilo aldınız aldığım kilo 4 kilo doktorum çok fazla buldu 😂 57 kilo işe hamile kaldım 61 kiloyum 16 hafta bitmek üzere ve daha dikkatli olmamı istedi. Ve yürüyüş vs yap dedi kilo alma aylarına daha gelmediğimi bu hızla gidersem 20,30 kilo dedi gözüm korktu
Ben ilk 3 ay hiç kilo alamadım mide bulantılarımdan 57 kilo hamile kaldım 59 um şuan 2 kilo almışım ilk aylarda almadığım için normal dedi ama ben böyle yemeye devam edersem midem bulanmazda bende kaçları görürüm bilmem 😅

günaydıınn 18.haftadayım 3 kilo aldım
bence o kadar almamışsın doktor biraz abartmış sanki ya tabi boy kilo oranı da önemli 59 ile hamile kaldım şuan 62yim bende
Boyum 1.69 zaten zayıf görünüyorum ama doktorum obezite gebeliğe karşı birisi 🤷🏻‍♀️ en fazla 15 diyor yani hamileyim diye 3 insan gibi yeme diyor 😂 bizim milletin en büyük sorunu sürekli hanilesin diye bir şey yedirmeye çalışıyorlar

Benimde öyle oldu ilte koltuktan kalkarken 3 büklüm okuyordum çok kötüydü ilacı değişti bu da biraz yavaş arttırıyormuş ama demesine göre kabız yapmıyormuş görcez bakalım . Probiyotik falan kullandın mı onlar biraz rahatlatıyor sanırım
Hemşire bir arkadaşım var hapı falan bırak damardan alman gerekiyor demirin aşırı düşük sakın bırakma ilacı değiştir içmeye devam et diyor doktoru bekliyorum bakalım. Probiyotiği takviye olarak almadım direk ama probiyotikli yoğurtlar kefir vs tüketiyorum

Hemşire bir arkadaşım var hapı falan bırak damardan alman gerekiyor demirin aşırı düşük sakın bırakma ilacı değiştir içmeye devam et diyor doktoru bekliyorum bakalım. Probiyotiği takviye olarak almadım direk ama probiyotikli yoğurtlar kefir vs tüketiyorum
Evet tabi onlarda olur. Eskiden bende damardan almıştım o çok daha rahat oluyor ama benim şu an o kadar düşük olmadığı için tekrardan damardan vermedi

Boyum 1.69 zaten zayıf görünüyorum ama doktorum obezite gebeliğe karşı birisi 🤷🏻‍♀️ en fazla 15 diyor yani hamileyim diye 3 insan gibi yeme diyor 😂 bizim milletin en büyük sorunu sürekli hanilesin diye bir şey yedirmeye çalışıyorlar
gerçekten öyle işyerinde bile 3 kilo aldığımı söyleyince çok az bu ayda daha çok alman gerekirdi diyolar bebek tarafında her şey yolunda olsa da bol kilo almadan asla inanmıyor bizim millet birde bunlarla uğraşıyoruz 😂😂

Doktora yazdım bugün ocean önerdi inşallah iyidir kabızlık korkulu rüyamm hemoroid de var

4c6dad48-5ca1-4e79-abc4-1a5a34ddca17.webp

Devlet yapmıyor hayatım en iyisi gürsoy hoca var bazekolde. Ona gideceğim de hala randevu almadım 20 mi alayım 21 mi emin olamadım
Ne fiyat verdi ben çınarlıdayım da orda da radyoloji yapıyormuş 4500 demişlerdi. Doktorum da en son konuşmaya daha erken dedi ama 18 haftalığım ben randevu nerden alcam kafam karıştı radyoloji olduğu için emin olamadım perinatoloji daha doğrusu olur herhalde

Kızlarr siz biraz daha tecrübelisiniz ben Nisan gurubundan geliyorum. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı nub teorisine göre filan yapıyorlar ya 12+5

Eklentiler

• 20251008_111144.webp
    20251008_111144.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 18
Haklı kilo almaman konusunda ama bu kadar da strese sokmasını hoş karşılamadım 4 kgcuk ya😂
Üzülüyorum sonra amaaan ünlüler bile davul gibi olmuş diyorum 😂 ki cidden aşırı aşırı yemiyorum vücudum almaya yatkın. Hayatım boyunca hep diyetteydim hamileyken de dyt kontrollü bile kilo aliyorum hatta bazen ağlıyorum kilo aldım diye

Haklı kilo almaman konusunda ama bu kadar da strese sokmasını hoş karşılamadım 4 kgcuk ya😂
Üzülüyorum sonra amaaan ünlüler bile davul gibi olmuş diyorum 😂 ki cidden aşırı aşırı yemiyorum vücudum almaya yatkın. Hayatım boyunca hep diyetteydim hamileyken de dyt kontrollü bile kilo aliyorum hatta bazen ağlıyorum kilo aldım diye
18 hafta 10 kilo aldım ben de anlamadım durumu. Kiloma çok laf söylediği için 1 doktor da değiştirdim 😅 ki hala her sabah kusarım iştahım çok değil hamilelik öncesi ne kadar yiyorsam aşağı yukarı aynısını yiyorum ama her gün artmış uyanıyorum 🥺

23393 23393 senin nasıl gidiyoor hamilelik kilo durumu🥹
18 hafta 10 kilo aldım ben de anlamadım durumu. Kiloma çok laf söylediği için 1 doktor da değiştirdim 😅 ki hala her sabah kusarım iştahım çok değil hamilelik öncesi ne kadar yiyorsam aşağı yukarı aynısını yiyorum ama her gün artmış uyanıyorum 🥺
ben de öyle ki dikkat etmeye calisiyorum tamam aburcubur yediğim de oluyor ama ekmek bile tüketmeyen insanım🥲 o kadar da yiyim yani hamileyim🥲 genetik mi acaba ya her gün+ larla uyanıyorum

ben de öyle ki dikkat etmeye calisiyorum tamam aburcubur yediğim de oluyor ama ekmek bile tüketmeyen insanım🥲 o kadar da yiyim yani hamileyim🥲 genetik mi acaba ya her gün+ larla uyanıyorum
Ya aburcubur yiyorum da işte bir parça çikolata bir parça kek ahahshs ama bunların bu kadar hızlı kilo aldırması çok saçma 🤦‍♀️ okuldan bazen fırsat bulamıyorum 2 öğün en fazla 3 öğün yapıyorum zaten yani ama 10 kilo gelmiş bile. Hamilelik öncesi doğuma kadar en fazla 10 kilo alma hedefi koymuştum yolu yarılamadan aldım😁😁

Ya aburcubur yiyorum da işte bir parça çikolata bir parça kek ahahshs ama bunların bu kadar hızlı kilo aldırması çok saçma 🤦‍♀️ okuldan bazen fırsat bulamıyorum 2 öğün en fazla 3 öğün yapıyorum zaten yani ama 10 kilo gelmiş bile. Hamilelik öncesi doğuma kadar en fazla 10 kilo alma hedefi koymuştum yolu yarılamadan aldım😁😁
Malesef ben de aldımm dikkat edicem dedikçe gidiyor gören de sürekli yiyorum sanar😅

+8 le yola devam 🥲 her gün bende + ile uyanıyormuşum gibi geliyor. Doğuma yuvarlanarak gitcem 😂 dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum bende ama anlamadım 🥲
Toparladın mı biraz, nasılsın?

Back
X