• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kizlar merhaba bugün kontrolde bebeğin plasentasinin bebeğe çok yakın durduğunu ve suyunun az gibi göründüğünu söyledi doktor fetal dna temiz cikmisti. Bu hafta gerçekten de az su içmiştim kusma sebepli bol su içmeye başladım, düzelir mi? Cumartesi tekrar özele gideceğiz kontrole

Benim de öyle canım enfeksiyon çıktı. bende sadece ağrı ve akıntı vardı hiç fark etmedim yanma kaşıntı olmayınca 😭
Anladım canım ben biraz sola yatıp ılık duş aldım geçti şükür sanırım başıma gelen olayı da dert ettim ondan ağrım oldu kızlar hala yokmu avukat tanidiginiz

Kizlar merhaba bugün kontrolde bebeğin plasentasinin bebeğe çok yakın durduğunu ve suyunun az gibi göründüğünu söyledi doktor fetal dna temiz cikmisti. Bu hafta gerçekten de az su içmiştim kusma sebepli bol su içmeye başladım, düzelir mi? Cumartesi tekrar özele gideceğiz kontrole
Havuç suyu öneririm çok gördüm suyu arttırıyormuş

Hemen bakayım oraya. Çok sağolasın. 🤗

İkizlerimin ismi, Amine - Abdullah
Minigimin ismini Asude mi olsa diye düşündüm. Herkes söylemesi zor diyor 🙈
Önerilere açığım tabi ki
Çok güzelmiş maşallah kızımın ismini ben daha çocukken bulmuştum ilerde kızım olursa Azra olacak diye Rabbim nasip etti oldu ama bu kızçeler için net bir sey bulamadım 😊😊

Bende geçen hafta bu yüzden doktora gittim. Bende akıntı vardı su gibi gelen ve kasık ağrım ama bi şey demedi doktor şükür yolunda her şey dedi.
İnşallah sende de her şey yolundadır.

Elma ve havuç suyu bebek suyunu çok güzel bir şekilde artırıyormuş
Geçen dinlediğim bir Dr önermişti

Kızlar ben kilolu gebe kaldım 83/84 kilo falan hala 84/85 kiloyum 16+1 deyiz ve karnım çıktı birden hiç böyle değildi bundan 4/5 gün önce birden cidden hamile göbeği şekline büründü bebişi sanki sizin mesajlarınızı okuduktan sonra hissediyorum gibi oluyorum ama hissettiğim bebişte olmayabilir 😂😂

Kızlar iyi geceler herkese
Ya benim hamilelikte birlikte dişlerim çok kanıyor sizde oldu mu ?
Oturuyorum dişim kanıyor bazen de yoğun oluyor. Bi dişçiye gideyim diyorum. 12. Haftadan sonrası doktora, dişçiye gidebilir miyim diye sorcaktım ama unuttum.

Evet tabi onlarda olur. Eskiden bende damardan almıştım o çok daha rahat oluyor ama benim şu an o kadar düşük olmadığı için tekrardan damardan vermedi
Tek doz mu almıştın acaba damardan?
Bu dediğim cmv toxo ve rubella da mı yapmadı . Özellikle bunları yaptırmanı tavsiye ederim. Ya da tiroidlerine baktırmanı.
Ben farklı bi rahatsızlığımdan dolayı da sürekli doktor doktor gezdiğim için her ay kan veriyorum. Ama hamilelik için önemli bazı değerler var bence bakılması gereken. Bu doktorların bu rahatlığı da iyi mi kötü mü anlayamıyorum asla
Cmvden ne çektim ben ya pozitif çıkmıştı ve doktor bebeğinde ciddi anomali olabilir demişti o kadar ağladım ki virüsü gebelikte mi kaptın gebelikten önce mi anlamak için testler yapacağız dedi 6 tüp kan vermiştim ve idrar tahlilleri. Değerim o kadar arada bir yerdeydi çok şükür gebelikten önce kapmışım çok stresli bir süreçti.. evde kedim olmasına rağmen toxo bağışıklıgım yok olsaydı iyiydi ama umarım kapmam diyorum.
Doktora yazdım bugün ocean önerdi inşallah iyidir kabızlık korkulu rüyamm hemoroid de var

Eki Görüntüle 3655165
Kaydediyorum bunuda soracağım zira tükendim ama enfeksiyon için içtiğim toz bu kez tam tersini yaptı ne zaman toz şase içsem kendime gelemiyorum antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için bağırsak florasını bozuyor sanırım.
Ay ben de çok sinirlendim zaten hassasis bi de benim aşırı kilo takıntım var daha önceleri aşırı kiloluydum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum biri de bana yüzün toplanmis gibi bişey dedi😒
Canım bana ilk hamileligimde yüzüme karşı şöyle denildi "suratını arı sokmuş gibi ehehehe" insanlar çok patavatsız..
Kızlar annemi haftaya perşembe ameliyata alacaklar vajinadan rahim ve miyomlar alınacak mesane toparlanacak inşallah hemen toparlar yanıma çağırdım burda ol diye dua edin🥲 toparlanması kısa sürer inşallah tedirginim biraz gurbetteyim
Rabbim şifa versin inşallah tez vakitte toparlar 🤲🏻
Havuç suyu öneririm çok gördüm suyu arttırıyormuş
Kızıma hamileyken malesef hep su azlığı ile uğraştım doktorum havuç suyuyla başarmama pek inanamadı ama ben hergün havuç suyu içtim suyum çoğalmadı fakat azalma hızı yavaşlamıştı doğuma kadar idare etmişti çok şükür 🤲🏻
Ben oceanın demirini kullanıyorum tavsiye ederim hiç kabızlık yaşamadım hatta fazlasıyla yapıyorum söylemesi ayıp dshsdsdjh
Harika 😄🧿
haklısınız ilk şoku atlatınca bende takılmadım evladımızda bizde sağlıkla tamamlayalım süreci veririz kiloları
hiç takılma kızıma 67 kilo ile hamile kaldım bu benim için çok fazlaydı hayatımda hiç o kadar kilolu olmamıştım ayrıca boyumda kısa ama tüp bebek tedavisi ilaçlar stres derken 67 kilo olmuştum. 78 kg ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum ekstra çaba harcamadım çocuk peşinde koşarken ufaldım da ufaldım.. Şimdi herkes kızımın ablası sanıyor beni minyon da suratım olduğu için.
kızlar aranızda ciğer yiyen var mı ben dün ilk kez yarım ekmek arası ciğer kavurma yedim ama tedirgin oldum siz yiyor musunuz
Ben yedim ilk 3 ay içinde 2 kez. Nadir ve az miktarda olursa zarar vermez diye düşündüm kendi adıma ciğer en sevdiğim yiyecek 🥲
Kızlar bilir misiniz bilmem ama baba tarafım Rusya göçmeni ve orda doğum yapmadan 1,2 hafta önce kadınların göğüs ucuna hakiki tahin yağı ve zeytinyağı sürermişler göğüs ucu yumuşasın acısı olmasın diye eğer göğüs ucunun çok yara olacağını düşünenler varsa doğum öncesi deneyip yumuşatabilir. Acı cekme zorunda kalınmaz Hakiki olması gerekiyormuş
Buna o kadar katılıyorum kiii o kadarr!! Arkadaşlar ben kusmadim hamileyken ama çekmediğim dert kalmadı doğum sonrası da devam etti 😄 meme ucumun yara olmasını bırakın korkutmamak için bu güne kadar yazmadım ama madem konu açıldı, koptu evet çatladı ve zamanla koptu kanlı süt emzirdiğimi bilirim çığlık ata ata malesef. Lansinoh krem kullanıyordum ama faydayı sadece gerçek bir zeytinyağında buldum ara sıra ayva çekirdeğinden jel yapıp sürüyordum ayrıca tahin yağı da denemiştim ne varsa doğallıkta var 🤗
Kızlar ailenizde renkli gözlü olup bebeğine vuran var mı tabiki öncelik sağlık olması Allah’ın izni ile 🙏 baba tarafım full yeşil ve mavi gözlü ben ve erkek kardeşim ela gözlüyüz ama eşimin tarafı babası hariç hepsi kahve ve benim anne tarafımda kahve gözlü kızlarda renkli gözü çok seviyorum inşallah dedesine çeker birisi yeşil gözlü birisi ela gözlü ama kahve baskın oluyor sanırım
Ailemde herkes renkli gözlü gamzeli falan dedelere kadar.. Ben hariç 😄 çocuğum annesine benzedi canım benim. Neyse 2. Çocuk belki en azından babasına benzerse gamzeli olur diyorum 😄😄

kizlar 2-3 gündür geceleri cok kustugum zaman bogazımda yani yemek borumda asırı yanma ve acıma oluyor su icerken bile acıyor bu yanma nasıl gecer

Kızlar 16. Haftamdayım gece uyurken karnımın sol tarafının şişip sertleştiğini gördüm hafif okşar okşamaz dağıldı şeylik normale döbdü karnım. Henüz erken bir hafta değil mi bebeğin toplanması için başka korkulacak bir şey olabilir mi (2 gecedir oluyor gündüzleri hiç olmadı) başına gelen nolur yapabilir mi veya bilgisi olan💙

Hemen bakayım oraya. Çok sağolasın. 🤗

İkizlerimin ismi, Amine - Abdullah
Minigimin ismini Asude mi olsa diye düşündüm. Herkes söylemesi zor diyor 🙈
Önerilere açığım tabi ki
Hümeyra hz Aişenin lakabı ve sanki diğer isimlerin tarzına uyumlu gibi geldi. Peygamberimizin annesi babasının adını koymuşsunuz şimdi de hanımının adını koymuş gibi olabilir🥰

Back
X