• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Oyy maşallah kocaman olmuş sizinkiler ya ben 2 hafta geriden geliyorum 🤭
Tertemiz çıksın inşallah sonuçlar , bende özel hastanede muayene ücretlerini merak ettim , muayene ücretine mi dahil diye. Bakalım ben de bi araştırma yapıcam benim daha 1 ayım var
Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🫶🏻
İnşallah canım, hepimizin tertemiz sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻
Ben Bursada gideceğim. Fiyatını henüz bilmiyorum öğrendiğim gibi yazarım zaten. Ama 6-9 bin arasında okudum burada diğer şehirlerde

Kızlar alt karın, kasık bölgemde geceden beri ağrı hissediyorum. Dün şehir dışındaydım ve avm de biraz fazla dolaştım galiba bunun etkisi mi ya da miyom kaynaklı mi emin değilim bu durumla karşılaşan var mı. Sat 14+1.

Kızlar merhaba😄 ben de bugün tam 18 oldum. Bu hafta kontrollerimde detaylı ultrason için haftayı belirleyeceğiz :) yaklaşık 1 kilo aldım, öyle dikkat ettiğim söylenemez ama tatlı pek yemedim bu süreçte sanırım o yüzden almadım yeni yeni tatlı yer oldum 😄 hep ekşi tuzlu baharatlı yiyordum. Kızımın hareketlerini daha hiç hissetmedim önümüzdeki haftalarda bekliyorum

Kızlar alt karın, kasık bölgemde geceden beri ağrı hissediyorum. Dün şehir dışındaydım ve avm de biraz fazla dolaştım galiba bunun etkisi mi ya da miyom kaynaklı mi emin değilim bu durumla karşılaşan var mı. Sat 14+1.
Evet kendimi yorduğum zaman karın ağrım olabiliyor sağda solda aşağıda ya da. Bazen vajinaya vuran kramplarım olabiliyor, bunların hepsi normal ve beklenen şeyler.. ve tabii rahmimizde devamlı büyüyor 😇

Alışveriş yapmaya başladım, süt ile ilgili ürünleri aldım, çalışan olduğum için sonrasında sağım makinesi falan lazım olacak (biberon ve emzik daha almadım). Kıyafetleri de hallederim daha ama şu bebek arabası beşik oto koltuk vs benim çok kafamı karıştırıyor.. bez olarak da geçen indirimde gördüm sleepy aldım ilk onu denerim diye.. pişik kremi mustela almayı düşünüyorum.. şampuan Sebamed aldım, siz neler yaptınız biraz anlatsanıza fikir için 😊

Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🫶🏻
İnşallah canım, hepimizin tertemiz sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻
Ben Bursada gideceğim. Fiyatını henüz bilmiyorum öğrendiğim gibi yazarım zaten. Ama 6-9 bin arasında okudum burada diğer şehirlerde
Ben de max 9 bini gördüm ama bakalım o kadarı göze alabiliriz şükür. ✨

Evet kendimi yorduğum zaman karın ağrım olabiliyor sağda solda aşağıda ya da. Bazen vajinaya vuran kramplarım olabiliyor, bunların hepsi normal ve beklenen şeyler.. ve tabii rahmimizde devamlı büyüyor 😇
Teşekkür ederim bunları duyunca biraz rahatladım 😊

Kahvaltıdan sonra çarpıntı yaşayan var mı 😐 kahvaltı yaptıktan sonra biraz uzanıp dinlenmezsem kendime gelemiyorum. Bir de aşırı uykum geliyor artık 🥴

Ben dün doktora sordum, tam olarak nerede diye hani ona göre dinliyim hajwjak kendini dinleme her yerde şu an dedi 😄😄😄
Aynı soruyu sorup aynı cevabı aldım 😂 bebeklerimden biri sağ altta diğeri sol üstteydi. Muayenede ilk hissettiğim sağ alt olunca hocam ben bu çocuklardan neden birini hissediyorum diğeri güçsüz mü dedim bir baktık ikisi de sağdaymış meğer geziyorlar. Anneyi yanıltmaktan suçlusunuz. 😂😂

Aynı soruyu sorup aynı cevabı aldım 😂 bebeklerimden biri sağ altta diğeri sol üstteydi. Muayenede ilk hissettiğim sağ alt olunca hocam ben bu çocuklardan neden birini hissediyorum diğeri güçsüz mü dedim bir baktık ikisi de sağdaymış meğer geziyorlar. Anneyi yanıltmaktan suçlusunuz. 😂😂
Hahahaha hepimizde aynı sorular, bütün doktorlarda aynı cevaplar 😄😄

Alt karın kasık ağrısı bende de çok oluyor maalesef. Hatta bugün baya ağrım oldu. Dayanılmayacak kadar şiddetli değilse normaldie diye düşünüyorum çünkü başından beri var bende. Hatta bazen öksürürkende kasıklarım acıyor. Sizde pozitif düşünün, çoğu kadın yaşıyor çünkü bu tarz ağrılar☺️

Alt karın kasık ağrısı bende de çok oluyor maalesef. Hatta bugün baya ağrım oldu. Dayanılmayacak kadar şiddetli değilse normaldie diye düşünüyorum çünkü başından beri var bende. Hatta bazen öksürürkende kasıklarım acıyor. Sizde pozitif düşünün, çoğu kadın yaşıyor çünkü bu tarz ağrılar☺️
Çok hareket etmeyince iyi şimdi kalkıp yürüyünce evin içinde de ağrıyor hala.
Ama dediğiniz gibi şiddetli değil şu an şükür bazen unutuyoruz çok hareket edince kaslar yoruluyor galiba 😊

Çok şükür yolunda herşey, 20 haftalığım kıpır kıpır hissediyorum ama darbe şeklinde değil kayma şeklinde. Oğlusum umarım annesine tekme atmaya kıyamıyordur😂. Battaniye örmeye başlıycam elinde güzel modeller olan varsa paylaşabilir mii?
Aaa tesadüfe bak ben de battaniye örücem kızıma benim ki küçük tekmelerde atıyor arada çok şükür hissediyorum ama bu sefer de hissetmediğim gün acaba problemmi var diye düşünüp saçma senaryolar kuruyorum her vakti ayrı stres vallahi 😀🥰19+2 olduk bizde

Back
X