- 7 Temmuz 2025
- 257
- 375
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.821
Vallahi kabus gibiay resmen okuması bile travmatik biz bide bunları yaşıyoruz![]()
Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Umutluyum az kaldı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi kabus gibiay resmen okuması bile travmatik biz bide bunları yaşıyoruz![]()
Evet oral kesilip damar yolu ile beslenme başlanıyor6 gün olnuştu ve yapılan tüm tedavilerde takılan ilaçlarda hiç düşmedi ilk 2 gün apızdan beslenme yasaktı damardan beslendim . Evde 2 evlad olunca benm işime geldi bide dediğim gibi durumumdan haberim yoktu 1 hafta sonraki kıntrolde dr yeniden yatış dedi bu değerlerin cok kötü dedi acil ise gerek yok dediprotein vs de cık ıştı idrarda ekstra tek bildiğim değerler kötü sonra zaten karaciğer değerlerim yükseldi onla uğraştım
Gerçekten canım çok tuhaf bir his ve bundan sonra hep istiyorsun ama hep olmuyorMaşallahçok sevindim senin adına da çok farklı ve güzel bı his ben baya tuhaf hissettim kendimi sende de öyledir büyük ihtimal
![]()
Benim doktor fazla buldu gebelik boyu Max 15 kilo isteriz dedi. Doğru olan doktorun dediği aslında. Çünkü son aylar asıl kilolar alınıyor. Tatlıyı azalt dedi sadece.Ben 14 haftada 5 kilo aldım sorun olur vs demediler
Psikopat gibi kendimi dinliyorum sürekli hauqhahaGerçekten canım çok tuhaf bir his ve bundan sonra hep istiyorsun ama hep olmuyor![]()
Günde bir kaç kez artık en çokta babası konuşunca kıpır kıpırNadir mi oluyor peki yoksa çok hareketli mi günde bikac kez gibi mi
Merhaba, biz bebek arabası aldık uzun araştırmalar sonucunda. Onun haricinde ufak tefek bebiş kıyafetleri aldımkızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum![]()
Doç. Dr. Gürsoy Pala canımSoyadını biliyor musun doktorun ??
Teşekkür ederim bu aradaaa![]()
hangi marka model aldın :)Merhaba, biz bebek arabası aldık uzun araştırmalar sonucunda. Onun haricinde ufak tefek bebiş kıyafetleri aldım![]()
Bakalım doğum özelde olursa tekrar bir şansımı denerim kabul ederlerse ama şehir hastanesinde falan doğum olursa sezaryen olacağım garanti gibi. Derinceye gitmiş kızımın doktoru öyle tatlı bir insan ki, devlet hastanesine geçmiş yeniden nedense. Yakınlarda olsa kesinlikle ona giderdim görüp görebileceğim en nazik doktorduYa neden önermedi. Ben çok dra sordum. Instagram dahil Seyfettin özvural var hatta. Kesi dikeyze yapablrsnz dedi.benm 7 yıl geçti ve masallah 1 kez bile sızlamadı. Biz +1 annelerin normal doguma cok ihtiyacı vargerçekten dr.da bitiyor iş bu gdecegm özeldeki dger Dr. Da çok ilgileniyormuş. devlette cinsiyeti gorulmezse hemen ona gdecegm 1 hafta sonrası gorurse de 2 hafta sonrasına bırakacagm
ne guzel iyi dra denk gelmsssn. Ben sakaryalıyım kendi evim deorada inşallah bu yıl donecegz yazın tamamen. Orada gelmeden yazın araştırma hastanesinde Bir dr vardı ınanlmaz ılglydı suan doguda gördgm hastanelerden snra gözünü seveyim dyorum bizim oradakı devletn
ama nasip olmayacak dogum yaza gelmeyecek malesef
Bebek arabamız kızımdan dolayı vardı anne yanı için ufak bir beşik almıştım ama uzun süre yatamamıstı ve dönmeyi çok seven bir bebekti rahat edememisti, abim park yatağımızı vereyim dene dedi ve neden en başından beri kullanmadım demiştim. Şimdi bu bebeğime direk park yatak alacağım kesinliklekızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum![]()
Bebek arabası, anne yanı ve ana kucağı aldım benkızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum![]()
Peg perego vivace aldık. Ana kucağı ile birliktehangi marka model aldın :)
Benimde 29 ekimde 20.haftaya girmiş olucamDetaylıya ne zaman gideceksiniz kızlar ben 20+1 e randevu buldum erken değil demi ?