• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Bursada olan hamişler için bilgilendirme 🙈
Tomokay ile görüştüm detaylı ultrason için. Hangi hastane olduğunu sordular, 6bin₺ dediler. 45 dk sürüyormuş. 2 doktor varmış, 1 tanesi prof. Ücretlendirme değişmiyormuş doktor seçimi ile. Tek gebelik için bu fiyat.

Ama puset aldık kızımdan dolayı bı tane vardı bı tane daha aynı markanın aldım pregoydu anne yani beşik vardı kızımn ondan da bi tane daha aldım ama kucağı da elektrikli var bakalım onu da doğduktan sonra bakacağım sevmezlerse boşuna almayım diye bide mama ısıtıcı aldım eller serbest pompa aldım ikizler icin

Kızlar burada özel bir kliniğe gidiyorum benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane 1, 1 buçuk saatlik mesafede. Bulunduğum şehirde ise tek özel hastane var.
Sizce kısmetse alıştığım doktordan dolayı diğer şehre mi gitmek mi mantıklı yoksa buradaki özel hastaneyi mi düşünsem. Tabii sezaryen için söylüyorum.

Demir ilacının yan etkisinden bıkmış biri olarak yeni demir ilacı aldığımda yazarım demiştim, doktor ferrum sıvı formül yazdı ilaç minik flakonlar halinde, günde 1 sabah kullanım şeklinde devam edeceğim. Kullanan var mı? Yormaz bu seni dedi umarım öyle olur zira ben inanılmaz bir bağırsak sorunu yaşadım geçenlerde yediğim birsey dokundu ne yesem düzelmedi ve dur yaa dedim şu bıraktığım demir ilacından içeyim ve o beni hemen ertesi gün yeniden kabız yaptı o kadar kötü ki o ilaç 😄 nefretliiikk!
Canım ben ocean aldım bildiğin ishal yaptı rahatladım onu kullanıcam bundan sonra kabızlık korkulu rüyam

Kızlar burada özel bir kliniğe gidiyorum benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane 1, 1 buçuk saatlik mesafede. Bulunduğum şehirde ise tek özel hastane var.
Sizce kısmetse alıştığım doktordan dolayı diğer şehre mi gitmek mi mantıklı yoksa buradaki özel hastaneyi mi düşünsem. Tabii sezaryen için söylüyorum.
Canım bu aralar seni yormaz belki ama sezeryande olsa bulunduğun yer daha mantıklı gbi o yıl gozunde büyüyor insanin son zamanlara doğru sanki

kızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum :KK24:
Ben dün baktımmm 🥰
Anne yani için kraftın bir modeline baktık çok güzeldi depoda olmadığı için alamadık ama onu alırım muhtemelen
Bebek arabası almak bana çok zor geldi , benim için önemli olan hafif olması bir de tek elle kapama açma olması onda da yine kraft ın Kenya modeli var onu beğendim ama cybex te bakıyorum ikisi arasındayım şu ab

Kızlar merhaba. Sabahtan beri belimin sağında kemiğin üst tarafına ağrı girip çıkıyor, var mı böyle bir şey yaşayan. Endişelenmeye başladım.

Ben dün baktımmm 🥰
Anne yani için kraftın bir modeline baktık çok güzeldi depoda olmadığı için alamadık ama onu alırım muhtemelen
Bebek arabası almak bana çok zor geldi , benim için önemli olan hafif olması bir de tek elle kapama açma olması onda da yine kraft ın Kenya modeli var onu beğendim ama cybex te bakıyorum ikisi arasındayım şu ab
Maxi cosi leona da aynı şekilde kolay açılıp kapanabilen ve 2 yönlü kullanılıyor aynı zamanda krafttan daha hafifti sanırım.araştırdım biraz kullananlara da sordum öneririm

Maxi cosi leona da aynı şekilde kolay açılıp kapanabilen ve 2 yönlü kullanılıyor aynı zamanda krafttan daha hafifti sanırım.araştırdım biraz kullananlara da sordum öneririm
Bakarım vallaa , hiç bilmediğim bi alan olduğu için o kadar zorlandım kii bakarken fikir olsun diye baktık ama kafam karıştı çok 🥹
Teşekkür ederim canımm 💖

Ben dün baktımmm 🥰
Chicco bellagio, maxi cosi leona, peg perego city loop. Üçü arasında kalmıştım ben. Kapanma olarak en kolayı chicco. Ağırlık olarak benzer geldiler bana, kişiden kişiye değişebilir belki. İndirimde peg perego olunca bir tık daha çok içime sinince onu aldım ben 🫠

Kızlar merhaba. Sabahtan beri belimin sağında kemiğin üst tarafına ağrı girip çıkıyor, var mı böyle bir şey yaşayan. Endişelenmeye başladım.
Bir de bazen hamile olduğumu unutup ağır kaldirma, ani hareket gibi şeyler yapıyorum. Dün akşam dolap içinde ağırlık altından zorlanarak battaniye çektim, çok mu zorladım acaba. Gece de sirt üstü yatarken hapsirma gelince orasi kasildi, belki de hâlâ onun agrisidir🙈

Leona2ye çok ısınmıştım ben de ama emniyet kemeri bebeğin tam kulağına geliyor yorumları çok gördüm kararsız kaldım sence nasıl?
İnanın ben de çok araştırdım. Ama maxi cosinin oturma kısmı bize çok küçük geldi. 1.5 yaşında bir bebek vardı onu oturttuk ancak sığdı. Oturma kısmının büyüklüğüne de mutlaka bakın. İri bir çocuk olursa uzun soluklu olmayabilir

Back
X