• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
İnanın ben de çok araştırdım. Ama maxi cosinin oturma kısmı bize çok küçük geldi. 1.5 yaşında bir bebek vardı onu oturttuk ancak sığdı. Oturma kısmının büyüklüğüne de mutlaka bakın. İri bir çocuk olursa uzun soluklu olmayabilir
Oto koltuğu konusunda Besafe derim
Adac testlerinde en başarılı marka
Oğlumda kullandım çok memnun kalmıştım
Kumaşı, 3 kademeli oturma ayarı, kemerinin bağlama rahatlığı her açıdan Besafe

Oto koltuğu konusunda Besafe derim
Adac testlerinde en başarılı marka
Oğlumda kullandım çok memnun kalmıştım
Kumaşı, 3 kademeli oturma ayarı, kemerinin bağlama rahatlığı her açıdan Besafe
Bunu çok duydum ileride yaşı büyüyünce düşünüyorum🥰
Yenidoğan almıştık bebek arabasıyla birlikte biraz eskisin😂

Bi de dhaa rahat dışarıyı izliyorlarmış besafe de doğru mu

Bunu çok duydum ileride yaşı büyüyünce düşünüyorum🥰
Yenidoğan almıştık bebek arabasıyla birlikte biraz eskisin😂

Bi de dhaa rahat dışarıyı izliyorlarmış besafe de doğru mu
Doğru yükseklik ve oturuş pozisyonlarında yapılabilinen ayar sayesinde bebekler dışarıyı rahat izleyebiliyor

Canım ben ocean aldım bildiğin ishal yaptı rahatladım onu kullanıcam bundan sonra kabızlık korkulu rüyam
Bunda da kötü gidersem onu alacağım. Teşekkür ederim.🌸
Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık😂
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni😂
Benim kızımda martta doğdu o yüzden mevsim olarak tecrübeliyim😄 havalar doğduklarında tabiki soğuk oluyor ama 3-6 giysileri yazlık alın artık 🥰 uzun kıyafetler alınacaksa da incelere geçilmeli artık tabiki yaşanan bölge ve ev sıcaklığı da göz önünde bulundurularak. O yıllarda haziranın sonuna doğru tamamen kısa kolluya geçmişim şimdi baktım da 🤗 yaz kış serin bir evim vardı, şuanki evimde haziran başında geçerim gibi geliyor yaz vaktinde gelirse 😄😄

Kesinlikle tecrübeli bir anne olarak hantal, ağır travel tarzı ALMAYIN.cok külfet insana. Kızım 9 aylıkken kabin boya gecmiştik sağ elimle tek elle acıp kapıyordum ınanlmaz rhat hala dha sapasağlam şimdı bebişim kullanacak inşallah
Evet evet çok haklısın. Bakalım gidip görerek almak daha güzel internetten almaktansa , daha var zaten zamanımız bakıcam bol bol ✨teşekkür ederim 💖

En geç ben öğrenicem galiba neredeyse 20+6 olucaz kontrol günü 😂

Bebek arabası kraft Tokyo plus aldık biz, oturma ünitesi olduğu yerde dönebiliyor üniteyi çıkartıp çevirmek daha zor olur diye düşündük hadi de geldi baktığımız diğer travel sitemlere göre ☺️ park yatak alıcaz anne yanı olarak da, Elele bonte 2 modelini beğendim önümüzdeki ay sipariş vericem, kanguru için babybjörn düşündüm move 3D modelinin yorumları çok güzeldi ondan alıcaz galiba 😅
Ben bonte aldım kaliteli gerçekten

Ya masallah kızlar bebek arabası vs konuşulur olmuş. Ben hiç bir şey araştırmıyor almak istemiyorum ya

Kızlar doktor bana yenidoğan almamı önermedi benim boyum 1.70 üstü eşim 1.90 üstü doktor muhtemelen 54 cm felan doğar dedi hiç biri olmazmış hep 0,3 aylık almak zorundayım eğer eşleriniz ve sizin boyunuz uzunsa yenidoğan önermiyorlar 😂

Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık😂
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni😂
Ben mart için normal hastane çıkışı tarzı ile atlatip Nisanda ona göre almayı düşünüyorum

Prego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyor
Bende istanbuldayim ama Chicco çok geniş değil ve üst üste olan modeller genelde hantal oluyor. Istanbuldayim bende bizim bura yokuşlu artı hantal araba beni maf eder. Ilk çocuğumda travel sistem almıştım sonra pişman oldum sürmesi zor diye. Chicco siyah alcam kabinboy tek elle zorlanmadan kapaniyor

Kızlar doktor bana yenidoğan almamı önermedi benim boyum 1.70 üstü eşim 1.90 üstü doktor muhtemelen 54 cm felan doğar dedi hiç biri olmazmış hep 0,3 aylık almak zorundayım eğer eşleriniz ve sizin boyunuz uzunsa yenidoğan önermiyorlar 😂
Valla bizde öyle uzunuz ama ilk çocuğum gununde doğmasına rağmen normal yenidoğan kıyafeti oldu 😏

Back
X