• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Rahim kasları ile alakalı büyüdükçe ağrı yapar demişti ama magnezyum içiyorum onu yazdı azaldı biraz ağrılarım çok şükür
Bende içiyorum bi kaç gündür magnezyum. devam ederse gideyim en iyisi doktora zaten kontrol süremdeyim.

İ
Heer türlü yatıyorum 🥲 en çok sırt üstü çünkü son zamanlar, 5 aylık olduktan sonra artık dikkat etmek gerekecek ve ben alışamıyorum uyku kalitem düşüyor bari son zamanları iyi değerlendireyim diyorum 🤗 yalnız artık yüz üstü yatarken biraz karnım büyüdü bir ayağımı karnıma çekince hafif boşluk oluyor o şekilde daha rahatım 😄
Ben de o şekilde yatıyorum yoksa karnım izin vermiyor sırt üstü sevmiyorum zaten çok şükür😂

15+2 yim bugün. Kilom 51.3-51.6 arası değişiyor artık 2 gün önce Bi tartıldım 50.90 kg çıktım hayır niye kilo veriyorum sonra ertesi gün yine artıyor her şeyden endişe duyuyorum rahat edemiyorum ya valla çok bunaldım

ahh işte rahat olabilsem keşke ama yok olmuyor hep kötü düşünceler geliyo aklıma ya bebeğe karnımda bi şey olduysa ya kalbi durduysa vs diye atamıyorum bu düşünceleri kafamdan
Hiç sıkıntı yapmayın çok yorum okudum 7 8 aylık hamile olanlar hiç kilo almadıklarını bazıları verdiklerini bile yazmişlardı bı forumda kötü birşey olsa onun verdiği bı sinyal oluyor şiddetli karın agrisi veya kanama gibi kilo almak ya da almamak sizle alakali bişey bebeğin beslendiği şeyler var bende 5 kilo aldım en baştan beri ama duruldu şu aralar doktora gidince hep bebeğin gelişimi önden gidiyor diyor zaten takviye vitamin veya demir ne eksikse vermiştir doktor onlar tolere ediyor kötü düşünüp strese girmeyin boşuna herşey güzel olacak bilincinde olun ki bebiş de içerde rahat olsun 💕

Güzel annişler saçını boyatan var mı aranızda ben 15+3 oldum ve artık diplerim baya kötü görünüyor sarı saç turunculaştı alttan da 5 6 cm siyah araları beyaz dolu dibim geldi beni rahatsız ediyor çok bı delilik yapıp kuaföre randevu aldım yarın organik boya alıp gideceğim ayrıca haftaya kuzenimin düğünü var daha fazla bu görünümde kalamazdım normalde bakımlı olunca 4 ay saç boyatmamak psikolojik olarak yıpratıyor sanki umarım birsey olmaz ya o konuda endişeliyim ama araştırmalarıma göre 12. Haftadan sonra amonyaksız boya kullanabilirmişiz kullanan var mı?

Güzel annişler saçını boyatan var mı aranızda ben 15+3 oldum ve artık diplerim baya kötü görünüyor sarı saç turunculaştı alttan da 5 6 cm siyah araları beyaz dolu dibim geldi beni rahatsız ediyor çok bı delilik yapıp kuaföre randevu aldım yarın organik boya alıp gideceğim ayrıca haftaya kuzenimin düğünü var daha fazla bu görünümde kalamazdım normalde bakımlı olunca 4 ay saç boyatmamak psikolojik olarak yıpratıyor sanki umarım birsey olmaz ya o konuda endişeliyim ama araştırmalarıma göre 12. Haftadan sonra amonyaksız boya kullanabilirmişiz kullanan var mı?
Ben boyadım sıkıntı olmadı

İdrar yolu enfeksiyonu vardı zaten üzerine de grip oldum. Kanda crp oranı coşmuş. 2 gün kaldım 2 doz desefin serum takıldı. Gebelerde kullanımı güvenli denildi.
Crp kaç çıkmıştı hatırlıylr musunuz? Ben de şu an aynı durumdayım crp 58 .. Üç kere antibiyotik kullandım iye yüzünden. Sonunda kültür testim iyi çıktı. Şu an grip olduğum için crp bakıldı ve 58. Yatırırlar mı acaba

2. Çocuk olunca herhalde öyle oldu canım. 2. De erkek olunca ilkteki kadar heyecanlı olmuyor böyle şeyler sanırım 🤭 birde 30 kadar bi şey almayi düşünmüyorum diye bakmıyorum
Bende ikiz olmasa almadan durabilirdim sanırım benimde ikinci gebeliğim ama erken doğumdan da korkuyorum açıkcası bakalım zaman ne gösterecek Rabbim hepimiz için sağlıklı doğumlar nasip etsin

ben geçen hafta boyadım komple saçlarımı amonyaksız boyayla doktorum boyayabilirsin temiz hava alarak ve amonyaksız boyayla boya dedi. endişelenme biz mutsuz olunca bebişlerde mutsuz oluyor o yüzdenn boya gitsin 🩵

15+2 yim bugün. Kilom 51.3-51.6 arası değişiyor artık 2 gün önce Bi tartıldım 50.90 kg çıktım hayır niye kilo veriyorum sonra ertesi gün yine artıyor her şeyden endişe duyuyorum rahat edemiyorum ya valla çok bunaldım

ahh işte rahat olabilsem keşke ama yok olmuyor hep kötü düşünceler geliyo aklıma ya bebeğe karnımda bi şey olduysa ya kalbi durduysa vs diye atamıyorum bu düşünceleri kafamdan
Benimde oyle kilo alamiyorum ilk gebeligimde de diyetisyenle 9 kilo anca aldim bebegim 3200 gayet guzel dogdu. Suan hala hic kilo almadim doktora gittim endiseyle bebegimin kilosu ve boyunun tam 1 hafta önde olduğunu gayet güzel beslendigini yediklerimin sadece ona gittigini soyledi.

Oyuzden kafaniza takmayin bende cok takiyordum ilk gebeligimde ama hic gerek yokmus.
onemli olan ne yediginiz, ben yogun protein agirlikli basit karbonhidratten fakir kaliteli karbonhidrat ve bolca sebze meyve ile besleniyorum . Tatli asla yemiyorum cunku tatliyla hic aram yok

Son düzenleme:
Selam kizlar, 2-3 gundur sol kalcamda inanilmaz bir agri oluyo kas sıkısmasi gibi internetten arastirdim siyatik piriformis kası agrisi falan yaziyor dayanamiyorum yururken de kasiyor. Bu sekilde agrisi olan var mi napiyosunuz tum hayat kalitem dustu
Eger siyatikse tek cozumu esneme hareketleri ve spor benim ilk gebeligimde de oldu kalcama sonra bacagim kadar iniyordu. Duzenli spor ile hamileligim sonuna kadar kontrol altina almistik simdi bir kaf kez yone oldu spor ile gecti.
Youtubede cok fazla video var mutlaka onlari yapin hepsi cok ise yarar

Yok geç değil az çıkmış zaten çatlamamışsın son aylarda çatlıyorlar genel olarak. Zaten gerilmeye başladıktan bir süre sonra kaşıntı başlıyor, kaşıntıdan sonra da çatlama başlıyor. Ben kaşıntı hissettiğimde hep daha bol sürüyordum ve son haftalarda sürme sıklığını artırmıştım devamlı gerilip kaşınıyordu şükür çatlamadan doğurdum 40+2de
Oyy maşallah 💖
Karnımda kaşıntı çok çok nadir bi iki kere hissettim . Normalde göbeğim neredeyse hiç yoktu . Ondan herhalde az bile çıkınca göbekte ne olduğunu şaşırdı 😅

Selam kizlar, 2-3 gundur sol kalcamda inanilmaz bir agri oluyo kas sıkısmasi gibi internetten arastirdim siyatik piriformis kası agrisi falan yaziyor dayanamiyorum yururken de kasiyor. Bu sekilde agrisi olan var mi napiyosunuz tum hayat kalitem dustu
Bende de var. Romatizmal bi ağrı gibi geçen gece ağlıcaktım gün için de de bacağım kasıyor ara ara . Sebebini bilemiyorum ama bebeği etkilicek kötü bi şey olduğunu düşünmüyorum muhtemelen belki hamileliğin bi getirisi olabilir. Doktora falan da sorma gereği hiç hissetmedim.

Back
X