• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Kızlar göğüs uçlarınız ağrıyor mu? Benimkiler aşırı hassas pluyor bazen ve aşırı kuru ağrılı sütyen giymesem bile. Şu anda da öyle. Göğüs ucu keemi mi kullanayım hangisini kullanayım kullanacaksam acil destek 😒😒

Selam kizlar, 2-3 gundur sol kalcamda inanilmaz bir agri oluyo kas sıkısmasi gibi internetten arastirdim siyatik piriformis kası agrisi falan yaziyor dayanamiyorum yururken de kasiyor. Bu sekilde agrisi olan var mi napiyosunuz tum hayat kalitem dustu
Benim de sağ kalçamda var :( 14+4'teyim. Yaklaşık bir ay önce hafif şekilde başladı, son zamanlarda ise oldukça arttı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyorum ya da yatakta dönmek çok zor oluyor. Geçen gün temizlik yaptıktan sonra yürümekte bile zorlandım. O günden beri kendimi fiziksel olarak hiçbir şekilde zorlamıyorum.

Salı günü doktor randevum vardı. Siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. İlk seansa salı günü gideceğim.
Bunun dışında internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız oldukça fazla egzersiz önerisi bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim de sağ kalçamda var :( 14+4'teyim. Yaklaşık bir ay önce hafif şekilde başladı, son zamanlarda ise oldukça arttı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyorum ya da yatakta dönmek çok zor oluyor. Geçen gün temizlik yaptıktan sonra yürümekte bile zorlandım. O günden beri kendimi fiziksel olarak hiçbir şekilde zorlamıyorum.

Salı günü doktor randevum vardı. Siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. İlk seansa salı günü gideceğim.
Bunun dışında internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız oldukça fazla egzersiz önerisi bulabilirsiniz.
Dediginiz gibi yatakta donemiyorum yuruyemiyorum. Bugun ise gidicektim nasil gidicem bilemiyorum. Kafayi yicem yururken ciddi aci veriyor dun aksam agladim acisindan

Kızlar göğüs uçlarınız ağrıyor mu? Benimkiler aşırı hassas pluyor bazen ve aşırı kuru ağrılı sütyen giymesem bile. Şu anda da öyle. Göğüs ucu keemi mi kullanayım hangisini kullanayım kullanacaksam acil destek 😒😒
Benim de böyle canım lansinoh un göğüs ucu kremini sürüyorum çok iyi geliyor karnımı yağlarken kullandığım yağı da sürüyorum bazen

Oyy maşallah 💖
Karnımda kaşıntı çok çok nadir bi iki kere hissettim . Normalde göbeğim neredeyse hiç yoktu . Ondan herhalde az bile çıkınca göbekte ne olduğunu şaşırdı 😅
Kaç haftalık oldu şu an 🙈 benim bunda erken çıktı😅 sanırım 2. gebelik diye, ilk gebeliğimde 20 haftalık fotoğraflarıma bakıyorum sadece hafif çıkıntı var yok gibi 😅

Benimde oyle kilo alamiyorum ilk gebeligimde de diyetisyenle 9 kilo anca aldim bebegim 3200 gayet guzel dogdu. Suan hala hic kilo almadim doktora gittim endiseyle bebegimin kilosu ve boyunun tam 1 hafta önde olduğunu gayet güzel beslendigini yediklerimin sadece ona gittigini soyledi.

Oyuzden kafaniza takmayin bende cok takiyordum ilk gebeligimde ama hic gerek yokmus.
onemli olan ne yediginiz, ben yogun protein agirlikli basit karbonhidratten fakir kaliteli karbonhidrat ve bolca sebze meyve ile besleniyorum . Tatli asla yemiyorum cunku tatliyla hic aram yok
Ay maşallah ne güzel. Valla ben yediklerime aşırı dikkat edemiyorum özellikle sabahları canım bi şey istemiyor. Tatlı bende pek yemiyorum canım çekmiyor aslında bizim bebek de en son 5 gün falan önden gidiyordu ama insan rahat edemiyor nedense annelik bi delilikkkkkkk

Dediginiz gibi yatakta donemiyorum yuruyemiyorum. Bugun ise gidicektim nasil gidicem bilemiyorum. Kafayi yicem yururken ciddi aci veriyor dun aksam agladim acisindan
Magnezyumu bir danış doktoruna bence. Cumartesi günü randevum vardı, ağrı geri dönüyor gibi dedim takip et ilerlerse bir de kalsiyum ekleyelim dedi. Yürüyüş ilk zamanlar çok zorladı beni. Ama gün geçtikçe iyi gelmeye yürümediğim zaman ağrımaya başladı hatta.
Seni çok iyi anlıyorum 😞 ilk ağrıdığı zaman yatakta sağdan sola dönemiyordum 😞

Merhaba kızlar. 19+6 dayım. Ara kontrole gittim. Bebek iyi çok şükür. Plasenta öndeymiş bizim. Çok hafif ve derinden hissediyorum ondanmış. Suyu vs de iyiymiş. Haftaya detaylı var. İnşallah sağlıkla tamamlarız. Göbüşü önden gidiyormuş. Sağlıklı anlamına gelir dedi dr.

Bende ikiz olmasa almadan durabilirdim sanırım benimde ikinci gebeliğim ama erken doğumdan da korkuyorum açıkcası bakalım zaman ne gösterecek Rabbim hepimiz için sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bunu bende çok araştırdım ama genelde beklenen doğum tarihinden 1 ay öncesinden itibaren beklemeye başlayın diyorlar benim zaten sezeryan olacak büyük ihtimal çünkü diğer kızım 2 yaşında

Canım yeni görüyorum kusura bakma ben bitkisel bir takviye kullanıyorum hiçbir doktor ilaç kullanmama izin vermedi hala her gün ataklarla geçiyor zorlanıyorum ama bu takviye biraz sakinleştiriyor beni inşallah lustral işine yarar bana vermediler 🤦🏻‍♀️
Yaradı canım daha iyim başka doktorla görüş veriyolar

evettt garip bi kaşıntı da var.. süt doluyor memişlere

Back
X