- 9 Kasım 2024
- 233
- 285
- 18
- 26
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.201
Ben 20+1 e aldım üniversite hastanesinden bulamasaydım özel 4700 demiştiBen de 22+0 ye randevu aldım perinatologa.
6000 tl burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 20+1 e aldım üniversite hastanesinden bulamasaydım özel 4700 demiştiBen de 22+0 ye randevu aldım perinatologa.
6000 tl burada
Ben de 19+1 10 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım hala iştahsızlık ve mide bulantısı devam15+4 şimdiden 6 kg![]()
İyi yapmışsın hayatım, ben de 20+1 e randevu aldım bakalım daha var tabi bugün 17+5 imÇınarlıdan devam canım ben radyoloji bakıyor ama aldım. 22+3e denk geliyor erken randevu vermek istedi ama anca uygunluk oluyordu bana da. Sen nasılsın bebişin nasıl![]()
Bak uyku pozisyonundan bahsediyorduk. Şimdi uyandım. Sırt üstü uyandım kaç saat öyle uyudum bilmiyorum. Gerildim ya inşallah bebişe zarar vermemişimdirİyi yapmışsın hayatım, ben de 20+1 e randevu aldım bakalım daha var tabi bugün 17+5 im
İnşallah sonuçlar güzel gelir rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkizlar herkese yorumları ve tecrübeleri için teşekkür ederim eurofins firmasına fetal için kan verdim bugün evden gelip aldılar. doktorum direk bu firmaya yönlendirdi inşallah güzel sonuclar aliriz suan tek duam
Merhaba, nasılsın şimdi? Sağ bel kemiğimde 1 gün boyunca ağrı oldu benim de, ertesi gün geçmeseydi doktora gidecektim. Umarım senin de geçmiştir.Kızlar dünden beri sağ böbrek tarafım ağrıyor. Önce bel kemigimde hissediyordum şimdi de sağ yan tarafım aciyo ve rahatsiz edici. Rahim büyümesi vs bunun o ağrıyla ilgisi var mı acaba? Yoksa bir doktora gitmeli miyim bilemedim.
Amniyosentez benzeri bir işlem yapıldı ondan temiz çıktı sonuçlar.İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Hayır hayır bi şey olmamıştır, doktorlar sırt üstü uyanınca da endişelenmeyin pozisyonunuzu değiştirin diyor. Kendini strese sokmaBak uyku pozisyonundan bahsediyorduk. Şimdi uyandım. Sırt üstü uyandım kaç saat öyle uyudum bilmiyorum. Gerildim ya inşallah bebişe zarar vermemişimdir![]()
Çok teşekkür ederim canım valla kurdum durdum neyse okuyunca iyi geldiHayır hayır bi şey olmamıştır, doktorlar sırt üstü uyanınca da endişelenmeyin pozisyonunuzu değiştirin diyor. Kendini strese sokma
Benim doktorum sırt üstü yatınca çarpıntı nefes darlığı falan olmuyorsa sıkıntı yok bebeğe bir zarar vermezsin ilk zararı den görürsün sonra bebek dedi haberin olsunBak uyku pozisyonundan bahsediyorduk. Şimdi uyandım. Sırt üstü uyandım kaç saat öyle uyudum bilmiyorum. Gerildim ya inşallah bebişe zarar vermemişimdir![]()
Ay çok teşekkür ederim valla uyandım uyuduğum uyku korkuyla zehir olduBenim doktorum sırt üstü yatınca çarpıntı nefes darlığı falan olmuyorsa sıkıntı yok bebeğe bir zarar vermezsin ilk zararı den görürsün sonra bebek dedi haberin olsun![]()
Allah şifa versin. 16. Haftamdan beri ara ara beni de çok zorluyor. Ve benim de 3 dişim birden ağrıyor. 3 hafta önce doktorun antibiyotik vermişti rahatlamıştım. Bugün o kadar beter ağrıdı ki. Şuan rahatım ama gündüz çok kötüydüm. Eğer devam ederse gidicem doktora tekrar. Diş hekimine falan da gittim. Ama pek sallamadılar beni. Biri devlet biri özel klinikti. İşlerimi halledemedim. Bugün de cenazemiz vardı gidemedik. İnşallah tekrarlamaz. Dişlerim sapa sağlamdi. 2 3 senedir peş peşe çürüyorlarKızlar diş ağrısından ölüyorum
3 tane dişim birden çok ağrıyor ve maalesef kanal olması gerekiyor
Yarın kadın doğumdan onay aldıktan sonra dişçiye gideceğim tekrar
Çok tedirginim![]()
bebiş şu an çok güvenli yerde böyle endişeleriniz olmasınÇok teşekkür ederim canım valla kurdum durdum neyse okuyunca iyi geldi![]()
ılık sütKızlar akşamdan itibaren midem çok ağrıyor hemen kesecek yöntemi biliyorsanız lütfen söyleyin Allah için![]()
Gecmis olsun senin 2. Hamileligin mi ?Allah şifa versin. 16. Haftamdan beri ara ara beni de çok zorluyor. Ve benim de 3 dişim birden ağrıyor. 3 hafta önce doktorun antibiyotik vermişti rahatlamıştım. Bugün o kadar beter ağrıdı ki. Şuan rahatım ama gündüz çok kötüydüm. Eğer devam ederse gidicem doktora tekrar. Diş hekimine falan da gittim. Ama pek sallamadılar beni. Biri devlet biri özel klinikti. İşlerimi halledemedim. Bugün de cenazemiz vardı gidemedik. İnşallah tekrarlamaz. Dişlerim sapa sağlamdi. 2 3 senedir peş peşe çürüyorlar![]()
bebiş şu an çok güvenli yerde böyle endişeleriniz olmasın![]()
Evet 2. GebelikGecmis olsun senin 2. Hamileligin mi ?