- 24 Ocak 2023
- 773
- 1.072
- 43
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.341
BendeBenimkine iştah denilmez o zaman sürekli açım ya ben napcan böyle![]()

Yemekten kalktıktan 10 dk sonra acıkıyorum

Sonra gelsin kilolar tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeBenimkine iştah denilmez o zaman sürekli açım ya ben napcan böyle![]()
15+6 ben de 6 kilo aldım ama umrumda değil![]()
Ay tek değilmişim bu konuda pardon ama çok sevindimBende
Yemekten kalktıktan 10 dk sonra acıkıyorum
Sonra gelsin kilolar tabi![]()
Sevin sevin ben varım hahahahaAy tek değilmişim bu konuda pardon ama çok sevindimburda hamile bı arkadasim var beraber yürüyüş yapiyoruz 28. Haftada kilo verdim eskiye göre diyo ki hamile olduğunu kimse anlamiyo bana da gören 4 aylık olmama rağmen aa hamilesin diyo delircem
![]()
Bulantı var mı pekiAy ne guzel ben kiloya alışık olmadığım için hafiften psikolojim bozuluyo gibi Allah'tan eşim arada kilo değil o bebiş diyip teselli ediyoda bu daha başlar son 1 haftadır hiç doymuyorum ne yiyeceğimi şasiriyorun resmin bı bakmisssin elimde meyve var 10 dk sonra tatlı 10 dk sonra kuruyemiş vs.
Bende sabahları oluyor yediğim kahvaltıya üzülüyorum iştahla yiyorum yarım saat gecmiyo sonu hüsran ikinciye biseyler yiyorum tekrardan hergün oluyo illa ilaç kullanmadım ben dokundu bana bulantı ilacı mecbur böyle devamBulantı var mı pekibenim hala geceleri bulantı var
Bu sabah grip gibiydim öglene kadar uyumuşum kalktığımda çay bile yapmadan dolaba saldırdım hemen ilk biseyler yiyip sonra çay ve tost yaptım durum vahim yaniSevin sevin ben varım hahahaha
Tansiyonum düşüyor resmen bişey yemeyince![]()
Canim kalsiyum takviyesi al ilk gebeligimde de kullandim simdide aliyorum diyetisyenim baslatmisti. Yogurt sut 1 er litre icemiyorsan disler zarar goruyor dogum sonrasinda da emzirirkende devam ediyor demisti oyuzden tavsiye ederim temiz guzzle kaliteli bir kalsiyum ben 400 mg iciyorum 3. Aydan itibaren bebeklerimiz kalsiyumumuzu kemik gelisimi icin cok yogun sekilde kullaniyor.Evet 2. Gebelik![]()
Allah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin camim dis agrisina cok uzuluyorum gercekten baska biseye benzemez artik bu donemde dislere mudahale izni var diye hatirliyorum doktorun ne diyorBen dün evde sinir krizi geçirdim
Panik atak gibi
Bu 4 oldu hamile kaldığımdan beri, evde sadece iki çocuğum vardı ve beni öyle görmeleri son istediğim şeydi
Sinirlerim kaldırmıyor sanırım
4 aydır kusma bulantı ve diş beni mahvetti
Allahım normale dönmek istiyorum
Ağrı dayanılacak boyutta değil
Görünen çürük yok
Gerekirse çeksinler dayanamıyorum
Sizinde başınız sağ olsun şifa diliyorum
Tamamdır tavsiyen için çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmemişti kalsiyum almak. İlk gebeliğimde de bunda da magnezyum falan kullanıyorum ama kalsiyum almamıştım. Alayım hemenCanim kalsiyum takviyesi al ilk gebeligimde de kullandim simdide aliyorum diyetisyenim baslatmisti. Yogurt sut 1 er litre icemiyorsan disler zarar goruyor dogum sonrasinda da emzirirkende devam ediyor demisti oyuzden tavsiye ederim temiz guzzle kaliteli bir kalsiyum ben 400 mg iciyorum 3. Aydan itibaren bebeklerimiz kalsiyumumuzu kemik gelisimi icin cok yogun sekilde kullaniyor.
Evet canim kalsiyum citrate olacak solgarin guzeldir ona bakabilirsin dislerin tek caresi o demisti , benimde en korktuğum sey yani ilk gebelikte kazasiz gecti darisi buna insallahTamamdır tavsiyen için çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmemişti kalsiyum almak. İlk gebeliğimde de bunda da magnezyum falan kullanıyorum ama kalsiyum almamıştım. Alayım hemen
İnternetten alsam orjinali gelir mi ki ?Evet canim kalsiyum citrate olacak solgarin guzeldir ona bakabilirsin dislerin tek caresi o demisti , benimde en korktuğum sey yani ilk gebelikte kazasiz gecti darisi buna insallah
Benim karnım pek belli olmuyor kendim de iri olduğum için. Şuan iyi gidiyo ama dip köşe temizlik yaparken karnıma ağrı giriyorGüzel gidiyor çok şükür sadece karnım baya büyüdü geçen hafta doktorum 26 haftalık gibi duruyor karnın ikiz olduğu için normal dedi umarım senin de iyi gidiyordur
2 sene geçmesi gerek en az diyen doktorlar vardı ama son kontrolde benim 4 sene geçmiş olmasına rağmen önermiyorum dedi bu konuda kafam çok karışık. Hatta bebeğim doğarken 5 sene olmuş olacak tam.Hanımlar doğum sezaryen olursa bir dahaki doğumu ne kadar süre sonra düşünebiliyoruz biliyor musunuz
Yani tam iyileşme ne kadar sürer
kizlar detayli ultrasonu nerede yaptıracaksınız ve fiyat bilgilerini biliyor musunuz istanbul avrupa yakası
Ben de bu doktoru önerecektiimCanım Doç. Dr. Sema Süzen Çaypınar Ataköy'de ona gideceğim hem yorumları çok güzel de arkadaşım gitti memnun ayrıldı.
Nakit 6.000 TL kredi kartı 6.500 TL
Decavit bana da yazılmıştı, hatta günde 2 tane kullan dedi ayrıca aynı anda ocean da kullan dedi bana biraz fazla geldi başka doktora sordum ve decaviti yutamıyorum dedim. Sadece ocean kullanabilirsin yeterli dedi, def ettim o ilacıBurda çoğu arkadaşta da görmüştüm adını doktorum da söyleyince güvendim hemde içimi kolay inşallah sende memnun kalırsınzorla değiştirdim yani içemiyorum dedim bana kır iç diyor dedim ikiye bölerek bile artık midem almıyor 4 ay oldu artık suyla içerken çıkarıyorum afedersin
çok şükür değiştirdim
Oha yok artık2 sene geçmesi gerek en az diyen doktorlar vardı ama son kontrolde benim 4 sene geçmiş olmasına rağmen önermiyorum dedi bu konuda kafam çok karışık. Hatta bebeğim doğarken 5 sene olmuş olacak tam.
Ben de bu doktoru önerecektiimaçıkçası gitmedim ama adını çok duydum ben de randevumu buraya alacağım gittiğin zaman bilgi verebilir misin merak ediyorum anlatıldığı gibi mi geçecek acaba.. ayrıca randevuyu ne kadar erken aldın ne zaman alsam?
Decavit bana da yazılmıştı, hatta günde 2 tane kullan dedi ayrıca aynı anda ocean da kullan dedi bana biraz fazla geldi başka doktora sordum ve decaviti yutamıyorum dedim. Sadece ocean kullanabilirsin yeterli dedi, def ettim o ilacı![]()
Bana doktorum en fazla 20 dk ayakta kal her 20 dakikada bir 5 dk dinlen dedi. Yoksa ağırlıktan erken doğum riski olabilir dedi. Çok dip köşe temizlik yapma zorlama karnını bebeklerin temizlikten önemli.Benim karnım pek belli olmuyor kendim de iri olduğum için. Şuan iyi gidiyo ama dip köşe temizlik yaparken karnıma ağrı giriyor
Neden benim ismim bu gurupta yok. Bende varım sanıyordum başından beri burdayım. Benimde cinsiyet belli değil.@heft
@1_merve
@zbkaraca
@papatya787
@umayumay_deniz
@88prenses22
@Medala
@Annemiolucam
@LaPrincipessa
@Yolcu4069
Merhabalar nasılsınız cinsiyetler belli oldu mu?
Bu arada ismine karar veren varsa ekleyebilirim.
Şişlşde bi yer buldum 3.500 sgk lıya ben devletteb alamazsam randevu orada yaptırıcam gibikizlar detayli ultrasonu nerede yaptıracaksınız ve fiyat bilgilerini biliyor musunuz istanbul avrupa yakası
Ben kızımda yaptım şu an rahat ediyorum bence imkan varsa yap şimdiden Montessori yapmistim bendeBen de montesorri karyolalı oda düşünüyorum
Dolap şifonyer bi de oyuncak dolabı
Anne yanı beşik aldım
Bir iki haftaya bakarız inşallah odaya da
Erken mi sizce oda yapmak için kızlar arkadaşım son ayd yapmıştı ama ben dayanamiyorum