- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.481
Yaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni çok merak ediyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de öyle ama benim eşim biraz abartıyor yaArkadaşların dediği gibi erkekler bebeği kucağına alana kadar biraz odun davranıyolar.İstisnalar vardır tabi ki.
Maddi açıdan da herseyin en iyisi en guzeli en pahalısı olacak diye birsey yok. Kendinizi bunaltmayın bence. Ben çocuklarıma yataklarını ranza almam gerekiyordu. 4 yaslarinda aldım. Odam küçük. Park beşikten sonra uzun süre yer yatağı yaptım. Yeri geliyor pazardan alıyorum kıyafet bazen kermesten bazen mağazadançok şükür hiç bir şeyimiz eksik değil. Şimdi dolap bakıyorum. Hemen bu ay almıcam ama bekliyorum. Biz evlenirkende hereyimiz tam değildi. Düğünümüzü çoğu şeyimizi kendimiz yaptık. Nerdeyse borçsuz evlendik. Sonra zamanla herseyimizi tamamladık. Eşler birbirine yüklendikçe de zor oluyor. Hele instadaki süper annelere hiç bakma.
Önemli olan mutluluk huzur. Çocuklarım mutlu ve aşırı sosyal çocuklar mesela
Ahhaa. Ben de rüyamda şey gördüm. Ayrıntılı USG cekinirken doktor ısrarla bana bebeğin erkek bak bu da pipisi diyorben de hayır o kız diye diretiyorum
![]()
Hiç mi hissetmedin hareketini canım benim de oyle abartılı sürekli değil de ondan soruyorum 2 haftada 3 4 kez ancaYaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni çok merak ediyorum![]()
Kuzum seni etiketledim önceki sayfalarda görmedin bebişimizin ismine karar verdikVay be ne çabuk geçti zaman daha dün kalp atışı soruları soruyorduk birbirimize şimdi 5 aylık olmuşuz neredeyse![]()
Yaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni
Plasenta önde ise yada iç karın geniş ise ve özellikle ilk gebelikse geç hissedilebilirsinYaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni çok merak ediyorum![]()
Canım benim doktorum ilk 3 ay ben hiç bir ilaç vermeyeceğim tüp bebek doktorun ilgilenecek dedi 3. Aydan sonra ilaçları tamamen kestik vitaminlerle devam ediyorumMerhabalar size bir sey danışmak istiyorum. Ben tüp bebek ile pozitifi gördüm elhamdülillah. Kese randevusu bekliyorum da. İlaçlara ne zamana kadar devam ettiniz ? Bir de keseden sonra doktor değiştirince ilaçların takibi nasil yapılıyor? Be ankara da olanlar hangi doktora gidiyor?İlk pozitifim de devami icin bilgisiz oldugumu farkettim
![]()
Tamam canım teşekkür ederimCanım benim doktorum ilk 3 ay ben hiç bir ilaç vermeyeceğim tüp bebek doktorun ilgilenecek dedi 3. Aydan sonra ilaçları tamamen kestik vitaminlerle devam ediyorum
Canım bulamadım neye karar verdinizKuzum seni etiketledim önceki sayfalarda görmedin bebişimizin ismine karar verdik![]()
Hissetmedim hala yani minik acı gibi bişey oldu ama bence o bebek değildiHiç mi hissetmedin hareketini canım benim de oyle abartılı sürekli değil de ondan soruyorum 2 haftada 3 4 kez anca
Bende de bacak ağrısı ve ayak ağrısı çok oluyor o uyutmuyor bildiğin dizden aşağısı sanki gün boyu yürümüşüm gibi ağrıyor magnezyum içiyorum gece yatarkenKızlar ben gece uykularımı kaybettim resmen uyuyamıyorum nasıl çözeceğiz![]()
Kızlar sakin oluyorYaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni çok merak ediyorum![]()
Pusetle birlikte miBugun bebek icin en pahali ve secmesi zor kalemlerden biri olan bebek arabasi secimini de yaptim kizlarbelki almak isteyen olur diye yaziyorum civilde suan 29. Yila ozel indirimler var kraft kenya pr bebek arabasi aldim tasarimi kolay katlanmasi cok hosuma gitti insallah kullanirken de memnun kalirim. 17.899 TLydi
bende de hala hareket yok aslında ultrasonda baya hareketli ama ben hissetmiyorum çok merak ediyorum bendeYaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni çok merak ediyorum![]()
Baskı gibi oluyor genelde en kısa sürede hissedersin senin haftan benden ilerde diye hatırlıyorum bende zayıf olmasam hissetmicektim büyük ihtimal ya da tepiklerini karna doğru atmiyodur benim bı arkadasim kalbime doğru vuruyor diyo mesela 20li haftaların sonunda olduğu için o anliyo tabi nefesi tıkanıyor kızın birazda zor aslındaHissetmedim hala yani minik acı gibi bişey oldu ama bence o bebek değildi![]()
Karnının içine doğru dönmüştür benimde bazen öyle oluyor içim acıyor tekme onlar ben 2 haftadır falan hissediyorum uzaninca özellikle çok daha net oluyor canımHissetmedim hala yani minik acı gibi bişey oldu ama bence o bebek değildi![]()
Tabiki bulunur havalar güzelleşinceevettt ortak noktalar bulunabilirrr![]()
Merhaba, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.Merhabalar size bir sey danışmak istiyorum. Ben tüp bebek ile pozitifi gördüm elhamdülillah. Kese randevusu bekliyorum da. İlaçlara ne zamana kadar devam ettiniz ? Bir de keseden sonra doktor değiştirince ilaçların takibi nasil yapılıyor? Be ankara da olanlar hangi doktora gidiyor?İlk pozitifim de devami icin bilgisiz oldugumu farkettim
Ben de bugün arayacaktım. Keşke ikizlere indirim olsaKızlar ben aradım Dr sema süzen in klinigini ikizler için 12 bin dediler maalesef![]()
Ben yaklaşık 2 yıl önce varis ameliyatı oldum, daha önce tüp bebekle hamile kaldığım için birdaha hamile kalmam diye düşünüyordum ve varisi olan birisi birdaha hamile kalırsa tekrarlama ihtimali %100. Hatta hamile kalmasa bile tekrarlıyor illet. Benim zaten tekrarlamaya başlarken ufak ufak hamile kaldım ve ışık hızında çoğaldı bende çok üzgünüm aspirin kullanıyorum bunun için bence doktoruna bir danış yapacak çok fazla birsey yok gebelikteki baskı yüzünden varisler artıyor ve geçmeyecekler büyük ihtimalle. Benim çok ileri seviye olacak doğuma yakın bence bu yüzden yaza tekrar ameliyat olabilirim gibi geliyor hatta.Kızlar günaydın. Benim dün varisim çıktı bacağımda. Aşırı moralim bozulduilk hamilelikte çıkmamıştı. Hamileyken varisi çıkan var mı aramızda? bebek için riskli bir şey midir? Bide doğumdan sonra geçer mi? O kadar üzüldüm ki güzel hikayelere ihtiyacım var
![]()