• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sakıncalı bir durumsa bile de 32ye kadar idare ederiz artık ya napalım 3 tane arkadaşım bu yıl 32.haftada nur topu gibi doğurdu 32 totemim var benim 😂
Zamanında gelsinler inşallah ve sağlıkla gelsinler ✨
Bolca dua edicez artık 🤲🏻
Sanki bu zamana kadar hızlı geldik ama zaman yavaşladı gibi geliyor .

Kızlar ateş ölçeri olarak bundan aldım ben nasıl iyimi ?
Ben kızımda kullandım ikizlerde de nasipse onu kullanacağım oda ısısını da ölçüyor ben memnunum kulaktan daha iyi diyorlar ama ben bu olduğu için ekstra almaya gerek duymadim

Evet hepsine bakıldı normal bi sorun yok dediler dinlenicem âuan sariya donuyor hafif kirmizlikta var b8de alttan baktiği icin acaba cok kan grlmiş olabilirmi
Kendinizi çok yordunuz mu bı de özel olucak ama birkiktelik sonrası mi geldi

Kızlar iyi akşamlar. Dün sağlık ocağı izlem günümdü. İdrarda lökosit hpf 40 çıkmış. Ama diğer değerler normal. Akıntı, koku, yanma vs yok. Çok su içiyorum. Çokça tuvalete çıkıyorum. Salı, Çarşamba, Perşembe hastanede yattım. Oradaki test temiz çıktı dediler. Anlam veremedim. Chatgpt ye yorumlattım böyle dedi. Anlayan var mı acaba?
Bir de idrarı verirken vajinayı silmek ve orta idrarla vermek lazımmış. Ben bunlara dikkat etmeden verdim.
Evet biraz dışarı yapıp sonra kültür kabına idrarı yapmak gerekiyor birde kültürü yayma islemi yapilirken veya siz idrarı verirken kapak açık kaldıysa o da hastane enfeksiyonundan etkilenip lökosit değeri yüksek çıkabiliyor

kizlar salı günü 23+5 te detaylı ultrasonum var bu zamana kadar hiç kg ve boyunu öğrenmemiştim şuan çok heyecanlıyım çünkü ben yiyip içemiyorum bebeğim beslenebiliyor mu acaba🙂↔️ birde 1 haftadır falan akşam 10-11 e kadar enerjim asla olmuyor ama geceleri enerjim artıyor resmen resmen gündüz gece kavramım değişti ne yapacağımı şaşırdım

Sağ salim doğurunca çok pişman olcaz böyle panik olduk rahat olmadık tadını çıkarmadık diye ama neyse 😂 inşallah yeniden enfeksiyon çıkmaz kültür baktırdınız mı hiç? Şu turna yemişi midir nedir ondan yiyorum arada bir de
Evet doktorum kültür bakmadan ilaç vermiyor idrar yolu ile ilgili 🙏🏻 2 kere kültür baktıktan sonra ilaç verdi. Ben geçen hafta gittiğimde yine bakalım dedim ama bol su iç öteki randevuda bakalım dedi. 3 litreyi bulmaya çalışıyorum hergün 2 kere çamaşır değişiyorum. Bakalım inş yine yoktur enfeksiyon.

Kızlar iyi akşamlar. Dün demir serumunu aldım çok şükür kaşıntı vs. alerjik bi yan etkisi olmadı o anda ve sonrasında. Ama dün geceden beri bugün de devam eden bir çarpıntım var,hiç bu kadar olmamıştı sanki kalbim ağzımdan çıkacak. Ve göğsüme öküz oturuyor hissi.Bi de mide bulantısı. Yatsam yatamıyorum,kalksam enerjim çekilmiş gibi oluyor halsiz kalıyorum. Bunlar serumun etkisi olabilir mi ya da herkeste benzer hisler oluyor mu bebek büyüdüğü için? Ben bu kadar belirgin hissetmiyordum semptomları.🤔
Geçmiş olsun. Hamile olmadığım zamanlar 2 kere demir serumu almıştım ama sonradan dediğiniz gibi bi yan etkisi olmamıştı. Doktorum kanı ilaçlarla yükseltemessek öteki ay bana da damardan vereceğini söyledi. Psikolojik olabilir mi gösterdiğiniz semptomlar sanki o şekilde bi şeye benziyor.

Bu kadar bilinçli bir anksiyete... :) kesinlikle kontrol edilebilir gözüküyor olmadı size psk Murat Sarısoy öneriyorum tahlillere para vereceğimize terapiste verelim muazzam bir doktor. Online terapi veriyor evde yalnız kalabildiğiniz bir zaman oluyorsa eğer. Nefes açlığı hepimizde oluyor bununla ilgili uzun bir makale okumuştum. Kansızlık ya da demir eksikliği değilse eğer dik durmak geri doğru gerilmek su içmek vb yöntemlerle herkes kendimi tanıyıp süreci yönetebilir en olmadı parmaktan ölçen aletler var bizim iş yerinde nefes açlığı çektiğimi sandığım zamanlar oksijenim %99 gözükünce ferahlıyorum mesela ben. Sürecimiz harika sonlanıcak ve evham için pişman olacağız
Canım senin bu bazen hissetmeme olayı bebeklerin konumuyla ilgili olabilir plasenta önünde konumlandiklarinda pek hissedilmeye bilir demişti doktorum

Bu kadar bilinçli bir anksiyete... :) kesinlikle kontrol edilebilir gözüküyor olmadı size psk Murat Sarısoy öneriyorum tahlillere para vereceğimize terapiste verelim muazzam bir doktor. Online terapi veriyor evde yalnız kalabildiğiniz bir zaman oluyorsa eğer. Nefes açlığı hepimizde oluyor bununla ilgili uzun bir makale okumuştum. Kansızlık ya da demir eksikliği değilse eğer dik durmak geri doğru gerilmek su içmek vb yöntemlerle herkes kendimi tanıyıp süreci yönetebilir en olmadı parmaktan ölçen aletler var bizim iş yerinde nefes açlığı çektiğimi sandığım zamanlar oksijenim %99 gözükünce ferahlıyorum mesela ben. Sürecimiz harika sonlanıcak ve evham için pişman olacağız
Bende de oluyor maalesef bazi geceler ozellikle benimde kol saatim var orada oksijenime bakiyorum rahatliyorum panik ataga uzanmiyor surec 😅.
Bu arada benimde her hafta duzenli gorustugum terapistim var cok memnunum kendime yaptigim en iyi yatirim herkese tavsiye ederim 😁

Kizlar bizim burada hastanede ultrason hakki bitti toplamda 2 kez yapiliyordu zaten detayli ultrasonda sondu artik sadece ebelerimiz takip ediyor bizi 😒. Simdi ozel scan merkezi buldum turk doktorlarimizin onlara gideiyorum sizi doktorlariniz ne kadar surede bir cagiriyor ? her ay giderim diye dusunuyorum. Tabi bizim burdakiler burada ilac yazamiyor tahlil yapamiyor sadece bebegin durumuna bakip Allah korusun bir sorun varsa iletiyor hastaneye gitmemizi soyluyor. Yarin gidecegim insallah

Evet doktorum kültür bakmadan ilaç vermiyor idrar yolu ile ilgili 🙏🏻 2 kere kültür baktıktan sonra ilaç verdi. Ben geçen hafta gittiğimde yine bakalım dedim ama bol su iç öteki randevuda bakalım dedi. 3 litreyi bulmaya çalışıyorum hergün 2 kere çamaşır değişiyorum. Bakalım inş yine yoktur enfeksiyon.
İnşallah yoktur, orayı tamamen kuru tutmanın yolunu bulsak aslında kurtulcaz gibi sorun nemmiş sanırım. Bol su içip sık sık tuvalete çıkmamız gerek, tam üremeye çalışırken idrarla atıcaz çoğalmasına fırsat vermeden. İnşallah bir sonraki muayenelerimizde görmeyiz 🙏🙏

Canım senin bu bazen hissetmeme olayı bebeklerin konumuyla ilgili olabilir plasenta önünde konumlandiklarinda pek hissedilmeye bilir demişti doktorum
Benim his kaybı cildimde oldu gibi aslında aşırı gerildi karnım mesela hissetmediğimde açıp bakıyorum hareket görebiliyorum baya baya

Bende de oluyor maalesef bazi geceler ozellikle benimde kol saatim var orada oksijenime bakiyorum rahatliyorum panik ataga uzanmiyor surec 😅.
Bu arada benimde her hafta duzenli gorustugum terapistim var cok memnunum kendime yaptigim en iyi yatirim herkese tavsiye ederim 😁
Gerçekten dünyanın en iyi yatırımı insanın psikolojisine yaptığı yatırım. İnşallah bebişlerimizin psikolojisini de şu şekil mükemmel yoğurur en iyi mirası bırakırız 🤍 (anksiyetesiz çocuklar 😂😂)

Ben ilaç kullanmıyorum yaa normaldr de ilaç fobim var hamilelikte hiç çekilmiyor. Ama çok sükğr magneztum eksikliğini hissetmedim kramp vs olarak
Benim de çok krampım olmuyor. Ama bacak , kalça ağrısı mahvediyor
Ay ben son 1 haftadır suyu çok az içtim. Şimdi siz söyleyince farkettim. Kesin ondan tekrarladı. Ne kadar önemli su aslında dimi 🤦‍♀️
Su çok önemli. Her doktor 3 lt iç diyor bana

Back
X