• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
kizlar ben hala nerede doğum yapacağıma karar veremedim ve bu belirsizlik beni telaşlandırıyor. doktorlar vajinal yada sezaryen olmamız gerektiğini ne zaman söylüyorlar önceden kıdemli annelere sorum💙😅
Su an hic telaslanma derim, henüz cok erken. Bebisin pozisyonu, plesantanin pozisyonu, cati durumu vs 36 dan önce (özel durumlar disinda) kimse bisey kesin diyemez diye dusunuyorum

Evet ya doktorda oyle söyledi bölgeler hastaneler ve doktorlarin yaklasimlari farkli dedi insallah benimde sk sk olur takip 😍 . Benimde burada ilk doğumum olucak sistemi anlamaya calisiyorum turkiyedeki gibi bir beklentim yok tabi Almanyadan aliskinim😅
Sistem almanya ya benzer ama daha kaliteli oldugunu düsünüyorum. Zaten almanyadaki iyi doktorlar buraya geliyor😀 ek sigortalarla bir cok seyde kapsama alinabiliyo, arastirmani tavsiye ederim, mesela oglumun dis teli 15bin fr tuttu ama ek sigorta sayesinde sadece yuzde 25ini ödüyoruz gibi gibi bir sürü sey var

Bende lökosit 2ydi tedavi oldum 7 8 olmuş 😂 Hayret bir şey ya. Kaynağı bulmak için kültür istedi işte bugün verdin ben Lüleburgazdayım. Test İstanbula gidicek perşembe çıkar dedi. Çok elzem değildir herhalde 20nin üstü acil durum sanıyorum. Yani inşallah öyledir. Sürekli yeni bir panik ediniyorum hayırlı olsun bu haftaki paniğim kültür bekleme sürecim 🥲 her ilaç her bakteriye yaramıyormuş o yüzden aynı ilacı bidaha vermiycem bakalım önce dedi. Grupta aynı ilacı birden fazla kez kullanan görmüştüm kızlar aklınızda bulunsun doğrusu nedir tam bilmesem de..
Bnde şimdi vi bskim tahlillerime dedim 24eylülde lökosit 42 çıkmış ama ilaç bile veren olmado 😅

Sistem almanya ya benzer ama daha kaliteli oldugunu düsünüyorum. Zaten almanyadaki iyi doktorlar buraya geliyor😀 ek sigortalarla bir cok seyde kapsama alinabiliyo, arastirmani tavsiye ederim, mesela oglumun dis teli 15bin fr tuttu ama ek sigorta sayesinde sadece yuzde 25ini ödüyoruz gibi gibi bir sürü sey var
Evet ben de bir tik daha fazla guveniyorum aslında buraya iyi doktokarinda buraya gelmeye basladiklarini duyuyorum
Bizimde ek sigortamiz var hepsini bi detayli arastiracagim bu hafta cok iyi oldu ogrendigim tesekkur ederimm 🥰

Ben de hic hoslanmiyorum gercekten sirf tavsiye duymamak icin hemen isme karar verip aramiza katiliyor doye haber verdim 🤣 esime bir kac yorum yapmislar tabi cok sinir oldum hdhdhrh
İnsanlar üstüne vazife sanıyor ya bi şeyleri, bayılıyorum bu özgüvenlerine 😅 konusmak için konusan insan dolu maalesef çevremiz

Bnde şimdi vi bskim tahlillerime dedim 24eylülde lökosit 42 çıkmış ama ilaç bile veren olmado 😅
aa gözden mi kaçtı acaba şuan kaç lökosit daha doğrusu idrar yolu enfeksiyonu keseye zarar verebilir kesin olmasa da, acaba tekrarlasanız mı ne durumda basit bir ilacı var hemen halledersin inşallah varsa eğer. Ama doktorum sağlık ocağında asla önermiyor idrar tahlili aklınızda bulunsun. Bekleyip gidiyor ya hastaneye teste

Canım zaten sormamışsın beğendin mi diye o atlamış çok haklısın.
Çok gereksiz yorum yapanlar oluyor senin içine sindiyse umursama
Hatta herkese önerim fikir sormayın herkes kafa karıştırıyor.
Daha 1 hafta önce bu sitede biri kızımın ismine neğenmedim emojisi koymuş,fikrini soran olmadı ki😅
Of insanlar çok kötü ya kendileri ne koyacak acaba hiç takılma
Doğa çok
Duha ismine de çok olumsuz yorum alıyorum 😬
Zerre umurumda mı hayır 😁

Bu arada seninkine yanlışlıkla koyulmuştur o emoji diye düşünüyorum

Uykumuzu tam alamadığımız için mi böyleyiz ya betamız mı artıyordu yine bu dönemde bir şey vardı sanki😅😅
2.Trimester hamilelik anksiyetesi tutuyormuş onu okudum dün bi makalede ama bu uyku kaçmaları cok sinir bozucu yani wc kalkmak değil bildiğin bi anda uyanıyorum oturuyorum 😅

aa gözden mi kaçtı acaba şuan kaç lökosit daha doğrusu idrar yolu enfeksiyonu keseye zarar verebilir kesin olmasa da, acaba tekrarlasanız mı ne durumda basit bir ilacı var hemen halledersin inşallah varsa eğer. Ama doktorum sağlık ocağında asla önermiyor idrar tahlili aklınızda bulunsun. Bekleyip gidiyor ya hastaneye teste
Eylül de cıkmış sonra normal cıkmıl en son kasımda 6 cıkmış 😅 kasımda mesai dısı randevu akmıştım üreme testi yapılmıştı o temiz cıkmıştı cok şükür

Kız Allah iyiliğini versin 🤣bende uyuyamıyorum artık çok sık tuvalete gitmekten gece yeterrrr diye bağırasım geldi 😂
Ya wc ihtiyacı mı huzursuzluk hissi mi bilmiyorum uyanıyorum uykum var ama oturuyorum uyuyamıyorum 😅 yardım çığlıkları atıcam artık psikoloğa mı gitsek napsak

2.Trimester hamilelik anksiyetesi tutuyormuş onu okudum dün bi makalede ama bu uyku kaçmaları cok sinir bozucu yani wc kalkmak değil bildiğin bi anda uyanıyorum oturuyorum 😅
Bi anda uyanıyorum ve oturamıyorum benim sorunum da bu 😅 artık çok gerildi karnım bazen de bir köşeden kafa falan çıkarıyolar ödüm kopuyo karnım yamuk falan gözüküyo ezicem sanıyorum imdat gerçekten 😅😅😅

Back
X