• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Doğru söylüyorsun. Ben ikisini de çok beğendim. Birde tecrübeli birinden öneri almış olmak rahatlattı beni ahahahaha
Teşekkür ederim canımmm 💖
Rica ederimm canm. Bir çok anne böyle düşünüyordur diye düşünüyorım. Kızım 5,6 aylık olduktan sonra cok severek aldığım siyah sırt cantam vardı onu daha cok kullanır olmustum yakn yerlerde. Bizde şu avantaj da vardı tabi hiç mama almadk evimize dahi girmesi emzirdiğim için yani fazla göz ihtiyacı da hissetmedim. Ama bunda neler olacak yaşayıp görecegm,☺️

Eki Görüntüle 3683230
Benim güncel durumu şuraya bırakıyorum ben de 😂😂 sırt üstü yatınca kalkamayangillerden 🥲🤣
Merhaba, allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 bende ikizlere gebeyim merak ettim de kaç kilo aldınız bu zamana kadar. Ben hızlı kilo aldımda. Kendime yoldaş arıyorum 🫣

27+1 iz ikiz gebeyim ben de 69 kilo hamile kaldım şuan 81 🥲🥲😂 zorlanmaya başladım çatlaklarım ağrılarım… sizde nasıl durumlaaar
Şimdi gördüm kilonuzu yazmışsınız. Sizde mide bulantıları olmuşmuydu. bana göre kilonuz daha azmış. Ben 22 haftalığım 13 kilo almışım. Siz daha az almışsınız☺️ bu gidişle sonu mu düşünemiyorum 🥹

kızlar bu sitede böyle hastane için uygun sabahlıklar var ben bu maviyi almayı düşünüyorum. tiktokta falan markaya bakarsınız ürünleri gayet güzel ve uygun belki araştıranlar vardır çekim için çok yüksek fiyat vermeye gerek yok isteyen burdanda bakabilir💙💙

Eklentiler

• IMG_6708.webp
    IMG_6708.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 109
erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ... 🥹 sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum 😂😂
sırt üstü yatarken bende tek hamleyle maalesef kalkamıyorum eşim ya arkadan itiyor yada yatak başlığına tutunarak kalkıyorum😅😅😅

Rica ederimm canm. Bir çok anne böyle düşünüyordur diye düşünüyorım. Kızım 5,6 aylık olduktan sonra cok severek aldığım siyah sırt cantam vardı onu daha cok kullanır olmustum yakn yerlerde. Bizde şu avantaj da vardı tabi hiç mama almadk evimize dahi girmesi emzirdiğim için yani fazla göz ihtiyacı da hissetmedim. Ama bunda neler olacak yaşayıp görecegm,☺️
Ya ben bu konuyu da çok merak ediyorum stres olduğum bi konu değil ama inşallah mama kullanmak zorunda kalmam.
İlk 5 ay göğüslerim çok acıdı büyüdü ama şimdi hiç normaller ahahah süt olur mu olmaz mı bakalım bende merak konusu 🤭

Ay canımm çok geçmiş olsun . Daha da iyi olun inşallah 🤲🏻
Bende hamileliğin ilk ayında zehirlenmiştim çok zordu cidden ilaç falan da alamamıştım .
Neyden zehirlendin acaba ?
Geçmiş olsun canım 😶 domates konservesi kullanmış mıydın menemende duyunca acaba ondan mı dedim ben de. Geçen de canım nasıl çiğ köfte istemişti neyse dedim nolur nolmaz. Her şeyden korkucaz artık
Çok geçmiş olsun
Neyden zehirlendiniz
Cok gecmis olsun ya cok uzuldum :((( menemende ev yapimi salca ya da konserve mi koymustun canim
Çok geçmiş olsun canım hemen sadaka verin inşallah tekrarını yaşatmasın rabbim
çok geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bir daha dikkat etmekte fayda var💙

Hepinizden Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🥹

Menemenden zehirlendik ve konserve domates kullanmadım tazeydi, doktorda yumurtanın bozuk olma ihtimali üstünde durdu başka seçenek yok gibi anlayamadım asla. Ne yiyip ne içeceğiz şaşırdım kaldım gerçekten çok zordu çok şükür geçiyor 🤲🏻 Lütfen çok dikkat edin canım anneler gerçekten ilaç alamamak şu halde insanı bitiriyor ölüyorum sandım bir ara 🙄 Rabbim hepimizi korusun 🥰

Kızlar selam. Doktorumun önerisiyle karma aşımı tek doz sadece bu hafta olacağım. Bazı yerlerde hareketleri azaldı falan yazmışlar aşıdan sonra. Biraz korkmaya başladım açıkcası böyle bişey yaşayan oldu mu neler yaşadınız aşıdan sonra?

Kızlar 27+2 den selamlar.. uygulamaya göre 3.trimestera giriş yapmışım, ayak bileklerim ve parmaklarım şişmeye başladı..
Şansa beyaz sütyen alıp deneme için giydiğimin ertesi günü sarı leke gördüm meme ucunun denk geldiği yerde, son 1 haftadır göğsümden su geliyor, öyle şarıl şarıl değil tabi göğsümü sıkınca gördüm nokta nokta çıkıyor, bunu yaşayan var mı normal mi acaba ?

Hepinizden Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🥹

Menemenden zehirlendik ve konserve domates kullanmadım tazeydi, doktorda yumurtanın bozuk olma ihtimali üstünde durdu başka seçenek yok gibi anlayamadım asla. Ne yiyip ne içeceğiz şaşırdım kaldım gerçekten çok zordu çok şükür geçiyor 🤲🏻 Lütfen çok dikkat edin canım anneler gerçekten ilaç alamamak şu halde insanı bitiriyor ölüyorum sandım bir ara 🙄 Rabbim hepimizi korusun 🥰
Ben 18.haftada tavuktan zehirlendim, ishal kusma hat safhadaydı ve sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun 🙏

Kızlar selam. Doktorumun önerisiyle karma aşımı tek doz sadece bu hafta olacağım. Bazı yerlerde hareketleri azaldı falan yazmışlar aşıdan sonra. Biraz korkmaya başladım açıkcası böyle bişey yaşayan oldu mu neler yaşadınız aşıdan sonra?
2 gün süren bir ağrı oluyor. Ben de karma tek doz oldum. İlk gün belirli aralıklarla buz koydum sadece. Öyle yaşam standardınızı etkileyecek bir ağrı değil kolunuzu kaldırırken hafifi ağrı ağırlık hissi yapıyordu.

Kızlar 27+2 den selamlar.. uygulamaya göre 3.trimestera giriş yapmışım, ayak bileklerim ve parmaklarım şişmeye başladı..
Şansa beyaz sütyen alıp deneme için giydiğimin ertesi günü sarı leke gördüm meme ucunun denk geldiği yerde, son 1 haftadır göğsümden su geliyor, öyle şarıl şarıl değil tabi göğsümü sıkınca gördüm nokta nokta çıkıyor, bunu yaşayan var mı normal mi acaba ?
Ben de bir kaç kere olmuştu. Hatta göğüs pompası aldım denerken süt geldi korkudan ağlamıştım. :D Doktora sordum bu zamandan sonra normal olduğunu süt kanallarının da dolduğunu endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Sonra geçti öyle bazen damla damla geliyor. Gayet normal için rahat olsun :)

Ben de bir kaç kere olmuştu. Hatta göğüs pompası aldım denerken süt geldi korkudan ağlamıştım. :D Doktora sordum bu zamandan sonra normal olduğunu süt kanallarının da dolduğunu endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Sonra geçti öyle bazen damla damla geliyor. Gayet normal için rahat olsun :)
Ayy çok şükür

Kızlar selam aynı durumu yaşayanlar vardı az önce doktorumdan geldim. Karnımın tek tarafında sertleşme fotoğraf yakalamıştım gösterdim doktora kasılma da olabilir bebeğin kafası da ovalayınca dağılıyor mu dedi evet dedim o zaman büyük ihtimalle bebeklerin poposu ya da kafası ama ya kasılmaysa diye bir ilaç başlayalım erken gelmelerini istemiyoruz dedi. Günde 2 kere progestan fitil kullanıyordum ilave şu ilacı ekledi.

Eklentiler

• IMG_9940.webp
    IMG_9940.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 73
Canim buralar hep boyle Almanya 3 tane , Ingilterede de 2 kez , Fransada ayni şekilde 2 yani avrupa ulkeleri bildigim kadariyla 2 en fazla 3 ultrason seklikde ilerliyor geri kalanini midwifelarimiz var onlar takip ediyor bizleri
Ben de en son 1 ay once gordum valla ozledim 😅
Gezmek içinde harika bir yer bebisinizle saglikla gorun insallah ben cok severek yasiyorum 🥹
Merhaba canım Kaan kocatepe'nin Bu konuyla ilgili videosu var bilmiyorum yani orada yaşadığın için biliyor olman lazım Ama genelde bize lanse edilen devlet muayene haklarıdır diyor ki çok şükür bizim devletimiz bu konuda her ay muayene yapıyor bu aslında bebeğe zararlı diye değil diyor bu ülkeler yeterli bütçe ayırmıyorlar kadın doğuma maalesef diyor ama her yerde özel kadın doğum polikliniği var diyor. Özel polikliniklere tabii ki de yurt dışındaki gebeler gidiyor diyor. Sen gitmiyor musun özel doğum polikliniğine. Ben olsam dayanamazdım herhalde en azından arada giderdim 🥰

Ya ben bu konuyu da çok merak ediyorum stres olduğum bi konu değil ama inşallah mama kullanmak zorunda kalmam.
İlk 5 ay göğüslerim çok acıdı büyüdü ama şimdi hiç normaller ahahah süt olur mu olmaz mı bakalım bende merak konusu 🤭
Göğüs boyutu önemli değil nice büyük göğüsler biliyorum sütü yok önemli olan doğumdan sonra beyne i o mesajın gitmesi zaten gebelik boyunca süt üretimi başlıyor hormonal olarak endişe etme. Ben hafta sonu bir iki kere istifra ettim hemen su kaybı yaşadım anlıyorum göğüslerim bile 2 günde küçüldü ama tekrar toparlayacak biliyorum stres yapmıyorum göğüslerin çoğu zaten kan hacmi ve su yağ dokusu. Göğüs ıçlarımda uzun zamandır süt birikmesi yaşıyorum mesela o doğum öyle bir şey ki sabah gidiyorsun göi biraz büyük bebeği kucağına alıyorsun 10 katı artmış sütten. O yüzden takılma canım

Benim süt geliyir. Ama çok çok az. Yani sıkınca değil de orda göğüs ucunda hep beyazlık var. Temizliyorum sonra yine oluyor. Bu haftalarda normal. Çok uyaran vermemek lazım tabi yine de

Back
X