• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bence yogurt kefir cok daha faydalı gayet iyi yapıyosun. Ben süt içiyorum ama canım istediği için dolaptan soğuk soğuk içim ferahlıyo😂 muz da yiyorum ama nutellalı 😂😂😂 siz bana bakmayın ama sonra off cok kilo alıyorum diye gidip aglarım
ay ben nutella yemediğim halde aldım o kiloları boşver ye bari de aldığına değsin senin hahahaha 😄

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı, 24+4 haftalığım. doktorum bebeğin suyunun sınırda olduğunu sıkıntılı durum olmadığını ama arttırmam gerektiğini, bebeğin biraz daha iyi beslenmesi gerektiğini söyledi, bol su içerek protein ağırlıklı beslen dedi, benim gibi bir durum yaşayan var mı? nasıl arttırıcağım bebeğin suyunu? bide 30 cm 638 gram dedi nasıl kilo aldırıcağım çocuğa bilgisi olan paylaşabilir mi?
Canım bende 24+4 üm bugün , benim bebekte 30 cm 576 gr çıkmıştı tam 23+6 da doktor iyi sorun değil demişti ama bende kilo aldırmaya çalışıyorum sürekli . Muz tahin yiyorum birde çok yemiyordum şu an haftada 3 avakado yemeye çalışıyorum. Onun dışında çiğ kuruyemiş ve ceviz gibi şeyler.. İnşallah bir sonraki kontrolüm 28. Haftada olmuş olcak kilo almış olur 🥹

Kefirde çok faydalı ama gaz sorunu için süt içemiyorsanız laktozsuz yada Jersey de deneyebilirsiniz
Laktozsuzda içemedim denedim ama, sütü çok sevmediğimden de olabilir. Kefir veya yoğurda daha çok dikkat ettim bağırsaklarıma iyi geliyor diye. Ben çok aşırı titiz beslenemiyorum zaten fenalık geliyor 😄😄

Laktozsuzda içemedim denedim ama, sütü çok sevmediğimden de olabilir. Kefir veya yoğurda daha çok dikkat ettim bağırsaklarıma iyi geliyor diye. Ben çok aşırı titiz beslenemiyorum zaten fenalık geliyor 😄😄
Ne güzel yaa maşallah
Ben hala yemek yemekte zorlandığım için ne yiyebiliyorsam onu yiyorum
Tek sevdiğim faydalı şey balık ve süt :))
Et tavuk ve içine salça giren hiç birşeyi hala yiyemiyorum -9 dan -4 e düştüm onu da mantı yiyerek hallettim sanırım 😬

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı, 24+4 haftalığım. doktorum bebeğin suyunun sınırda olduğunu sıkıntılı durum olmadığını ama arttırmam gerektiğini, bebeğin biraz daha iyi beslenmesi gerektiğini söyledi, bol su içerek protein ağırlıklı beslen dedi, benim gibi bir durum yaşayan var mı? nasıl arttırıcağım bebeğin suyunu? bide 30 cm 638 gram dedi nasıl kilo aldırıcağım çocuğa bilgisi olan paylaşabilir mi?
İlk gebeligimde suyum azdı, bol bol taze sıkılmış havuç suyu içtim suyunu arttırmak için.. faydası oldu mu bilemiyorum ama son günlere kadar beni idare etmişti en azından suyun azalma hızı yavaşlamıştı. Bu arada bugün muayene oldum 24+1im 650gr ve kilosu gayet iyi dedi aramızda çok fazla gün yok.

Bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim ama çok saçma bir şekilde uğraşıyorum sabahtan bu yana başka hastaneye sevk verildi orada yükleme oluyormuş ve oraya online randevu alamazmışım bir sürü yol gelip randevu alıp dönüyorum yarın yükleme olacak 75lik.

Bunun dışında zehirlenme dolayısı ile çok güçsüz düştüm hareket çok az hissediyordum pazar gününden beri ilk defa dün akşam herzamanki gibi güçlü hareket etmeye başlayınca içim bir nebze rahatlamıştı bugün seker yüklemesi yapılmadı ama rutin kanlara ve idrara baktı kansızlık ve demir eksikliği malesef devam ediyor çarpıntılarımın başlıca sebebi, idrarda yine enfeksiyon çıktı 🙄 ama bebeğim çok şükür iyiydi 🥰❤️ 22+1 de 512gr çıkmıştı şuan 24+1 650gr çıktı iyi göründüğünü söyledi doktor 🤍

Ne güzel yaa maşallah
Ben hala yemek yemekte zorlandığım için ne yiyebiliyorsam onu yiyorum
Tek sevdiğim faydalı şey balık ve süt :))
Et tavuk ve içine salça giren hiç birşeyi hala yiyemiyorum -9 dan -4 e düştüm onu da mantı yiyerek hallettim sanırım 😬
Yaa kıyamam. Balık yiyebiliyor olman süper ama bence etten daha faydalı ♥️

İlk gebeligimde suyum azdı, bol bol taze sıkılmış havuç suyu içtim suyunu arttırmak için.. faydası oldu mu bilemiyorum ama son günlere kadar beni idare etmişti en azından suyun azalma hızı yavaşlamıştı. Bu arada bugün muayene oldum 24+1im 650gr ve kilosu gayet iyi dedi aramızda çok fazla gün yok.
havuç suyunu deniycem bakalım benimkinin karın çevresinin gelişimi 4 gün falan geri de çıktı sanırım ondan söyledi kilo konusunu

Canım bende 24+4 üm bugün , benim bebekte 30 cm 576 gr çıkmıştı tam 23+6 da doktor iyi sorun değil demişti ama bende kilo aldırmaya çalışıyorum sürekli . Muz tahin yiyorum birde çok yemiyordum şu an haftada 3 avakado yemeye çalışıyorum. Onun dışında çiğ kuruyemiş ve ceviz gibi şeyler.. İnşallah bir sonraki kontrolüm 28. Haftada olmuş olcak kilo almış olur 🥹
muzla tahini deniyimm bende teşekkür ederimm :)

Canım havuç ve deveci armudunun bebeğin suyunu arttırdığını biliyorum. Özellikle havuç. Bebeğe neler kilo aldırıyor bi ara kızlar yazmıştı burada dur bakalım buluruz ya da yazarlar yine
çok teşekkür ederimmm deveci armutunu ilk defa duyuyorumm

Bebişin için yiceksin valla yapacak bişe yok 😞
Çok takılmayın böyle şeylere bence ya ben ilk gebelikte kuruyemişten tiksindim hiç yemedim bunda da yemiyorum kızım gayet sağlıklı doğdu çok şükür şimdi de sağlıklı. Zararlı şeyler tüketmedikçe kim ne yiyebiliyorsa onu yesin.

Çok takılmayın böyle şeylere bence ya ben ilk gebelikte kuruyemişten tiksindim hiç yemedim bunda da yemiyorum kızım gayet sağlıklı doğdu çok şükür şimdi de sağlıklı. Zararlı şeyler tüketmedikçe kim ne yiyebiliyorsa onu yesin.
Ben takılmıyorum ben ne olursa onu yiyorum sadece fikir olarak ceviz kilo aldırıcı olduğu için söyledim herkesin kendi kararı yer yemez ne kilo aldırır demiş bende söyledim tamamen kendine kalmış bişe yemezse kilo almaz diye bişe de söylemedim sadece sevmiyorsan bile yemeye çalışın demek istedim 😊

Ben takılmıyorum ben ne olursa onu yiyorum sadece fikir olarak ceviz kilo aldırıcı olduğu için söyledim herkesin kendi kararı yer yemez ne kilo aldırır demiş bende söyledim tamamen kendine kalmış bişe yemezse kilo almaz diye bişe de söylemedim sadece sevmiyorsan bile yemeye çalışın demek istedim 😊
Ben yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs de 😅 hiç acımıyorum her sey den yiyorum

Back
X