- 13 Mart 2019
- 511
- 722
- 103
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.721
Ben aradım sadece sesli yanıt var o da sadece jinekoloji randevusu söylüyor maalesefevet bakalım bı sansımı deneyecegim arayan oldumu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aradım sadece sesli yanıt var o da sadece jinekoloji randevusu söylüyor maalesefevet bakalım bı sansımı deneyecegim arayan oldumu acaba
Ben randevu bulamadım devlette. kendi doktoruma gideceğim özele kontrol zamanına yakın zamanına gidicem sorun kalmadı tarih açısından.Ben bugün devlette vuruldum hiç para vermeden
Hamile olduğumdan beri neredeyse her sabah tüketmişimdir, bayılıyorum tadına.Çok güzel faydaları var da şunlar ilgini çekicektirEki Görüntüle 3685076
Ben de her sabah 1 tatlı kaşığı yiyorum ama tadını hiç sevemiyorum ya boğazımda bir şey takılmış gibi mat bir his yarım saat bir saat gidiyorHamile olduğumdan beri neredeyse her sabah tüketmişimdir, bayılıyorum tadına.
Şunu okuyunca önce güldüm sonra çok üzüldümbiliyorum ama doktorumun isteklerine hayır dememek için, biliyorum saçma ama gerçekten doğurana kadar amuda kalk dese yaparım
tek istediğim favori gebesi olmakve erken bile doğursam elinden geleni yapması malum sağlık sektörü de artık ticarethaneye döndü
Aynen öyle muayene ve doğum için verdiğimiz para yetmiyor şeker yüklemesi de bunlarda kan uyuşmazlığı iğnesi de bunlarda ilave ek gelir kazanmalarına destek oluyoruz resmen bile isteye sinir bozucu ama döngünün içinden de çıkamıyorumŞunu okuyunca önce güldüm sonra çok üzüldüm
Paramız ile bile kendimizi güvenilir ellerde hissetmiyoruz
Ah ne yazık ki…Aynen öyle muayene ve doğum için verdiğimiz para yetmiyor şeker yüklemesi de bunlarda kan uyuşmazlığı iğnesi de bunlarda ilave ek gelir kazanmalarına destek oluyoruz resmen bile isteye sinir bozucu ama döngünün içinden de çıkamıyorum
Damardan yükleme konusunda bir tereddütlüydüm ama bu mesajla rahatladım. Teşekkür ederim.Demirim benm de düşük hap kullandığım halde. Üstelik çok yan etki yaşıyordum mide bulantısı falan şimdilik demir ilacını kestik takviye olarak bi demir alıyorum bakalım etki edecek mi. Doktorum yükselmesse bana da damardan vereceğini söyledi. Doğumdan önce kansızlık istemiyorlar bebekte de kansızlık problemi olabiliyormuş bu yüzden. Hamilelikten önce de 2 kere damardan ilaç almıştım gerçekten daha çabuk toparlıyor bi yan etki de yaşamamıştım gayet konforluydu.
hangi şehirdesinizBen randevu bulamadım devlette. kendi doktoruma gideceğim özele kontrol zamanına yakın zamanına gidicem sorun kalmadı tarih açısından.
Ya o doktorun yeni paylaştığı bir bebis var şuan 3. Paylaşım maşallah onu açıp açıp birkaç kez izledik eşimle. Doktorunda enerjisi çok güzelSesli güldümbir sağlıkçıdan bunu duymak tatmin etti beni doktorum da inşallah aynı fikirdedir
sosyal medya ünlüsü ayrıca doktorum Erson Aksu paylaşıyor bebişleri falan da sonra ünlü olacağız bir de izleyin beni lütfen hahaha
![]()
İstanbul Beylikdüzü tarafındayım.hangi şehirdesiniz
32 ya da 37. Haftadan sonra doktor raporu yazarken tahmini doğum tarihini de yazıp raporu öyle işliyor.Ya benim aklıma şu takıldı şimdi. Normalde sat tarihime göre benim doğum tarihi 28 Mart ama doktor 14-15-16 Mart uygun kabulse senin için dedi doğum için başka bir aksilik olmazsa eğer sezeryan olacağı için
Ben izin alırken hangi tarihe göre alabilirim işten çıkabilirim ?MelikeV
Ben balla yumuşatıyorum. Özellikle kızarmış ekmeğe çok az bal, üstüne de bol tahin sürünceBen de her sabah 1 tatlı kaşığı yiyorum ama tadını hiç sevemiyorum ya boğazımda bir şey takılmış gibi mat bir his yarım saat bir saat gidiyor![]()
Evet ücretsiz izin kısmi çalışma aynı anda hak edilmiyor. Birinin seçilmesi gerekiyor doğum raporu bittikten sonra.Ücretsiz izin artı kısmi yok dediler bana şu analık izni bitince sanırım birini seçmemiz gerekiyormuş
Asgari ücret ile birlikte açıklayacaklar.Bugün de doğum izniyle ilgili bi gelişme olmadı![]()
Ah inşallah dört gözle onu bekliyorum ve aile yılı olması sebebiyle bu seneye yetişir diye umudediyorumAsgari ücret ile birlikte açıklayacaklar.
Bu kadar mecliste taslak son aşamaya geldi diye haberler hiç çıkmamıştı. Bence yasalaşacak Ocak ayında![]()
Ben theduu babyden yaptırdım kaliteli bayaKızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı
Tavsiye edebileceğiniz, memnun kaldığınız site var mı
Teşekkür ederim cevap için hemen bakıyorumBen theduu babyden yaptırdım kaliteli baya