- 1 Aralık 2022
- 1.785
- 805
- 73
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.681
Ayyy teşekkür ederim canım bakayım biAkıllı asistana girip gebelik yazıyor ordan bakabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy teşekkür ederim canım bakayım biAkıllı asistana girip gebelik yazıyor ordan bakabilirsiniz
Sen yaz benim 7 hafta geçmiş oluyor arayan soran olmadı. Onlar takip etmiyor galiba sonraki dozuBana da öyle dedi . Benim 25. Haftama denk geliyor şimdi okuyunca baktım tam 1 ay olmuş aşı olalı . Yarın bi hemşireye yazayım
Kendi doktoruma da yazayım diyorum yarın bakiyim hafta olarak o ne dicek. Hemşire 1 ay sonra gel demişti . Unutmuştum var ya iyi ki denk geldiSen yaz benim 7 hafta geçmiş oluyor arayan soran olmadı. Onlar takip etmiyor galiba sonraki dozu
Ben gittim aramadınız bari kendim gelim rahatsızdim zaten dedim iyi yapmışsın dedi bazıları cidden sorumsuz oluyorSen yaz benim 7 hafta geçmiş oluyor arayan soran olmadı. Onlar takip etmiyor galiba sonraki dozu
Ben penguen yürüyüşüne başladım artık paytak paytak gidiyorum bakalım merdivenlerden yuvarlanarak inmek istiyorum ama geri nasıl çıkıcam diye evden dışarı çıkamıyorum![]()
Bizim insan kaynakları öyle söyledi benim haftaya son o yüzden her şeyi konuşayım dedim bi ama iş yerinden iş yerine değişir mi ki acaba çalıştığım yer kurumsal benimBöyle bi zorunluluk var mı bilmiyorum araştırırken görmemiştim umarım yoktur bi sormak lazım![]()
Devlet hastanelerinde ücretsiz biliyorsun değil mibu benim ilk gebelikle birlikte 4. Vuruluşum. Hiç para vermedim.
Demek ki özelden özele değişiyor mu yav. Nasıl bir sistem bu![]()
Asistan diye bir yer var sanırım oradaydıDoktor biliyor mu ? Bir de e nabız da nerede yazıyor acaba ?
Bende bi doktorumla konuşayım o zaman randevum olduğu gün hem birde muhasebeyle görüşeyim ona göre rapor alırım
Kanda ney bakıyorlar peki? Bebek etkilenmiş mi diye mi? Ya etkilendiyseCanım once kan alıyorlar sonuc cıkınca iğneni yapıyorlar 28 haftada gitmen yeterli. Stres yapma
Ben olsam seni favori gebem yapardımbiliyorum ama doktorumun isteklerine hayır dememek için, biliyorum saçma ama gerçekten doğurana kadar amuda kalk dese yaparım
![]()
tek istediğim favori gebesi olmakve erken bile doğursam elinden geleni yapması malum sağlık sektörü de artık ticarethaneye döndü
Sesli güldümBen olsam seni favori gebem yapardımneyse sağlık olsun yeter ki. Paralar ödenir , yerine gelir
![]()
Yaaa o doktorun videoları çok tatlıSesli güldümbir sağlıkçıdan bunu duymak tatmin etti beni doktorum da inşallah aynı fikirdedir
sosyal medya ünlüsü ayrıca doktorum Erson Aksu paylaşıyor bebişleri falan da sonra ünlü olacağız bir de izleyin beni lütfen hahaha
![]()
Ay bana sormamışsın ama yazayımKanda ney bakıyorlar peki? Bebek etkilenmiş mi diye mi? Ya etkilendiyse
Belki işyerleri insiyatif alıyodur ben daha konuşmadım tabi senin bilgilerin daha doğrudur inşallah şu izin 24 haftaya çıkarda en azından bi nebze rahatlarızBizim insan kaynakları öyle söyledi benim haftaya son o yüzden her şeyi konuşayım dedim bi ama iş yerinden iş yerine değişir mi ki acaba çalıştığım yer kurumsal benim
Demirim benm de düşük hap kullandığım halde. Üstelik çok yan etki yaşıyordum mide bulantısı falan şimdilik demir ilacını kestik takviye olarak bi demir alıyorum bakalım etki edecek mi. Doktorum yükselmesse bana da damardan vereceğini söyledi. Doğumdan önce kansızlık istemiyorlar bebekte de kansızlık problemi olabiliyormuş bu yüzden. Hamilelikten önce de 2 kere damardan ilaç almıştım gerçekten daha çabuk toparlıyor bi yan etki de yaşamamıştım gayet konforluydu.28+0 bebeğim 1150 gram olmuş. Açlık tokluk bakıldı, bir sorun yok. Ama demirim yerlerde. Hap yutamadığım için fertamir kullanıyorum. Günde 2'ye çıkaracağız, ancak 32. haftada yükselmezse damardan yükleriz dedi doktor. Yok mu demiri doğal yoldan yükseltmenin yolu cidden gebelikte?![]()
AhahahSesli güldümbir sağlıkçıdan bunu duymak tatmin etti beni doktorum da inşallah aynı fikirdedir
sosyal medya ünlüsü ayrıca doktorum Erson Aksu paylaşıyor bebişleri falan da sonra ünlü olacağız bir de izleyin beni lütfen hahaha
![]()
Ay doktora bayıldım resmenSesli güldümbir sağlıkçıdan bunu duymak tatmin etti beni doktorum da inşallah aynı fikirdedir
![]()
Evet evet buldum canım baktım teşekkür ederimAsistan diye bir yer var sanırım oradaydı
nasıl rahatsak öyle yatalım bence ya rahatsız olana kadar bende bu aralar sırt üstü cok rahat yatabiliyorumSosyal medya hep sol taraf diye yönlendirince kendimi kötü hissettim ama ben de sağda ağırlıklı olarak devam edicem canım yani haklısın sırt üstü bile kısa süreli sorun olmuyor zaten
Bebeklere kanka diyor ona bayılıyorum çocuklarımın ilk kankasıYaaa o doktorun videoları çok tatlı![]()