- 29 Ocak 2014
- 1.337
- 1.450
- 333
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.681
Tek sağlıklı olsunlar daAynısı bendede var yedikten sonra midem bulanıyor.
Bende bi kız bi erkek hayal ediyorum ama hayırlısı bakalım ne zaman çıkıcak acaba merak içindeyim
Umarım tüm anneler bebişlerini saglıkla kucagına alır bende ikizlere gebeyim biri 8+4 öteki 7 haftalık mayısın sonlarında dogucak saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallahYa bir haftadır şu topiğin açılmasını bekliyordumhayırlı olsun hepimize
Merhaba canım bende nateraya yaptıracağım. Nekadara yaptırdın acaba birde nekadar sürede çıktı sonuç?Natera ya yaptırdım
Ben kızım olacağını öğrendim normalde sivilce çıkmazdı hala çıkmıyorbenim de o kadar yağlanıyor ki yüzüm ve sivilce çıkıyor normalde hiç çıkmaz bu da kız eminim
Hayırlı olsun sağlikla gelsin inşallah önemli olan oArkadaşlar merhaba herkese bugün kontrol vardı,çocuklar eşim hep birlikte gittik,çocuklar tutturdu cinsiyet cinsiyet,doktorum dedi söyleyim mi yok hocam dedim istemiyorum ama o kadar net belliydi ki kağıda yazıp kızıma verdi bende elinden aldım kızımın,şimdi baktım erkek yazmış,hayırlısı olsun artık istemiyordum evet ama inanın ultrasonda o kadar belliydi ki yazmasa da anlardım artık tecrübe de oldu, içimden tamamen kız geçiyordu,rüyamda annemin elinde kız bebek vardı ,insan 3 bebeğinin 3 ünde de mi yanlış tahmin eder neyse artık fark etmezdi henüz eşim dahil hiç kimseye demedim ilk size yazıyorum sağlıkla vatana millete gelsin insallah
Yok anlam bozuklugu olmuş yazımdaHayırlı olsun sağlikla gelsin inşallah önemli olan ohiç üzülmeyin evladın hangisinin daha hayırlı olacağını hiç bilemezsiniz
Hayırlı olsun ilk Bebek miBen kızım olacağını öğrendim normalde sivilce çıkmazdı hala çıkmıyor
Ben yerinizde olsam,bir tane isim yapmış doktora yine giderdim,ve işin ehli doktor ne derse nasıl bir tedavi derse onu kesinlikle uygulardim,enfeksiyon gerçekten çok çok tehlikeli ya daha ilerler ve sonucu daha kötü olursa,onlar kaç hasta görüyor kaç vaka görüyor,işin ehline güvenmeniz gereken bir konu ,klasik antibiyotik zararlı lafına aldanmayın, artık gebeler için bir sürü ilaç var çok geçmiş olsunKızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Hamile olup antibiyotik kullanmış olan var mı aranızda
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, cok haklısınızBen yerinizde olsam,bir tane isim yapmış doktora yine giderdim,ve işin ehli doktor ne derse nasıl bir tedavi derse onu kesinlikle uygulardim,enfeksiyon gerçekten çok çok tehlikeli ya daha ilerler ve sonucu daha kötü olursa,onlar kaç hasta görüyor kaç vaka görüyor,işin ehline güvenmeniz gereken bir konu ,klasik antibiyotik zararlı lafına aldanmayın, artık gebeler için bir sürü ilaç var çok geçmiş olsun
Evet ilk bebek teşekkür ederimHayırlı olsun ilk Bebek mi
En güzel gebelik annelik emin olun ve tadını çıkarın o heyecan diğerlerinde olmuyor,ilkinde ben hafta takip eder en güzel çantaları bezleri mamaları ek gıdaları takip ederdim ,2.de elde de bir bebek olunca lohusa sendromu lüks Muş dedim,biri kucahinda biri elinde kendine asla vakit ayiramiyirsun,bu 3.de de hafta bile takip edemiyorjm fetal çıksın 2 ayda bir filan gideceğim,hastane ters,her muayene bir sürü para ,zaman kaybı gibi geliyorEvet ilk bebek teşekkür ederim
Kızlar selam, fetal dna sonucum çıkmış kızım olacakmış
Merhaba ben hamileliğimi yeni öğrendiğim zaman aynı sizin gibi oldu. İdrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksekti bende serum aldım. Antibiyotiğe de mecbur başladım enfeksiyon ve ateş bebek için daha tehlikeli dedilerKızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Hamile olup antibiyotik kullanmış olan var mı aranızda
Ben gün takip ediyorum heyecanla bekliyorum korkuyorum halsizliğim olunca diyorum başka çocuğu olanlar nasıl üstesinden gelebiliyor takdir ediyorumEn güzel gebelik annelik emin olun ve tadını çıkarın o heyecan diğerlerinde olmuyor,ilkinde ben hafta takip eder en güzel çantaları bezleri mamaları ek gıdaları takip ederdim ,2.de elde de bir bebek olunca lohusa sendromu lüks Muş dedim,biri kucahinda biri elinde kendine asla vakit ayiramiyirsun,bu 3.de de hafta bile takip edemiyorjm fetal çıksın 2 ayda bir filan gideceğim,hastane ters,her muayene bir sürü para ,zaman kaybı gibi geliyor
3 gün önce ay düzeliyor galiba demiştim sonra 5 kat şiddetle geri döndüKızlar benim mide bulantılarım hafiflemişti ama bugün yine fena oldum. İçtiğim bir kase çorba, midemi feci bulandırdı. Öğürüp duruyorum arada… Böyle dalgalanmalar yaşayan var mı? Tam rahatladım demiştim yine başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?