Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar mayıs anneleri, Allah izin verirse ben de haziran annesiyim. doktor beta artışıma göre ikiz olabilir dedi. ilk keseyi gördük 2.sini haftaya gorebiliriz tekrar gel dedi. sizlerin beta artışlarınız nasıldı kıyaslayabilmem için yazabilir misiniz acaba

Ben H&M den aldım sütyen çok memnun kaldım hem emzirme sütyeni hemde normal olarakta kullanılabilir. Yumuşacık çok rahat

Merhaba benim sat 16 temmuz tahmini doğum da Mayıs in ilk haftasi. 6.haftada kese ve bebek vardı 7.haftada da kalp atışı. Yaş 32 ve 2. Bebeğim olacak

Hay

Hayır kilolu değilim 57 kiloyum
İkiz gebelik ondan tekrarlamış
Sebebniz varmış sizin zaten. Normalde 10 hafta sonrası önerilse de benim doktorum 12 haftadan sonra daha net olur demişti. İkiz gebelikler zaten çok daha farklı ilerliyor. Sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallah.

kızlar selam bugün annemlerde kalıcam gaviscon almayı unutmuşum midem fena kaynıyo bu geceyi çıkaramam aranızda rennie kullanan var mı gebelikte :/ ya da doktoru öneren

Doktor bana lansor yazdı sabah aç karnına bir tane. Bayağı rahatlatan bir ilaçmış. Yarın ilk kez başlayacağım tecrübelerimi yazarım. Ama doktor her zaman alma çok rahatsız oldugun zamanlarda al dedi. Dün kafayı yiyecektim

kızlar selam bugün annemlerde kalıcam gaviscon almayı unutmuşum midem fena kaynıyo bu geceyi çıkaramam aranızda rennie kullanan var mı gebelikte :/ ya da doktoru öneren
Evet rennie de yazdı bana. Günde 3-4 kez kullanabilirsin dedi. Tadı kötü ama mecburuz. Gaviscon yazdı eczacı rennie verdi

fatal dna sonucum gelmedi hala yatın kontrol randevum var çok modum düşük neden bu kadar uzadı anlamadım.8 gün oldu herkesin 6-7 de gelmiş cinsiyet de öğrenemiyorum sanki hiçbişi yolunda gitmiyor gibi

Tek yumurta ikizlerinde adetime iki gün kala 85 adet günü 238 iki gün sonra 731 6+3de 60 binlerdeydi

Selamlar
Yeni katılıyorum aranıza.13. Haftamı bugün itibariyle tamamladım.2. Trimestera girdiğim gibi bugünlerde kasık ağrılarım ve zaman zaman kasılmalar başladı özellikte geceleri. böyle direkt başlayacağını bilmediğim için önce baya korktum doktorum çok normal magnezyum kullan dedi.siz de böyle yaşıyor musunuz herkes bu kadar hissetmiyor diyorlar.normal olduğunu bilsem de içim rahat etmiyor bebeğim iyi mi nasıl bir sonraki muayeneme de daha 3 hafta var

Tek yumurta ikizlerinde adetime iki gün kala 85 adet günü 238 iki gün sonra 731 6+3de 60 binlerdeydi
çok teşekkür ederim benim de 2 gün kala 250, adet günü 806, adetten 4 gün sonra 6000 lerde çıktı. doktor tek kese gördü ama artışa göre ikiz olabilir belki 2. keseyi haftaya görürüz haftaya gel dedi. önce tek kese görüp sonradan 2 kese olan var mı olabilir mi böyle bir şey

fatal dna sonucum gelmedi hala yatın kontrol randevum var çok modum düşük neden bu kadar uzadı anlamadım.8 gün oldu herkesin 6-7 de gelmiş cinsiyet de öğrenemiyorum sanki hiçbişi yolunda gitmiyor gibi
Araya 29 Ekim resmi tatil girdi. Birde 10 günde sonucu henüz çıkmayanlar da var sanırım test merkezinin yoğunluğuna göre değişiyor sabırla bekleyeceğiz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…